Gość: Siz IP: *.chello.pl 01.08.09, 14:44 Wiadomo coś na temat obwodnicy czy będzie dokańczana?? znalazłem link ale nie wiem o której obwodnicy tutaj piszą www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/484,gospodarka.obwodnica.to.temat.historyczny.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirek Re: Obwodnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.09, 15:12 A świstak siedzi i zawija ... Oni ze wszystkim czekaja , zawsze to ktoś jest winien a nie władza . Może by tak powiedzieli ile wybudowali domków jednorodzinnych dla siebie i własnej rodziny to mnie interesuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.09, 15:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Małecki i Kruczkowski wypie...ć z miasta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 20:50 Jak długo obecna ekipa będzie rządzić miastem, nic się nie zmieni. Legnica, Jelenia Góra a nawet Nowa Ruda i Bielawa mają swoje obwodnice - a w Wałbrzychu nic! Śmierdzące nieroby ... Odpowiedz Link Zgłoś