Gość: koniczynka IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.09, 18:05 Proszę o opinie i pomoc,czeka mnie ten zabieg i szukam gdzie najlepiej i cena też gra rolę.A czy słyszeliście o in vitro w Opolu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 11:25 dr Polak- polakmed we Wrocławiu. Udało się za pierwszym razem- Szczęśliwa mama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.09, 17:23 a jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymisyka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.09, 18:49 Właśnie jestem w trakcie przygotowania do zabiegu.Polna w Poznaniu.Koszt samego zabiegu 4300.A leki to zależy gdzie kupisz ceny od 2500 do ponad 3000tys.Powodzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.09, 21:01 ja mam zacząć 7.07.09 w Opolu tam 4000 tyś zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 16:45 Haha!To musi być jakiś dobry znak!Ja mam wizytę 7.07 i będę ustawiać się na próbny transfer.No to powodzenia koniczynka!Oby nam się udało;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 18:03 Koniczynka mam pytanie...A Ty już po transferze?Jak się po tym czujesz,można pracować czy lepiej na chorobowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 22:04 Hej!Ja jestem dopiero na początku tej drogi,20.03 miałam inseminacje -bez powodzenia,problem mamy w ilości,jakości i żywotności-ok. 4.5 mln. Wczoraj znalazłam dosyć ciekawe informacje o preparacie MACA I POXEED PLUS, CZY WY TEŻ TO BRAŁYŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: do optymistka IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.09, 17:16 Hej!jesteś już po transferze?udało się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 21:33 NAJLEPSZA W WARSZAWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 22:23 A dlaczego w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.chello.pl 20.06.09, 13:46 Bzdura najlepsza klinika jest w Katowicach. Jest to nowy osrodek z najlepsza w kraju kadra. Dla zainteresowanych polecam forum nasz bocian, tam sa opinie i komenatrze o klinikach w Polsce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.09, 08:19 słuchajcie ,wczoraj odebrałam wyniki :jestem w ciąży naturalnej!!!!!!!!!czynnik męża:5.5mln plemników z tendencją zniżkową,5%o prawidlowej budowie To wyniki ze stycznia,w marcu na insemnacji było tylko gorzej Dostawał witaminy,soki jarzynowe zero fajek,i wczoraj mój cud ma 995mIV/ml HCG!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.09, 16:50 Ty szczęściaro!Trzymam za Was kciuki!Ja może zobaczę swoją fasolkę na USG za jakieś 1,5 mies...Życzę mnóstwo zdrówka!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.09, 20:17 dziś byłam na USG ,Ziutek ma 10milimetrów,lekarz mówi 5 ale ja 4 tydz. -dzięki z a życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVIL Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.09, 20:51 niesamowite... bo mnie obchodzi to że twój ziutek ma flaczatego albo że nie możecie spłodzić bachora, naprawdę ludzie mają w dupie twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.09, 21:03 moje dziecko ma 10 milimetrów,o które walczyliśmy od 3 lat,kiedy przyjdzie czas i zmądrzejesz na tyle by założyć rodzinę,to mam nadzieję,że taka tragedia Cię nie dotknie,a jeśli to przypomnij sobie te obraźliwe słowa ,które do mnie skierowałeś!!A zresztą jeśli Cię to nie obchodzi to po co czytasz i komentujesz, jeśli nie rozumiesz sensu zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilochy Re: Jaka klinika IN VITRO? 07.07.09, 22:02 Gratuluję. Tylko proszę bardzo uważaj w tych dniach, kiedy wg poprzednich cyklów dostawałaś miesiączki. I te pierwsze 3 m-ce są decydujące. Powodzenia Wiara. wiara i jeszcze raz wiara, że wszystko będzie dobrze i sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.09, 02:48 Po co odpowiadasz na takie debilne posty?Teraz potrzebujesz spokoju.Jeśli pracujesz to natychmiast na chorobowe i pępkiem do góry!Niech Ziutek rośnie zdrowy!!!!Bużka koniczynka i trzymaj kciuki za mnie.pa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 13:10 Życzę zdrówka i powodzenia Koniczynka! I wszystkim dziewczyną życzę powodzenia i spełnienia marzeń, bo każdy zasługuje na ten nieprawdopodobny cud. A takie głupie teksty to nawet u mnie osoby która nie miała problemów z zajściem w ciąże aż wzbudzają agresje i nie możność zrozumienia takiej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.09, 15:39 dzięki za ciepłe słowa,nie wiem ,czy to hormonki ale łezki mi się zakręciły!jak mnie boli dziś głowa,leżę z ręcznikiem,przespałam się i trochę puściło BUZIAKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.09, 07:53 Hej Koniczynka!Na razie u mnie lipa...Robię sobie zastrzyki-decapeptyl i nie dostałam @.Jestem niestety w gronie 10% gdzie się tak dzieje.Miałam umówione usg na pęcherzyki na 21-go no ale cóż...Jutro zadzwonię czy mam przyjechać,co dalej robić.Koniczynka a co u Ciebie?Może nadaj swój nr.tel to pogadamy przez sms.ŻYCZĘ ZDRÓWKA:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: 217.6.141.* 21.08.09, 13:55 INVIMED we wroclawiu - walczymy tam od kilku miesiecy - niedlugo zabieg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.09, 21:04 Tomek a jakie są koszta tego wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.09, 13:51 podaję maila balbinka76@autograf.pl,u mnie ok.kończe 12 tydz.jest serduszko ,śpię na okrągło,nie mam siły na nic,na szczęście ominęły mnie uroki porannych mdłości ale 4 kg w przod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.08.09, 14:00 No widzisz pusta głowo,obchodzi to ludzi,mnie obchodzi a nie znam kobiety-powodzenia koniczynka:))i nie zwracaj uwagi na beznadziejne przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.09, 19:57 dzięki za ciepłe słowa!wiecie widzę większy brzuszek dzidzie na usg,ale to wciąż wydaje mi się mało realne,po tylu przepłakanych nocach,bolesnych badaniach i upokorzeniach w Szpitalu AM we Wrcławiu na Dyrekcyjnej ,ciężko mi się przestawić ,że ja naprawdę będę miała dziecko,mam 34 lata a mąż 37,boję się cieszyć tak naprawdę ,by to wszystko nie pękło jak bańka,ale się rozkleiłam ,przepraszam to hormony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: 217.6.141.* 31.08.09, 16:36 Nina - trzeba liczyc 12....15 tys - kazdy przypadek jest inny - inne koszty lekow, dojazdow itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Jaka klinika IN VITRO? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.09, 00:36 Dzięki Tomek za info.Daj znać czy się powiodło.Ja będę podchodzić do in vitro drugi raz i szukam dobrej kliniki.Wiem,że koszty są zależne od wielu czynników.Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś