minka001 11.01.04, 01:28 moze wiecie kiedy opentaniec bedzie w warszawie? gdzie? i gdzie moge kupic bilety? prosze o kazde info!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fielding Re: OPENTANIEC- warszawa?? IP: *.chello.pl 11.01.04, 02:08 olej opentanca, idz na koty. to bedzie znacznie lepszy wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: OPENTANIEC- warszawa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 05:21 Gość portalu: fielding napisał(a): > olej opentanca, idz na koty. to bedzie znacznie lepszy wieczor NIE SLUCHAJ WROGOW 'OPENTANCA' I ZACHWALACZY 'KOTOW' - TANIEJ ZRZYNKI Z ZACHODU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sally_bowles Re: OPENTANIEC- warszawa?? 12.01.04, 10:16 No to tym bardziej nie słuchaj psychopaty, który PISZE WIELKIMI LITERAMI i wszystkim próbuje wcisnąć tego żalosnego "Opentańca". Odpowiedz Link Zgłoś
minka001 Re: OPENTANIEC- warszawa?? 13.01.04, 11:36 szczerze mowiac nie takich odpowiedzi sie spodziewalam. pytalam tylko bilety, a nie czy i co mam zobaczyc. bo to co mam zobaczyc to akurat sama podejme decyzje. wiec podciagam watek, mozejednak ktos cos wie na temat BILETOW w warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamul Opentaniec w Trójmieście IP: 217.153.13.* 13.01.04, 12:21 Od 22 stycznia spektakl będzie grany w Teatrze Muzycznym w Gdyni (9 spektakli). Nie słyszałem, że ma byc pokazywany w Warszawie w najbliższym czasie. W Warszawie odbyły sie tylko dwa pokazy w grudniu: w teatrze Wielkim i na Torwarze. Może to daleko, ale warto jednak wybrać sie do Gdyni... Odpowiedz Link Zgłoś