Gość: aj IP: *.cdma.centertel.pl 26.03.10, 20:29 Krytycy nie chwalą Leonardo di Caprio, lecz Leonarda di Caprio. Klaniaja sie podstawy ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilia "Wyspa tajemnic" Martina Scorsese. Dla jednych ... IP: 94.252.64.* 26.03.10, 20:46 Udalo mi sie obejrzec film tydzien temu, wspaniale kino! Polecam wszystkim niezdecydowanym. Po pojawieniu sie koncowych napisow nie zapominasz o filmie jak przy wielu innych tuzinkowych produkcjach.. zaczynasz sie zastanawiac i chesz wierzyc ze glowny bohater wyzdrowial i podjal swiadoma decyzje.. mam nadzieje ze tak wlasnie bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój tata "Wyspa tajemnic" Martina Scorsese. Dla jednych ... IP: *.182.42.38.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.10, 20:42 Film dobrze zrealizowany. Uważam, ze pokazuje ciemną stronę psychiki człowieka. Temat filmu nie na każdą okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
il0na Re: "Wyspa tajemnic" Martina Scorsese. Dla jednyc 05.04.10, 23:45 Film naprawdę rewelacyjny, jednak moim zdaniem fajniej by było gdyby skończył się trochę wcześniej i dawał jeszcze więcej do myślenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks652 Zakończenie 23.04.10, 10:27 No właśnie. Ja mam podobne odczucia dotyczące zakończenia. Dlatego wolę jednak książki. Scorsese postawił na zbyt jednoznaczne zakończenie. U Lehane jest więcej miejsca na interpretacje. Swoją drogą wspaniałe książki ten człowiek stworzył. Polecam jak najbardziej. Pewnie jeszcze nie jeden dobry film z nich powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś