Gość: chcę_się_napić IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 20:55 Czy czy to będzie wielka zbrodnia, jak zrobię sobie drina z whiskey + sok z limonki, kaktusa i jabłka ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 20:56 straszna :-) lepiej zrob z sokiem pomidorowym. ja pier...e nie masz wiekszych problemow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcę_się_napić Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 20:58 Mam doła. I muszę go zachlać. A w barku tylko whiskey... w lodówce właśnie tylko ten sok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: psucie whiskey???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 21:01 wiskacz tylko czysty inaczej profanacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcę_się_napić Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 21:06 No to wypiję czystego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcę_się_napić Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 21:12 Chociaż zrobiłem sobie pierwszego na próbę z tym sokiem i smakuje wyśmienicie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 21:21 wielcy znawcy whisky, nóż się otwiera w kieszeni jak was czytam, zastanawialiście się czasem dlaczego johnnie walker red label jest tanszy od green czy black label'a ? Czerwony Label jest własnie tym rodzajem whisky, która świetnie pasuje do drinków Zielony do picia na świeżym powietrzu. Natomiast czarnym Label'em rozkoszujemy się w pełni, z kostkami lodu, ciesząc się jego bogatym aromatem. Zależy jaki rodzaj whisky posiadasz w barku przyjacielu, experymentowanie mile widziane:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcę_się_napić Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 21:25 Właśnie czerwonego Johnniego... ;) Kurna, dobry pomysł był z tym sokiem z limonki. Zajebiście smakuje. Przynajmniej mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcę_się_napić Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 21:27 A i sorki za literówkę. Miałem na myśli whisky oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysek Re: psucie whiskey???? IP: *.access.telenet.be 01.09.09, 23:54 Z lodem to sie aromatem nie zachwycisz ;). Dobra whisky to najlepiej tzw. single malt (choc Chivas jest ok) a nie mieszanka (blended) jak JW. I jesli cos dodawac to ociupinke wody. I woda pobudza zapach... A walkera to kolnij z kolą, sokiem, sosem, na czysto :)) Byle smakowało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOYA Re: psucie whiskey???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.09, 00:25 A dlaczego masz doła?Co się stało???Odpowiedz proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergr Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.09.09, 09:05 a ja tam lubie ze sprajtem i tyle kazdy ma inny smak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: psucie whiskey???? IP: 188.33.12.* 02.09.09, 10:11 nie ważne jest z czym, najważniejsze jest to, aby sponiewierało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.09.09, 11:42 problemy trzeba rozwiązywać a nie zapijać bo urosną do gigantycznych rozmiarów Odpowiedz Link Zgłoś
lucki_lucek Re: psucie whisky???? 28.06.14, 00:57 Dzisiaj cyknąłem sobie whisky, które sprzedają w Biedronce. Zwie się Grant's. Chyba wiem, że popełniłem zbrodnię, bo zalałem je colą. Ale było nawet niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś