Dodaj do ulubionych

psucie whiskey????

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 20:55
Czy czy to będzie wielka zbrodnia, jak zrobię sobie drina z whiskey + sok z
limonki, kaktusa i jabłka ???
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 20:56
      straszna :-) lepiej zrob z sokiem pomidorowym.

ja pier...e nie masz wiekszych problemow?
      • Gość: chcę_się_napić Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 20:58
        Mam doła. I muszę go zachlać. A w barku tylko whiskey... w lodówce właśnie tylko
        ten sok.
        • Gość: slepajula Re: psucie whiskey???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 21:01
          wiskacz tylko czysty inaczej profanacja
          • Gość: chcę_się_napić Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 21:06
            No to wypiję czystego....
            • Gość: chcę_się_napić Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 21:12
              Chociaż zrobiłem sobie pierwszego na próbę z tym sokiem i smakuje wyśmienicie....
              • Gość: pro Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 21:21
                wielcy znawcy whisky, nóż się otwiera w kieszeni jak was czytam,
                zastanawialiście się czasem dlaczego johnnie walker red label jest tanszy od
                green czy black label'a ?

Czerwony Label jest własnie tym rodzajem whisky, która świetnie pasuje do drinków
                Zielony do picia na świeżym powietrzu.
                Natomiast czarnym Label'em rozkoszujemy się w pełni, z kostkami lodu, ciesząc
                się jego bogatym aromatem.

Zależy jaki rodzaj whisky posiadasz w barku przyjacielu, experymentowanie mile
                widziane:) Pozdrawiam.
                • Gość: chcę_się_napić Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 21:25
                  Właśnie czerwonego Johnniego... ;) Kurna, dobry pomysł był z tym sokiem z
                  limonki. Zajebiście smakuje. Przynajmniej mnie :P
                  • Gość: chcę_się_napić Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 21:27
                    A i sorki za literówkę. Miałem na myśli whisky oczywiście.
                • Gość: łysek Re: psucie whiskey???? IP: *.access.telenet.be 01.09.09, 23:54
                  Z lodem to sie aromatem nie zachwycisz ;). Dobra whisky to najlepiej tzw. single
                  malt (choc Chivas jest ok) a nie mieszanka (blended) jak JW. I jesli cos dodawac
                  to ociupinke wody. I woda pobudza zapach... A walkera to kolnij z kolą, sokiem,
                  sosem, na czysto :)) Byle smakowało!
                  • Gość: MOYA Re: psucie whiskey???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.09, 00:25
                    A dlaczego masz doła?Co się stało???Odpowiedz proszę.
                    • Gość: ergr Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.09.09, 09:05
                      a ja tam lubie ze sprajtem i tyle kazdy ma inny smak
    • Gość: obserwator Re: psucie whiskey???? IP: 188.33.12.* 02.09.09, 10:11
      nie ważne jest z czym, najważniejsze jest to, aby sponiewierało :-)
      • Gość: ... Re: psucie whiskey???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.09.09, 11:42
        problemy trzeba rozwiązywać a nie zapijać bo urosną do gigantycznych rozmiarów
        • lucki_lucek Re: psucie whisky???? 28.06.14, 00:57
          Dzisiaj cyknąłem sobie whisky, które sprzedają w Biedronce. Zwie się Grant's. Chyba wiem, że popełniłem zbrodnię, bo zalałem je colą. Ale było nawet niezłe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka