wojtow 15.05.05, 07:50 Czy chodzicie pogrzebać w ciuchach na bazarku ? Ja byłam pierwszy raz i ceny mnie powaliły: 1, 2 zł ! Super sprawa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jhbsk Re: Ciuchland na bazarku 16.05.05, 09:58 Na targu kupuję czasem ciuchy u p. Zosi (po wschodniej stronie targowiska). Odpowiedz Link
wojtow Re: Ciuchland na bazarku 17.05.05, 13:00 A ja kupiłam po str zach (wchodząc przez główną bramę ) u Pani blondynki, handluje z mężem. Odpowiedz Link
glenkora1 Re: Ciuchland na bazarku 17.05.05, 13:16 Byłam tam ze dwa razy i jedyne co było fajne to misio za 6 zł :) Nic tam wg mnie nie mają ciekawego. Ale może akurat źle trafiłam :) Natomiast mogę polecić ciuchland w centrum, na ul Ogrodowej, tuż przy Al Jana Pawła - olbrzymi wybór nowych lub prawie nowych ciuchów dla dzieci i młodzieży, średnio 3 zł za sztukę (jest to na wagę, odzież ze sklepów angielskich, np z wystaw). sklep otwarty do 19.00 i codziennie dostawy. Odpowiedz Link
faleniczka Re: Ciuchland na bazarku 17.05.05, 22:24 a kiedy tam się chodzi? tzn w jakie dni tygodnia są dostawy i ciuchy są "nieprzebrane" ? Odpowiedz Link
wojtow Re: Ciuchland na bazarku 18.05.05, 11:21 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24662 A ja polecam forum o ciuchlandach :) Tam znajdziecie omówienie sporo informacji o ciuchlandach w Warszawie. Mój ulubiony obecnie jest w Al. Jerozolimskich i miejscowe (mieszkam obecnie na Mokotowie). Odpowiedz Link