Gość: gość IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.09, 21:31 Kochani! Proszę o namiary na firmę przewozową na trasie Wałbrzych - Wiedeń. Czy w Wałbrzychu ktoś świadczy takie usługi? Wielkie dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: voytek Re: Wałbrzych - Wiedeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.09, 22:09 A proszę bardzo, 10 sekund w googlach tatarczuk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlpot Re: Wałbrzych - Wiedeń IP: *.sattom.pl 20.07.09, 23:50 nie polecam tej firmy, jechałam z nimi dwa razy. podróż trwała bardzo długo, bo kierowca rozwoził ludzi po wioskach, a mnie na końcu i dopiero po 13h jazdy znalazłam się w domu! polecam sprawdzone firmy jak Orbis czy Almabus, które posiadają rzetelną ofertę, wiadomą trasę przejazdu, a nie jak u tych pseudo przewoźników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawllak Re: Wałbrzych - Wiedeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 22:40 żadna z wymienionych przez ciebie firm nie dowiezie cie na adres w wałbrzych a juz tym badziej w wiedniu a poza tym podróż z wiednia do wałbrzycha z tą firmą tatarczuk nie trwa 13 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: Wałbrzych - Wiedeń 27.09.09, 22:55 Jeżdżę z nimi do Niemiec.Jeżeli mają kogoś do Austrii,też wożą. Zadzwoń i dowiedz się. www.przewozy-paula.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś