Dodaj do ulubionych

OPENTANIEC W GDYŃSKIM TEATRZE MUZYCZNYM

IP: *.tele2.pl 21.01.04, 09:34
Byłam juz kilka razy na Opentańcu, jutro 22 stycznia rozpocznie się kolejna
tura przedstawień i znowy się wybieram. Jak ktoś będzie miał szczęście i
dostanie jeszcze bilet to może zobaczyć na odremontowanej scenie muzycznego
niezwykły pokaz tańca, emocji i energii. Polecam młodym i starszym.
www.opentaniec.pl - oficjalna strona
www.opentaniec.webpark.pl - mniej oficjalna strona
www.balet.pl/portal/index.php?option=content&task=view&id=31 artykuł o
Opentańcu w serwisie tanecznym
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorotka Re: OPENTANIEC W GDYŃSKIM TEATRZE MUZYCZNYM IP: *.tele2.pl 23.01.04, 13:35
      Tak jak mówiłam rewelacja!!!
      • Gość: ANTEK Re: OPENTANIEC W GDYŃSKIM TEATRZE MUZYCZNYM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 14:04
        MOGE SIE TYLKO PODPISAC POD ZACHWYTAMI NAD 'OPENTANCEM'

PODPISANO

'OPENTANY'
    • Gość: klasa III Bolą nas ręce od klaskania. IP: *.crowley.pl 25.01.04, 20:34
      Takie spektaklu nigdy w życiu nie widzieliśmy. Bolą nas ręce od klaskania.
      Widowisko pierwsza klasa. Jak wspaniale tańczą. Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo.

klasa III

• Gość: Tomek Wrzawa, oklaski, szał na widowni. Najlepsze przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 18:28
      Pierwszy raz przeżywałem coś takiego, razem z koleżankami
      krzyczelismy "jeszcze, jeszcze!!!" Wszyscy ludzie w teatrze stali i klaskali.
      Jakaś pani obiok mnie się popłakała. To jest niezwykłe widowisko. Mnustwo osób
      mówiło, że czegos tak niezwykłego nie widzieli nigdy w życiu, ja się do nich
      dołączam. Gratuluję twórcom i tancerzom. Jesteście wspaniali.
      • Gość: HANKA BRAWO OPENTANIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 20:04
        MOGE SIE TYLKO PRZYLACZYC DO TEGO CALEGO OPNTANCO-ENTUZJAZMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: tancerka W marcowa URODA o opentanych dziewczynach IP: *.tele2.pl 13.02.04, 12:05
      Tańcem opętane

www.uroda.pl/article.php?s=1&id=476
      Zawodowe tancerki muszą perfekcyjnie znać możliwości własnego ciała. To ich
      warsztat pracy. W praktyce oznacza to wyczerpujące treningi. Niekończące się
      ćwiczenia i powtarzanie tej samej sceny setki razy. Dopiero w ten sposób można
      się nauczyć, jak okazywać emocje w tańcu. Iza, Ania, Agnieszka to trzy różne
      postaci, osobowości i życiorysy. Łączy je wspólna wielka pasja: taniec.

Ania Sąsiadek jest najlepsza, perfekcyjna, chcialabym tak tańczyć jak ona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka