Gość: Być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 13:27 to koniec działalności na Piaskowej?? Nawet Ekran LED był do południa wyłączony.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 58-300 Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 13:36 Przenieśli się tam gdzie była Era. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 18:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 18:18 czyli gdzie go przenieśli bo nie wiem gdzie była era możesz napisac dokladnie z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 18:52 Na piaskowej, koło Baracudy, Mexicany itd nad AIG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.16.223.lan.e-wab.pl 03.07.09, 20:17 Czyli tam gdzie dawniej był CI-COMPUTER z tego co pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 20:27 Tam dawno dawno temu był PeCet, ale to na dole a na górze był Wrangler (albo inne jeansy)i potem Era. Ci Computer był (i chyba jest) na Gdańskiej i jest na Podzamczu koło kościoła tego dużego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.09, 20:54 "ProLine- przenosiny czy..???" dlaczego zamiast PRZENOSINY przeczytalem: PRZEPROSINY ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lost Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.07.09, 20:56 Oczywiscie ze tam (na Glownej) był CiComputer. Potem byli w filharmonii, a na samym poczatku tak mi swita ze nagrywali kasety do Commodore, czy Atari w dawnym "zelazniaku" nieopodal ronda Tesko. Stad ich logo tak niesmialo nawiazywalo do C= jak Commmodore. lost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 21:03 Ja nie kojarzę tam Ci Computer, ale na bank był tam PeCet, potem się przenieśli i rozdzielili na dwie firmy. Jedna nazywa się dalej PeCet a druga PeCet @vanti. Ale to było na dole. U góry była ostatnio Era. Teraz jest Proline Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 10:22 Był CI Computer. Sam tam chodziłem po różniste rzeczy dla mojej Amigi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 17:06 To może wcześniej przez moment, bo do PeCeta jestem pewny, bo znam jednego z właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś