Gość: radiolokator IP: *.ksiezyc.pl 15.03.04, 10:52 z dziem dzisiejszym na czestotliwosci 97.9 na miejscu dawnego tkm fm zaczeła nadawac rozgłosnia "złote lata , złote hity 97.9 fm" ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messer4 Re: GOLD FM w łodzi... 15.03.04, 13:31 Z tego co wiem to TKM należało do Ad.Pointu, więc zastanawiające jest przejęcie częstotliwości przez ZPR-y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiolokator Re: GOLD FM w łodzi...?? IP: *.ksiezyc.pl 15.03.04, 14:25 TKM FM nalezy do R.M.MEDIA a czy to teraz jest GOLD FM to juz nie mam pewnosci gdyz mozna co godz. usłyszec jingiel "tkm 97.9 fm" ale uzywaja hasła "złote lata, złote hity " nalezacego do gold-a ... mam nadzieje ze niedługo wyjasni sie sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: GOLD FM w łodzi...?? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 15.03.04, 15:41 TKM.... gdzies juz ten skrot slyszalem.... alien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: GOLD FM w łodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 20:39 radiopolska.bydnet.pl/aktual.php Radzę zajrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś