Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 21:26 witam gdzie najtaniej nabijają klimatyzacje do fury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: veg Re: klimatyzacja IP: 188.33.84.* 02.08.09, 23:16 Fura, nazywana też furmanką - to tradycyjny konny pojazd kołowy, używany głównie w rolnictwie do zwożenia płodów rolnych bądź siana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: klimatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:46 Najpierw sprawdź dlaczego uciekł gaz a nie nabijaj bo znów uleci w powietrze, a robią ponoć dobrze gdzieś w Świebodzicach, unikaj jak ognia gościa za politechniką (własne doświadczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: klimatyzacja IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.08.09, 21:21 Dokładnie. Nabiłem z kontrastem i sprawdzeniem skąd ucieka w cenie, ale już nie udało mi się umówić nigdy na te sprawdzenie. W Świebodzicach spokojnie, niedrogo, znalazł i usunął wyciek. Przy Piłsudzkiego zaraz obok myjni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: klimatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 21:31 no, może też być uszkodzona spręzarka lub zawór.A każdy o zaraz o nabijaniu lub wycieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: klimatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 11:40 Dokładnie tak wieczna ściema, mi wymienił w końcu kilka części i dalej nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: klimatyzacja IP: *.sattom.pl 04.08.09, 12:28 No koleś za Polibudą dwa razy mnie ściemnił i wymieniał sprawne części a uszkodzenie ciągle pozostawało. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: klimatyzacja IP: 62.87.160.* 04.08.09, 14:46 polecam Japan Car nieopodal hotelu Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: klimatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 19:13 A ile kosztuje sprawdzenie + nabicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: klimatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 09:43 Gościu ze świebodzic o którym była mowa wcześniej jest na prawdę solidny nie drogi i konkretny. Robił mi klimę i skasował bardzo mało. Telefon do niego to 607240412 trzeba wcześniej dzwonić i się umówić. Odpowiedz Link Zgłoś