jedzoslaw 05.10.09, 18:03 Powrót pani Żanet Kalety i jej emulsji do higieny intymnej. Nie mogę już tego słuchać, zwłaszcza w porze śniadaniowej :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarka63 Re: Żanet Kaleta: resurection 05.10.09, 18:41 Ona się nazywa Jeanette Kalyta. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_04 Re: Żanet Kaleta: resurection 06.10.09, 07:36 A kogo to obchodzi jak to się pisze. Wczoraj Żaneta dopadła mnie gdy odwoziłem dziecko do szkoły. Poczułem to samo - raktywacja! Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Żanet Kaleta: resurection 06.10.09, 10:27 Gdyby ktoś przekręcił twoje imię i nazwisko, to by cię obchodziło.To po prostu nieeleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 08:32 Gdyby w radiu można było imię i nazwisko przeczytac poznając w ten sposób pisownię w/wym pretensje byłyby uzasadnione. W radiu jednak słychac: Żanet Kaleta i nie każdy musi znac pisownię personaliów Pani, która istotnie reklamujac płyn do higieny intymnej( czy podobnego specyfiku- nie jestem w stanie zapamiętac nazwy)obrzydza nie tylko mnie wiele chwil życia. Nie zawsze zdążę wyciszyc i niestety czuję- jak to mówią- absamk:))) Całe szczęście na razie znikła inna okropna reklama z panem Edwardem i jego prostatą. Ufam jednak w kreatywnośc agencji reklamowych i podobnych perełek jeszcze się nasłuchamy. Oj, nasłuchamy! Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 09:29 > Całe szczęście na razie znikła inna okropna reklama z panem > Edwardem i jego prostatą. Ufam jednak w kreatywnośc agencji > reklamowych i podobnych perełek jeszcze się nasłuchamy. Oj, > nasłuchamy! Nie bój, nie bój, Edward na pewno wróci! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 10:27 a ja na samym początku gdy zaczęli emitowac te reklamy zrozumialam, że kobieta przedstawia sie Żanetka Leta. Odpowiedz Link Zgłoś
tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 10:38 Prostata a nawet - o słowna ohydo - srom istnieją realnie, mają je także dzieci więc nie róbmy problemu. Wstydem nie jest treść reklam, lecz ich poziom. Panią Jeanette da się wytrzymać, panu Edwardowi należy współczuć małżonki;-). Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_04 Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 10:52 "Penis" też istnieje, a jakoś go nie słychać w reklamach. Edward i Żaneta niech sobie istnieją, ale poza anteną Trójki. Chyba "Trójkowy znak jakości" do czegoś zobowiązuje. Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 11:11 Dla penisa (bez cudzysłowu;-)) brak specyficznych produktów, stąd i reklam nie ma. Pominąwszy kondomy, będące jednakże dobrem wspólnym obu płci. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_04 Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 11:13 A słyszałeś reklamy gumek w Trójce? Odpowiedz Link Zgłoś
tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 11:18 Wydaje mi się że tak. Nawet jeżeli pamięć mnie zawodzi, nie widziałbym w tym nic zdrożniejszego niż np. w reklamach piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 12:11 Wiecie, wszystko można zareklamować, ale w odpowiednio dyskretny, aluzyjny sposób. Już pierwsze reklamy podpasek z początku lat 90-tych były bardziej aluzyjne. A tymczasem pani Żaneta nie tylko stosuje drażniąco cukierkowy styl wyrażania się, ale i opowiada mocno konkretnie o zastosowaniu owego żelu, a nawet podaje średnio sympatyczny skład chemiczny specyfiku (kwas mlekowy). A to wszystko z podkładem pianina. Efekt, jak dla mnie niezbyt smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 12:44 No nie, kwas mlekowy niestosowny? A czy przeszkadzają Ci nienasycone kwasy tłuszczowe w margarynie? A pH 5,5 też jest be;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 12:54 Zależy od kontekstu :) Kiedy mowa o podrażnieniach (zwłaszcza tak wrażliwych miejsc, jak te intymne) to ostatnią rzeczą, o jakiej bym pomyślał jest aplikowanie sobie w tych miejscach jakiegoś kwasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 13:08 To miejsce uwielbia ten kwas;-). Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 20:25 tuberfit napisał: > To miejsce uwielbia ten kwas;-). Tak, ale jednak reklama to sztuka unikania faktów nieestetycznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_04 Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 14:14 > Wydaje mi się że tak. Nawet jeżeli pamięć mnie zawodzi Słyszałeś, ale nie w Trójce. Kiedyś na reklamę gumek natknąłem się w RMFie, nie wiem jak teraz. Nadal będę twierdził, że skoro trójka pretenduje do czegoś lepszego, to i reklamy powinny być odpowiednio dobierane. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 14:48 Nie mogę jakoś pojąć co złego jest w płynie do higieny intymnej,podpaskach,prezerwatywach,lekach na prostatę itd. Taki sam towar jak każdy inny. Waszym zdaniem w Trójce powinno się reklamować wyłącznie twory genialnych intelektów? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 16:05 Droga Jarko! Nikt tu nie twierdzi, że jest coś złego w płynie do higieny intymnej czy podpaskach. Mnie odrzuca i zniechęca do kupna tych produktów sposób, w jaki są reklamowane. Reklamy są nieprzemyślane, odstręczające, nieciekawe i jeszcze długo można by wymieniać ich wady. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_04 Re: Żanet Kaleta: resurection 08.10.09, 17:14 Dzidzia doskonale ujęła to co myślę. Np. obecna reklama Netii to moim zdaniem majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Żanet Kaleta: resurection 14.10.09, 10:20 > Ona się nazywa Jeanette Chyba zwyczajnie, po polsku- Janina ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 20:49 Ponadto, do naszej dyskusji okołogenitalnej wmieszaliśmy Zmartwychwstanie, do tego niegramatycznie:-). Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 21:38 Fakt, powinno byc raczej: reaktywacja. Ale Resurrection też pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 21:43 Fakt, chciałem w tytule nawiązać do oryginalnego tytułu "Matrixa-reaktywacji", ale dopiero teraz sobie przypomniałem, że powinno zatem być "Żanet Kaleta: reload" :) Odpowiedz Link Zgłoś
isostar2 Re: Żanet Kaleta: resurection 10.10.09, 20:18 Ta reklama to wyrzucanie pieniedzy w bloto, mam pytanie ile osób pamieta nazwe produktu. Niedawno bralem udzial w badaniach reklam, w tym tej. Po tak zmasowanej kampanii (sam to slyszalem kilkadziesiat razy w RMF Classic), ponad 95 % respondentow nie potrafi wymienić nazwy ... Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Żanet Kaleta: resurection 11.10.09, 10:18 Jakie wyrzucanie pieniędzy w błoto? Pani Kaleta została doskonale rozreklamowana. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 11.10.09, 13:10 Pani Kaleta owszem, ale nie jej produkt :) Odpowiedz Link Zgłoś
voytecq Re: Żanet Kaleta: resurection 12.10.09, 09:01 "Dzień bez Kalety do toalety!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 12.10.09, 15:28 Cipka Żanetki jest szczytem finezji w porównaniu do okazji święta Azji, to dopiero buractwo. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Żanet Kaleta: resurection 21.10.09, 22:02 W tok fm- owych reklamach pojawił się w ostatnich dniach pan z erekcją :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 21.10.09, 22:22 A z jakim problemem? Priapizmem czy impotencją? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Żanet Kaleta: resurection 22.10.09, 20:53 Przewrażliwieni jesteście :-) Ja pamiętam, jak mnie zaskoczyło, kiedy w dostojnym PR1, jakoś tak w środku dnia, pomiędzy "Kwadransem dla rolnika" a "Matysiakami" usłyszałam reklamę żelu, który "poprawia nawilżenie, zwiększa komfort współżycia". Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 23.10.09, 09:44 PR 1 już dawno przestał być dostojny, a te reklamy krążą po wszystkich stacjach PR :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 23.10.09, 09:45 jedzoslaw napisał: > PR 1 już dawno przestał być dostojny, a te reklamy krążą po wszystkich stacjach > PR :) O, przepraszam, tylko Dwójka wciąż trzyma fason, a blok reklamowy, jeśli w ogóle jest to ma max.2 spoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Żanet Kaleta: resurection 23.10.09, 22:27 Ja tam w Dwójce reklam nie słyszę, za to uwielbiam tę stację. Bardziej niż Trójkę(wybacz Trójeczko, ale sobotnie przedpołudnie u Was jest zupełnie niestrawne). Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Złote Przeboje, sobota, 10.00-13.00 24.10.09, 11:15 Wrzuć (Gaszsz, i ja to pisze???) w sobotę rano Złote Przeboje: miedzy 10.00 a 13.00. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Złote Przeboje, sobota, 10.00-13.00 25.10.09, 23:37 Polskie Radio, to jednak zloty srodek, zwlaszcza za granicami. i nawet z zanett kuweta; zbyszu niech uszy do gory muuu Odpowiedz Link Zgłoś
reklamowka_na_2009 Re: Złote Przeboje, sobota, 10.00-13.00 28.10.09, 12:51 Żanetka Leta... To już jest postać pokroju nieszczęsnego Chucka N. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
flashsc Oby Żanet Kaleka już nie wróciła 06.11.09, 08:18 Ja mam nadzieję że Żanet Kaleka bo dla mnie to ta baba ma coś sie tak z kopułą już nigdy nie wróci w przeciwnym razie napiszę do producenta i podam link do tego wątku jako efekt "poparcia" dla tej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Oby Żanet Kaleka już nie wróciła 06.11.09, 13:25 myslisz,ze to takie odwrocone, negatywne pr? bo widzisz, Twojego tez mozna uzyc jak kija. tylko po co ma w kogos uderzac.. pozdrawiam kaa.lka (powszechnie kojarzona jako kaa.leka;) Odpowiedz Link Zgłoś