Dodaj do ulubionych

Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidualnej

• Gość: maria Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.xdsl.centertel.pl 27.07.09, 20:43
      na koncu ankiety życzą sobie wyslania sms-a ktory kosztuje 23 zl to cos chyba nie tak
      • Gość: him Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:45
        Nie dajcie się nabić w butelkę. Jak "nie wiadomo" o co chodzi to wiadomo, że
        chodzi o kasę.
    • Gość: anna Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.chello.pl 27.07.09, 21:41
      lipa jak wszystkie tego typu "cudowne wygrane". A telefony 071-ileś
      tam to koszmarna kasa za połączenia
      • Gość: NANA Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 16:06
        Dostałam czek na pobyt w wybranym hotelu.I niespodzianka nie na 3
        dni tylko na 14. Przeczytałam regulamin ...żadnych niespodzianek
        wszystko ja mailu że stawke żywieniowa trzeba zaplacic i ma sie dwa
        posiłki dziennie zapewnione. Kurcze nie wiem co mam z tym zrobic
        jest nawet opcja podarowania tego czeku komus. Może ktoś jest chętny?
        • Gość: Rad Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.elk.mm.pl 28.07.09, 20:56
          mozesz pszesłac dla mnie ten certyfikat.pozdrawiam.
          • Gość: NANA Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:07
            Rad daj namiar to prześle nawet bede ci życzyc miłego pobytu
        • Gość: Queenotd Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 10:13
          Hej - skoro pokryłaś już te pierwsze koszty (czyli za sms-a i
          przesyłkę) to wyślij do mnie pocztą polską - odżałuję tych 4 zł i
          sprawdzę czy to legal
        • Gość: 23PLN Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: 94.40.113.* 29.07.09, 14:06
          chlopie. wszystkie twoje posty sa pod hostem neoplus.adsl.tpnet.pl . piszesz nie
          dosc, ze identycznym jezykiem, to jeszcze powtarzasz zywcem zdania. trzeba byc
          idiota, zeby sie na cos takiego nabrac. to bardziej zenujace:) wiec wiekszosc
          ludzi smieje sie z ciebie, ze za psie pieniadze siedzisz przy kompie i
          gryzmolisz takie glupoty. wroc do cisniecia pryszczy. nie pozdrawiam, a cala
          reszte i owszem:)
        • Gość: ania Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 08:57
          Ja nie wiem czy to oszustwo (choć intuicja podpowiada mi, że
          niestety tak). Ale w artykule powyżej napisano, że nawet jeśli to
          zakwaterowanie 3- dniowe jest za free, to stawki za przejazd i
          wyżywienie wynoszą dużo więcej niż tygodniowa wycieczka w to samo
          miejsce z biurem podróży.
          Też dostałam "niepowtarzalny" kod, który jednak dostało też kilka
          osób z tego co czytam;) To śmieszne!
          Nie dajcie się nabrać!
      • Gość: GosiaP Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:03
        Ludzie !!!071 to nr kierunkowy do Wrocławia!!!!!!!!!!!!! Ale to nie zmienia
        faktu ze to oszustwo....
    • Gość: anonim Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.xdsl.centertel.pl 28.07.09, 18:10
      To oszuści! Pod mailem jest napisane: ,,na zlecenie:
      TLG Travel Group LLC
      108 West 13th Street, Wilmington, DE 19801, USA''
    • Gość: Barteks 100 Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: 81.219.189.* 29.07.09, 13:20
      ja dostałem coś takiego własnie ale nie wiem czy to oszusci czy cos... nie mam pojecia co myslec o tym...
    • Gość: Sawi Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: 80.72.33.* 29.07.09, 13:55
      Ważne informacje dla posiadacza!
      Certyfikatem jest czek hotelowy Eurorest
      W przesyłce otrzymasz czek hotelowy Eurorest, który okażesz w hotelu, aby zostać
      zwolnionym z opłaty za noclegi.
      Sam wybierasz hotel i dokonujesz rezerwacji.
      Po wyborze ośrodka z Katalogu Hoteli, dokonaj tam rezerwacji pobytu. Do wyboru
      masz 600 hoteli w 13 krajach Europy.
      Nie płacisz za noclegi - opłacasz stawki żywieniowe.
      Stawki żywieniowe opłacasz za każdą osobę przez faktyczny okres pobytu, w cenach
      publikowanych w Katalogu Hoteli.
      • Gość: Gość Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: 78.155.123.* 30.07.09, 00:40
        Skoro to oszuści, jak twierdzicie (mnie się też tak wydaje), to może by tak
        ktoś, kto dobrnął już do poniesienia pierwszych kosztów (np. sms)powiadomił
        prokuraturę? :)
        • tomek_mz Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu 30.07.09, 13:34
          Ludzie to jest zwykła ściema dostałem ten sam kod co wy! Zrezygnowałem z tego i
          wiecie co? Wczoraj znów miałem to wielkie szczęście, że mój mail został
          wylosowany spośród 100 tyś osób. Przysłali mi znów unikalny kod znowu ten sam!!
          Proszę o to ten kod XL49K-UL345
          • Gość: ukraina1984 Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.centertel.pl 24.02.10, 15:49

www.rp.pl/artykul/5,340003_Ryzykowne_wycieczki.html
            ludzie nie łudzcie sie ze cos dostaniecie za darmo !!! pracowalem w firmie Power Med i tam tez dawali takie kupony na darmowy nocleg ale na teranie polski tylko i wyłacznia był tam maly myk tak samo jak tu znaczy sie dostawałes darmowy nocleg za darmo a płaciło sie "tylko" za wyrzywienie a cena wyrzywienia byla taka sama jak za cene noclegu z wyrzywieniem wiec nie ma tam nic za darmo ten kto sie na to nabierze jest smieszny i na prawde bardzo łatwowierny ! zastanówcie sie dobrze zanim sie na to dacie naciagnac !
        • Gość: gavron Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.toya.net.pl 30.07.09, 22:24
          niestety musze cie zmartwic, gdyz jest to mala szkodliwosc spoleczna i
          prokuratura nic do tego nie ma(bo jesli juz oszukuja to na te 20zl (cena
          smsa).... za reszte nie musisz placic, poza tym jest napisane ze trzeba SAMEMU
          pokryc koszty posilkow w danym hotelu....
    • Gość: Oddys Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 09:59
      Sprawa jest czysta, ale zanim wyślecie tego sms-a to sprawdźcie w hotelach ile kosztuje wyżywienie i kiedy są wolne terminy. Ustaliłem w Białce Tatrzańskiej- Pensjonat Bania: do końca października: cena wyżywienia 90 złotych- pobyt minimum 5 dniowy- - z tego 3 dni mogą być z programu, a za pozostałe dni zapłacisz 190 złotych za 2 osoby + 5 dni po 90 złotych za wyżywienie. Cena 39 złotych za wyżywienie jest możliwa w listopadzie i wtedy możesz jechać tylko na 3 dni w ramach programu.
      • Gość: audra Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: 94.78.151.* 01.08.09, 14:59
        Niestety głupich nie sieją , sami się rodzą.Ja również się na to
        nabrałam ponad dwa tygodnie temu i jakoś do tej pory żadna przesyłka
        do mnie nie dotarła.Pozdrawiam wszystkich naiwnych.
    • Gość: KAŚKA68 Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.lot.pl 03.08.09, 13:42
      witaj, ja dostałam i wypełniłam ankiete... i dostała certyfikat na
      14 dni a nie na 3 jak pisali w pierwszym mailu...czy to oszuściu
      niew wiem, ale zanim sie wybiorę to sprawdzę:) a co Ty o tym sądzisz?
      Pozdrawiam
      • Gość: paula Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 10:28
        ja znowu dostałam zaproszenie mimo że wcześniej wypełniłam wysłałam
        smsa i nic nie dostałam do domu,SZUKAJĄ NAIWNYCH I TYLE!!!
    • Gość: ja Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.centertel.pl 05.08.09, 10:34
      Wypełniłam ankietę jakieś 1,5 tygodnia temu i aż się zdziwiłam, ale
      wczoraj dostałam czek na 3 noclegi :) czyli jednak bez oszustw ten
      mail był
    • Gość: Lisek Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: 83.238.100.* 05.08.09, 12:04
      to sa oszusci!!! a dzis przepraszali w mailu za rzekomy blad - tylko po to, by
      znowu wejsc na ich strone. a firma, ktora to rozprowadza jest ze stanow, juz
      samo to powinno nas naprowadzic na fortel ;-0
      • Gość: NIe idiota Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 19:21
        Sprawdźcie czy przypadkiem wszyscy nie mają jak zwykle CUDOWNYCH indywidualnych
        kodów do rejestracji w tym pierwszym mailu.
        Oto mój, wspaniały i cudowny kod dostępu do moich danych osobowych ;-)

KOD TWOJEGO PRZYDZIAŁU:

XL49K-UL355
        • Gość: Yria Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.zdnet.com.pl 05.08.09, 22:31
          Ja mam dokładnie taki sam kod jak Ty.... I tu awiera się odpowiedź
          na wszystkie nurtujące Was/Nas pytania.
    • Gość: przem Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:34

to co pisza to prawda. ale nic za darmo.... jest wiele oplat
      dodatkowych i moja mama troche sie dala nabrac. nocleg jest gratis
      ale posilki sa obowiazkowe ktore kosztuja znacznie wiecej niz by sie
      wydawalo. nie sa to tez hotele jak by sie wydawalo raczej male
      hoteliki ktore bym nazwal pensjonatami....
      • jedynybasek5 Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu 06.08.09, 12:46
        U99P2-C3M84 ja mam taki kodzik ale jak ktoś już wcześniej zauważył- koszty wyżywienia przebiją pewnikiem te noclegi :D
        • Gość: ibanez1 Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: 91.200.76.* 06.08.09, 13:08
          ...dzięki bardzo za kodzik powyżej:), chodzi....Zobaczymy co będzie dalej:)
          • Gość: ibanez1 Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: 91.200.76.* 06.08.09, 13:29
            ...co do strony, faktycznie serwer im wysiada bo czasami cieżko się zalogować. Dlaczego ten sam kod/ bo jest taniej jak twierdzą informatycy i prościej co kilka dni zmienic kod i wysłać do wszystkich ten sam....Wszyscy sa przyzwyczajeni do tego że każdy ma inny - jest mój indywidualny i nikomu go nie oddam:),prawda?:)Przeczytałem wszystkie posty tutaj, wlazłem na Eurorest i na to cos europejskie:)po zalogowaniu - to mi sie nie podoba że trzeba dopiero po zalogowaniu się czytac regulamin. Ale dalej, kod jest jeden co kilka dni zmieniany - jak poczytacie mój post to 2 wyżej podano kod i chodzi:), ktoś był tak miły pozostawił kod który DZIAłA!!!!Więc poczytajcie post i wpiszcie ten kod, logowanie przez 3 dni pewne!:)Jest ten sam, bo oni liczą i tak na wysłanie smsa te 20 zł. Zobaczcie tylko tutaj 200osob po 20 zł:)....proste rachunki, a Interia i inne serwisy, gdzie sie logujemy, niestety maja prawo udostępnic te adresy - zapewne nie za darmo:). Więc jak juz sie zalogujecie na ten kod i zapłacicie 24 prawie złote za dostawę:)certyfikatu to zadzwońcie do kilku hoteli czy pensjonatów...Nie będę podawał adresów, ale dzwoniłem i o dziwo wiedzą o akcji:),poważnie, bez ściemy, nad morzem facet nawet byl na tyle miły że powiedział od razu że oni nie chcą za noclegi bo maja jakąś umowę tylko za wyzywienie. Mamy sezon, 2 osoby nad morzem?-około 150zł. w górę, ale mozna znaleźć też za ta cenę z wyzywieniem, więc oferta jest ....hmmmm, no jest, gdyby obdzwonić wszystkie hotele czy pesjonaty, można by pewnie znaleźć takie gdzie faktycznie się oplaca pojechać:). A i jeszcze jedna rzecz która mnie tu wkurzyła-na forum-bez urazy::), za darmo:). Jak przeczytałem na początku forum, za darmo to można dostać w gębę i to nie zawsze. Przecież trzeba dojechać, wrócić, opłacic wyżywienie itp. To też są koszty, więc nie jest to za darmo:)!Jeśli chodzi o morze gdzie dzwoniłem - wychodzi taniej bo posiłki 3 razy 70zł od osoby, czyli liczmy 150zł. , a nocleg niby gratis...Czy to dobra oferta?Sami sobie odpowiedzcie:)...Jeszcze raz na koniec - KOD JEST TAKI SAM PRZEZ KILKA DNI, MUSZĄ NA CZYMŚ ZAROBIĆ, przecież nie wiedzą kto wyśle a kto skorzysta z oferty, nawet jak otrzyma od nich papier, więc jest im to niepotrzebne, wystarczy 1 taki sam i nasze dane potem w potwierdzeniu.!!!!Takie wnioski wysnulem po kilku telefonach do znajomych, do informatyka i poświecając swój czas ponad 2 godz. na przeczytanie tego forum:).A nie jestem ich pracownikiem tylko gościem ze Szczecina, który pojedzie w góry i potem wam napisze jakie były faktyczne koszty...jeśli takie będą:).
            DLA CIERPLIWYCH - KOD Z 6.08.09 U99PZ-C3M84

Pozdrawiam cierpliwych:)
    • Gość: aga Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.cpe.marton.net.pl 07.08.09, 11:52
      ja dostałam to samo na poczte i niewiem co mam z tym zrobić ?cz to
      jest wiarygodne ?jeszcze się nie logowałam
    • Gość: Irlipski Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.lublin.mm.pl 07.08.09, 16:12
      Dostałem maila i nie wiem, co o tym sądzić
      • Gość: myślący Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: 94.254.144.* 07.08.09, 16:53
        Teraz atakują konta wirtualnej polski. Moja dziewczyna najpierw się
        podekscytowała, a potem poprosiła żebym to sprawdził. Wniosek: to są
        OSZUŚCI. Najlepsze, że te cwaniaki udzielają się jeszcze na tym
        forum, żeby wpuścić w kanał naiwnych, którzy poszukają tu rady.
        Osoby/a, która podszywa się pod zwykłego użytkownika korzysta przede
        wszystkim z neoplusa.adsl.tpnet.pl Możecie to zobaczyć przy nicku.
        Moglibyście na takie rzeczy też zwracać uwagę. Jeszcze jedno. Czy
        słyszeliście o programach Unii Europejskiej realizowanych przez
        amerykańskie firmy?! Naprawdę niech niektórzy dobrze się zastanowią.
        Ja zacząłem szukać informacji o tych oszustach jeszcze zanim
        wypełniłem jakąkolwiek ankietę i wysłałem smsa. O swoje dane osobowe
        trzeba dbać. Tym bardziej o pieniądze. Jedno trzeba przyznać: ich
        strona wygląda profesjonalnie i można się nabrać. Zawsze najbardziej
        szkoda starszych ludzi, którzy bywają naiwni jak jeden z bohaterów
        filmu "Szczęśliwego Nowego Jorku". Jeśli jednak ktoś młodszy się
        nabiera to jest po prostu frajer pompka.
      • Gość: fad Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 21:52
        cytuję:
        Warunki pobytu

Noclegi bezpłatne. Obowiązkowa stawka żywieniowa:
        02.01-31.03 170,00 zł
        01.04-31.10 89,00 zł
        01.11-15.11 39,00 zł
        16.11-30.11 89,00 zł
        01.12-21.12 170,00 zł

Ceny dotyczą 1 dnia pobytu 1 dorosłej osoby.
        Serwowane posiłki: śniadanie, ciepły posiłek główny (2 dania), deser.
    • Gość: gość Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.elzab.com.pl 07.08.09, 16:51
      Poczytajcie:
      serwis-hotelarski.gastrona.pl/art/article_9052.php
      • Gość: Dzordz Nie wiesz co o tym sądzić? CZYTAJ IP: 195.117.146.* 19.08.09, 13:41
        • Gość: ukraina1984 Re: Nie wiesz co o tym sądzić? CZYTAJ IP: *.centertel.pl 24.02.10, 15:44
          ludzie nie łudzcie sie ze cos dostaniecie za darmo !!! pracowalem w firmie Power Med i tam tez dawali takie kupony na darmowy nocleg ale na teranie polski tylko i wyłacznia był tam maly myk tak samo jak tu znaczy sie dostawałes darmowy nocleg za darmo a płaciło sie "tylko" za wyrzywienie a cena wyrzywienia byla taka sama jak za cene noclegu z wyrzywieniem wiec nie ma tam nic za darmo ten kto sie na to nabierze jest smieszny i na prawde bardzo łatwowierny ! zastanówcie sie dobrze zanim sie na to dacie naciagnac !
    • Gość: kasiulka Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 18:02
      także to dostałam i mam ten sam sciśgają kase za to
    • Gość: Maczek Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:47
      Też dostałam taką wiadomość, myślę, że jest to kolejne nabijanie w butelkę
    • Gość: Olek Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.idzik.pl 11.08.09, 16:43
      Ten program to kompletna lipa zorganizowana przez bardzo pomysłowych
      oszustów. W ten prosty sposób załatwiają sobie frekwencje do swojej
      nota bene badziewnej ankiety. Nie wiem jak to wygląda zagranicą, ale
      po Polsce podróżuję często i znam wymienione w katalogu miejsca.
      Ludzie 80 zł w gospodarstwie agroturystycznym za dzień od osoby to
      jest lekkie przegięcie. Nocleg w takim miejscu kosztuje maks. 40 zł.
      Także nie ma nic za darmo. Tylko trzeba przynać, że metody oszustw
      są coraz gorsze. Pozdrawiam i współczuję tym, co dali się nabrać.
    • Gość: magda Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 21:56
      też dostałam maila, ale ludzie nie bądźcie naiwni, to śmierdzi
      oszustwem!!!!!!!!!!
    • Gość: paweł Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.przemysl.pbw.org.pl 14.08.09, 11:55
      dostalem dzisiaj, tez mysle ze to jakis przekret, juz kiedys takie dostawalem,
      ponadto o czyms podobnym slyszzalem w tv. Dzwonisz na policje ?
      pk.oficial@interia.pl
    • Gość: A-siulka Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 12:22
      Cześc, dostałam i ankietę i już otrzymałam voucher do wykorzystania.
      Jestem na etapie wyboru hotelu. To niekoniecznie jest oszustwo, ale
      wszystko okaże się na miejscu

pozdr
      Asia
    • Gość: natalia Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.chello.pl 20.08.09, 12:08
      Kiedyś funkcjonowało to jako inna firma, teraz bezczelnie stylizują się na jeden
      z programów Unii Europejskiej. Bezczelnie wyciągają kasę! Voucher na noclegi
      dostajesz za darmo - to fakt (nie licząc ok. 24 pln, które musisz smsem zapłacić
      za przesyłkę czegoś, co pewnie okaże się świstkiem papieru). Tylko tyle, że w
      miejscach, gdzie będziesz chciał użyć vouchera, będziesz musiał zapłacić za
      wyżywienie! I to takie kwoty, które normalnie płaci się za nocleg z
      wyżywieniem:] Czyli de facto pic na wodę. Pozdrawiam,

n
    • Gość: anula Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:35
      Ja dostałam, ale widzę,że długo po Tobie... Też się zastanawiałam co to
      jest...? Nie ryzykowałam... Jaka była Twoja decyzja?
    • Gość: Malwina Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 13:36
      ja dostałam, ale nie logowałam się...
      • Gość: Gacek Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 14:48
        Nie znam sie na gieldzie i przepisach tak dobrze jak pewna osoba ale
        stwierdze dwa fakty:

pl.wikipedia.org/wiki/Piramida_finansowa

Po tym krotkim wstepie sprawdzilem sobie dalej wiec:

www.tur-info.pl/p/fo_id,13615,,,biuro_euro_travel_group_z_wroclawia.html

tlg-travelgroup.com/marketing.html?PHPSESSID=3be13f8e94b5bb71d63e4450fe03c38c

Dla tych co nie maja czasu czytac to niech sobie poczytaja:
        bap-psp.lex.pl/serwis/du/2002/0926.htm /rozdzial 3
        TLG Travel Group nie podali wszystkich swich "klientow" tylko
        wybranych po drugie to jest Ich program turystyki indywidualnej wiec
        o EU zapomnijcie bo ja tam nic takiego nie znalazlem... Po trzecie
        dlaczego przegladarka zamknela mi sie sama z ostrzezeniem
        typu "niebezpieczenstwo dla komputerka" po probie dalszego
        przegladania stronki "glownej" firmy ? Jest jeszcze jedno ale, ktore
        mnie bardzo zniesmaczylo po tym wszystkim czyli dlaczego w glownej
        mierze wszyscy piszacy praktycznie cale posty na tym forum z DUZEJ
        LITERY sa tacy szczesliwi z tej oferty ;) ? Jak ktos chce to niech
        prowadzi dalej dochodzenie ja nie mam na to wiecej czasu...
        • Gość: nastka Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: 212.244.51.* 20.08.09, 15:51
          ja tez dostałam dzisiaj i się bardzo ucieszyła, ale po przeczytaniu
          tego wszystkiego to przestałam myśleć że mam szczęście, chociaż
          znalazłam jeden hotel we francji gdzie się opłacało(porównałam ceny
          na ich stronie z tymi z maila), ale jakoś przeszła mi ochota na taką
          zabawę :(
          • olopp Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu 20.08.09, 23:19
            też dostałem tego maila i pierwsze co sprawdziłem to w pierwszym lepszym
            "hotelu" cenę podstawowego wyżywienia, następnie wszedłem na stronę internetową
            tego niby hotelu gdzie pisało, że cena za pokój 2-osobowy od 40 do 60 zł za
            osobę plus jeśli się chcę to śniadanie za 12zł. suma sumarów normalnie gdybym
            wynajmował na własną rękę pokój zapłaciłbym najwyżej 144zł, a gdybym wynajmował
            przez te "oprti 2009" to wyszłoby 124zł("od" 50zł czyli licząc pokój za 40zł ).
            podsumowując - jeżeli ktoś potrafi liczyć to dojdzie do wniosku że nie ma
            różnicy w cenie między prywatnym wynajmem a ceną z czekiem czy certyfikatem tych
            oszustów!!!! W ŻYCIU NIE MA NIC ZA DARMO
    • Gość: ddd Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 15:56
      myślę ze na 90% to skręty, ale pożyjemy zobaczymy
    • Gość: Ewa Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 19:38
      Ktoś podał ten link jako argument, ze firma jest ok. Sprawdziłam- po wpisaniu
      pokazuje się takie ostrzeżenie "Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków". W
      skrócie- ktoś może wykorzystać wasz komputer do niecnych celów! Ta oferta
      śmierdzi na kilometr!
    • Gość: Kamil Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.multimo.pl 25.08.09, 12:06
      Przed chwilą wszed~łem na ich stonke i najpierw zajrzalem do katalog hoteli.. i np. za pobyt w hotelu *** w Grzybowie woj.zachodniopomorskie stawka zywieniowa wynosi 140zl za osobe za dzien. czyli 280zl za zien za 2os. a Jak wszedlem na strone chotelu to tyle samo bez promocji kosztuje pokoj 2os za dobe czylu 280zl + sniadanie.. A korzystajac z promocji placimy to samo czyli 280zl no i w sumie to tylko obiad wychodzi gratis. Wiec hmm. w sumie jest to razej reklama hoteli. Duzo nie traca a my duzo wiecej nie dostajemy ale jak ktoś sie juz wybiera to mu sie to oplaca bo np obiad dla 2 os gratis. :) pozrawiam
      • Gość: Asia Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 13:31
        siemka.. dla wszystkich którzy myślą że to ściema: ja wypełniłam tą ankiete i przelałam im kase.. no i faktycznie otrzymałam dzisiaj ten certyfikat :) Jeśli chodzi o kase no to tak jak pisał Kamil przede mną. ale jak ktoś się gdzieś wybiera na pare dni to czemu nie:) pozdro
        • czankajszek Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu 25.08.09, 14:01
          Ktoś już ten link podawał, przeklejam bo warto poczytać.

Dla mnie to ściema jakich wiele, wszedłem na to forum tylko by się upewnić. Na
          dodatek na tym forum siedzą ludzie którzy dostają kasę za to by napisać coś
          pozytywnego na temat oferty tej firmy.

Żal kasy na takie cos, a jak Cię wy.....ą to i tak nic nie wskórasz, po co
          ryzykować dla teoretycznie niewielkiej oszczędności która jest wielce niepewna.

• tomek_mz Re: Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidu 26.08.09, 13:51
            To jest ściema! Dzisiaj zostałem trzeci raz wylosowany <lol> spośród 100 tyś
            osób. Nie mam zamiaru wysyłać płatnego sms-a bo to jest zwykła ściema, ale wy
            jak chcecie to sobie wysyłajcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka