Gość: desperados IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 15:44 Proszę o szczere opinie o właścicielach tegoż sklepiku z odzieżą dziecięcą. Dlaczego pytam ?? Odpowiedż niebawem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jocker Re: Sklep "Klaun" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.09.09, 15:49 Napisałbym to i owo ale tak mnie zaciekawiło dlaczego pytasz, że poczekam na Twoje motywy. Moja wypowiedź o sklepie niebawem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni Re: Sklep "Klaun" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 15:57 ........no to my też poczekamy............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczekujący Re: Sklep "Klaun" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 18:20 jeżeli wy czekacie, to ja również (chociaż mam CIEKAWE OPINIE NA ICH TEMAT) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilo Re: Sklep "Klaun" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.09.09, 18:25 Co za bzdurny temat: "Czekam na ciekawe opinie o właścicielach sklepu". Co to ma być!? Chcesz aby ludzie kogoś obsmarowywali w sieci, nie piszesz po co, nie piszesz dlaczego. Trzeba by być idiotą żeby odpowiadać na taki post i obsmarowywać ludzi bo ktoś napisał "czekam na ciekawe opinie na ich temat". I jeszcze ta nutka tajemnicy na koniec "szczegóły niebawem...". Ojejku, prawie sie nie zesrałem z podniecenia. Pathetic. Odpowiedz Link Zgłoś