Dodaj do ulubionych

Patrick Swayze nie żyje

15.09.09, 20:14
szkoda gościa, zapamiętałem go jako bohatera wojny secesyjnej z serialu północ południe, ładnie też tańczył i jako jedna z niewielu gwiazd Hollywoodu prowadził normalne ustatkowane rodzinne życie. żegnaj stary..
Obserwuj wątek
    • olina2 Patrick Swayze nie żyje 16.09.09, 09:30
      Sama przeszłam raka, podziwiałam go i podziwiam nadal za walkę jaką stoczył z
      chorobą. A przede wszystkim za wsparcie jakie dawał swoją osobą innym chorym.
      Ja też w czasie choroby potrzebowałam takiego wsparcia i wiem, że ono
      pozwalało mi przetrwać leczenie. Żegnaj Patricku.
    • Gość: życzliwa Patrick Swayze nie żyje IP: 193.24.14.* 16.09.09, 10:26
      BArdzo mi przykro, że taka gazeta jak Wyborcza ma problemy ze
      związkami frazeologicznymi. Prawidłowy związek to wieszać na kimś
      KOTY a nie psy...
      • Gość: katarek78 Re: Patrick Swayze nie żyje IP: *.igloonet.pl 20.09.09, 20:31
        Słownik Języka Polskiego podaje jednak wersję z psami.
    • Gość: real Patrick Swayze nie żyje IP: 82.160.33.* 16.09.09, 18:38
      Swayze i Michael Jackson umarli, a Sophia Loren, Catherine Deneuve,
      Brigitte Bardot, Cher, Clint Eastwood, Robert de Niro - mają się
      świetnie.
    • Gość: aneta Patrick Swayze nie żyje IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.09.09, 13:41
      Dobrze, że przynajmniej tutaj ludzie pamiętają to czego dokonał, ile
      wycierpiał podczas strasznej choroby i jakim był aktorem, a nie wywlekają na
      forum zasłyszane gdzieś plotki na jakimś DURNYM PLOTKARSKIM portalu. I
      rzeczywiście zgadzam się z uczestnikiem tego forum, że odchodzą ludzie, którzy
      mogli jeszcze coś ciekawego zagrać lub nagrać, a zostają Ci którzy ... .Cóż
      tak pewnie musi być.
    • Gość: remi.32 Patrick Swayze nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 19:37
      szkoda gościa był dobrym aktorem
    • Gość: Maja Patrick Swayze nie żyje IP: *.ny325.east.verizon.net 18.09.09, 04:40
      Choć taka jest kolej naszego życia,przykro jest gdy ludzie odchodzą. Bez wątpienia,najtrudniejszą rolę życia miał Patrick Swayze w ostatnim czasie,jestem pełna podziwu w jaki sposób przygotowywał się do przejścia na drugą stronę.Żaden "Oskar" nie byłby w stanie,nagrodzić Go za ostanie lata życia.Wierzę,że jak w "Duchu"jest po dobrej stronie.Spokojny bez bólu,a pamięć o Nim zostanie z nami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka