Dodaj do ulubionych

artc-ksiaz

• Gość: skawunia Re: artc-ksiaz IP: *.chello.pl 12.03.10, 08:40
      w tym sklepie stare kalosze , kozaki używane, używane płaszcze i
      kurtki puchowe, używane talerze i garnki, brzydka lada sklepowa
      pusta z jakimis używanymi książkami, wszystko stare , brzydki kolor
      ścian i brzydka wystawa, i okropna muzyka techno nie jest ładny ten
      sklep
    • Gość: gosc Re: artc-ksiaz IP: *.chello.pl 15.03.10, 10:50
      podbijam
    • Gość: jacek Re: artc-ksiaz IP: *.chello.pl 22.03.10, 17:16
      up up
    • Gość: nj Re: artc-ksiaz IP: *.chello.pl 30.03.10, 20:49
      Czytajac ten watek, przypomniala mi sie sytuacja, gdy mialam watpliwa
      przyjemnosc poznac beate b., o ktorej tu piszecie.
      Ta kobieta jest nierzetelna osoba i zgadzam sie ze slowami jakie tu padly na jej
      temat.
      Nie polecam kontaktow z ta osoba - personalnych ani zawodowych!! Lepiej
      przeczytajcie wpisy na tym forum, zanim zdecydujecie sie skorzystac z jej uslug.
      Rzadko zdarza sie, aby tak wiele osob zareagowalo tak negatywnie na watej o
      prywatnej osobie, to powinno byc dla wszystkich wskazowka i przestroga. Ja na
      wlasnej skorze przekonalam sie jak jest naprawde, Wy nie musicie, czasami jednak
      warto uczyc sie na cudzych bledach, prawda?
      • Gość: :) Re: artc-ksiaz IP: *.dialog.net.pl 30.03.10, 21:08
        :)
        • Gość: Marianna Re: artc-ksiaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 20:22
          Właśnie ta pani Beata oszukała moich przyjaciół w organizacji wesela zainkasowała niemałą zaliczkę i zniknęła... po jej siedzibie w Świebodzicach nie ma śladu. Więc wątpię w pozytywne opinie o tej Pani z tego co się dowiedzieliśmy jest poszukiwana listem gończym . Może ktoś wie gdzie ona teraz przebywa ?
    • Gość: Arbu Re: artc-ksiaz IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 10:55
      Kretyński wątek
      • Gość: x Re: artc-ksiaz IP: *.chello.pl 31.03.10, 11:48
        Jaka bohaterka watku taki tez watek :D
    • Gość: ela Re: artc-ksiaz IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 08:05
      Ty MArta, co Ty za brednie wygsdujesz?Zazdrościsz, czy otwierasz konkurencje?U Chińczyków to chyba Ty się ubierasz! Ja byłąm u Pani Beaty I kupiłam piękną suknię, a szukalam 2 miesiące. Fakt że nie za tania ale warto!A Ty lepiej nie chodź więcej na bazary i odczep się od tych chińczyków!
      • Gość: pokrzywdzona Re: artc-ksiaz IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 22:22
        tak? byłaś...........?

ciekawe bo ja też byłam.. i Pani wsiąkła.. ale ja tego tak nie zostawię.
        • Gość: Krzysztof Re: artc-ksiaz IP: 89.16.77.* 11.07.11, 13:27
          Witam, moja żona też była klientka Beaty Barwińskiej została oszukana Pani BB wyłudziła pieniądze na na suknie której nigdy nie zobaczyliśmy. Kto miał podobna przygodę nie muszę pisać ile zdrowia czasu i pieniędzy to kosztowało Wszystkie osoby poszkodowane proszę i kontakt.
          Czy ktoś posiada aktualne namiary na tą panią? Chętnie podzielę się informacjami jaki posiadam na jej temat.
          Moj mail: kastudio@autograf.pl
          Krzysztof
    • Gość: Lu Re: artc-ksiaz IP: *.master.pl 03.03.11, 11:24
      TEZ JESTEM OFIARĄ ,,USŁUG" TEJ KOBIETY! TO ZWYKLA OSZUSTKA I DO TEGO FIRMA JUZ NIE ISTNIEJE I NIE MA JAK ODZYSKAC PIENIADZE!!!
      • Gość: pokrzywdzona Re: artc-ksiaz IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 14:26
        Lu !!!!!

Odezwij się do mnie koniecznie (snoofcia@o2.pl) !!!!!

Dwie pokrzywdzone to już coś.. a mnie udało się już kilka
        rzeczy ustalić :) i nie popuszczę tej babie!

Daj znać koniecznie!
        Pozdrawiam
        • Gość: Krzysztof Re: artc-ksiaz IP: 89.16.77.* 11.07.11, 13:24
          Witam, moja żona też była klientka Beaty Barwińskiej została oszukana Pani BB wyłudziła pieniądze na na suknie której nigdy nie zobaczyliśmy. Kto miał podobna przygodę nie muszę pisać ile zdrowia czasu i pieniędzy to kosztowało Wszystkie osoby poszkodowane proszę i kontakt.
          Czy ktoś posiada aktualne namiary na tą panią? Chętnie podzielę się informacjami jaki posiadam na jej temat.
          Krzysztof
          • Gość: renata Beata Barwińska i wesela!!! Oszustka IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 19:48
            Tu ją spotkacie Gdańsk ul.Podwale Przedmiejskie 24
            tel.58 718 36 16 tel.511 277 690
            www.tcse.pl
            Najwyższy czas skończyć z jej oszustwami!!
            A najlepiej złożyć doniesienie do Prokuratury!!
        • Gość: reni Barwińska j jej weselna działalność IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 19:51
          www.tcse.pl
          Gdańsk.Podwale Przedmiejskie 24
          tel.587183616
          511 277 690
          Najlepiej jak wszyscy złożycie doniesienie do Prokuratury!!
      • Gość: Krzy Re: artc-ksiaz IP: 89.16.77.* 11.07.11, 13:26

Krzysztof
        • Gość: JAT Re: artc-ksiaz IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.11, 19:56
          W czasach rządów Pani BB w Książęcej , odprawialem tam ślub córki. Spodziewałem sie ze będzie ładnie. Okazało się PRZEPIĘKNIE. 80 osób. Wszyscy byli zachwyceni. Pełen profesjonalizm. Polecona orkiestra (przez p. BB) rewelacyjna. Gdybym wyprawiał wesele jeszcze raz , w 100 % zlecam organizacje tej Pani. Pani Beato -Dziękuję. Zupełnie nie rozumiem tych kalumni. Czyżbym miał takie wyjątkowe szczęście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka