Gość: Krzysztof Mika Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:41 Trochę głupio być swoim adwokatem, co więcej w portalu Agory, która jakby nie było spuściła mnie zwodą w ciągu kwadransa i to telefonicznie. Jak się okazało przyczyna miała charakter wyłącznie personalny. Nie wszystkie dzieci Agory są jednakowo kochane. Na Forum natrafiłem przypadkiem. Dziękuję za Wasze wejścia, wiem że mówiłem do Kogoś, a nie tylko do "sitka." Ostatnio jeszcze jedna przykra sprawa TOK zrezygnował z mojej akcji "Bez głodnych przerw" Dzięki niej udało się sfinansować kilka tysięcy posiłków dla dzieciaków w różnych szkołach. Nwet nie będę tego komentował. Marzy mi sie prawdziwe radio obywatelskie, dla ludzi, moze robione w Internecie. Jeszcze raz dzieki. K.M. PS.Uwazajcie na sluzbe zdrowia. Gadki o refomie to kit. Chodzi wzlacznie o sprzwatyzzowanie dla swoich szpitali.To ostatni tlusty kasek w sektorze publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.chello.pl 21.07.04, 11:29 > Marzy mi sie prawdziwe radio obywatelskie, dla > ludzi, moze robione w Internecie. Mam ostatnio sporo czasu... Jeśli ktokolwiek chciałby zacząć tworzyć radio dla obywatela a nie tylko dla pieniędzy, mogę pomóc (całkowicie za darmo). Znam się na informatyce i nie tylko. Słuchajcie, może zrobimy coś wespół, wzespół ?! dk@safedata.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:53 Dziękujemy, że się odezwałeś... a z tym radiem w necie to bardzo dobry pomysł... ja też chętnie pomogę, bo uważam, że potrzeba nam radia obywatelskiego, a nie jakiegoś tam pitum, pitum, że wszystko jest dobrze... Trzeba ludziom mówić prawdę i pokazywać skutki pewnych decyzji... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptok Krzysztof Mika -RADIO OBYWATELSKIE IP: 62.233.153.* 03.08.04, 21:07 POPIERAM Niestety mogę być tylko słuchaczem, bo rzeczywistość skrzeczy Ale obiecuję PROMOCJĘ U KREWNYCH I ZNAJOMYCH KRÓLIKA ptok b.stary słuchacz gdzieś padła propozycja stronki www pt RADIO OBYWATELSKIE......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: Krzysztof Mika -RADIO OBYWATELSKIE IP: *.chello.pl 04.08.04, 16:21 Jest takie radio o profilu lekko alterglobalistycznym: www.obywatelskie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hidalgo333 Do Krzysztofa Miki !!!!!! 03.08.04, 20:56 Gość portalu: Krzysztof Mika napisał(a): > Trochę głupio być swoim adwokatem, co więcej w portalu Agory, która jakby nie > było spuściła mnie zwodą w ciągu kwadransa i to telefonicznie. Jak się okazało > przyczyna miała charakter wyłącznie personalny. Nie wszystkie dzieci Agory są > jednakowo kochane. -ale niestety nikt nas o zdanie nie pytał Na Forum natrafiłem przypadkiem. Dziękuję za Wasze wejścia, > wiem że mówiłem do Kogoś, a nie tylko do "sitka." --Dostarczył nam Pan zwyczajnej pzryjemnosci prawie że-rozmowy o sprawach, które nas wspolnie bolą Ostatnio jeszcze jedna > przykra sprawa TOK zrezygnował z mojej akcji "Bez głodnych przerw" Dzięki niej > udało się sfinansować kilka tysięcy posiłków dla dzieciaków w różnych szkołach.> > Nwet nie będę tego komentował. --a ja tak. TO CHAMSTWO I ŚWIŃSTWO Marzy mi sie prawdziwe radio obywatelskie, dla > ludzi, moze robione w Internecie. Jeszcze raz dzieki. K.M. -WPISUJĘ SIĘ DO TAKIEGO RADIA > PS.Uwazajcie na sluzbe zdrowia. Gadki o refomie to kit. Chodzi wzlacznie o > sprzwatyzzowanie dla swoich szpitali.To ostatni tlusty kasek w sektorze > publicznym. -UWAŻAM,dawno to poderzewałem, ALE CO JA, SZARY SŁUCHACZ RADIOWY MOGĘ ZROBIĆ? MOŻE KTOŚ Z DAWNYCH JAK JA SŁUCHACZY MA JAKIŚ POMYSŁ Panie Krzysztofie, proszę sie zastanowić nad podaniem nie tylko mnie jakiegoś kontaktu na siebie , moze jakas strona www jako dobry początek RADIA OBYWATELSKIEGO Trudno gadać o tym na oczach agory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekO Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.07.04, 13:25 Czekam na głosy poarcia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=14337355 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan dreptak Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.dialup.telenergo.pl 21.07.04, 18:28 a tak konkretnie to o co poszło, czym Pan Krzysztof Mika się naraził i komu, a poza tym kto wynalazł obecnego prowadzącego, goście są OK ale prowadzenie do bani, łza się w oku kręci, najpierw w dawnym PR III skasowali informator ekonomiczny Wiktora Legowicza, potem kawę Miki, czy nie ma szans na dobre radio ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptok dlaczego Krzysztof Mika został zwolniony IP: 62.233.153.* 03.08.04, 21:19 proszę przeczytać list Samego Mistrza Prawdy krzysztofa Miki - 26.lipca troche wyżej aż adrenalina uderza, tak by się chciało komuś pzryłożyć Legowicza też mi żal coraz mniej prawdy w mediach, dziwne ZAŁUŻMY RADIO OBYWATELSKIE ptok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:56 Podnosimy do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan dreptak Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 07:56 dlaczego pan Mika został się zwolniony ?????? ze względu na stan zdrowia czy jak ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:43 spójrz sobie kilka wypowiedzi wyżej K. Mika sam pisze dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.08.04, 17:38 jestem jak najbardziej "za", choc nie sadze ,zeby sam Pan Krzysztof chcial powrocic. Mam nadzieje,ze czasem Pan na te strony zaglada, bo chce podziekowac za tlumaczenie takiemu laikowi,jak ja zawilych praw ekonomii przekonujaco i z humorem. Jest Pan niezastapiony po prostu, bo EKG to juz nie to...Wszystkiego dobrego! p.s a agora zawodzi mnie sposobem pozbywania sie dziennikarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mana Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 14:18 oczywiście programy pana Krzysztofa były świetne, EKG - zaprasza się dziennikarzy różnych, czasem jest ciekawie, ale na ogół przewidywlne opinie (jeśli czyta się te gazety). Jestem za, ale nie wierzę w powrót pana Krzysztofa. Tok Fm słucham głównie z sentymentu do starego TOK FM (sporadycznie, czekam na reaktywację, reinkarnację, re.., re .., re........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 23:23 Jaki sens ma ten wątek na forum? Może ktoś mi odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alx Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 00:42 Gość portalu: Alek napisał(a): > Jaki sens ma ten wątek na forum? Może ktoś mi odpowie Jak ktoś nie ma o czym pisać, a koniecznie musi, to się dopisuje do tego wątku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptok Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: 62.233.153.* 30.08.04, 20:56 chyba nas obrażasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alx Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 22:08 Gość portalu: ptok napisał(a): > chyba nas obrażasz Które konkretnie z Twoich wcieleń, a zarazem autorów prawie połowy postów w tym wątku czuje się urażone? Bo chciałem mu powiedzieć, że emotikon na końcu mojej wypowiedzi nie znalazł się tam przypadkowo i nie miałem zamiaru nikogo urazić. Natomiast faktem jest, że co kilkanaście dni pojawia się kolejny wpis pełen zachwytów jaki to Mika był wspaniały, mądry i w ogóle super. Ponieważ nieco mnie to juz śmieszy (robi się tu z jego odejścia jakąś straszna aferę, co nie do końca jest dla mnie zrozumiałe), pozwoliłem sobie na luźniejszą odpowiedź w kwestii sensowności tego wątku. PS: Ile on prowadził swój program? Dwa tygodnie? To pytanie jak najbardziej serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:28 Z tego co wiem, to co najmniej rok prowadził swój program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alx Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 10:46 Gość portalu: lala napisał(a): > Z tego co wiem, to co najmniej rok prowadził swój program Naprawdę? No proszę. Do tej pory zdawało mi się, że to był króciutki okres czasu. Ale ja bardzo rzadko mam okazję słuchać radia po dziewiątej, stąd to wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:28 no widzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nona Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:47 Jak prowadził pół roku to będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptok Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: 62.233.153.* 05.09.04, 18:15 nie chodzi o ilość ale o jakość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.04, 14:44 wlasnie liczy sie to jak prowadzil, a nie ile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniak Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:24 Jestem za a nawet przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldah Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.oliwa.multicon.pl / *.multicon.pl 28.09.04, 14:48 Nie mam nic przeciwko przywrotowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 12:32 Minał już prawie miesiąc, gdy ostatnio pisano w tym wątku. Trzeba więc go podnieść do góry. Najnowszym słuchaczom Toku przypominam, że Krzyszto Mika był niezależnym dziennikarzem, zajmującym się m.in. tematyką gospodarczą i ekonomiczną. Ale Mika ostro podkreślał łączność tych dziedzin z polityką. Wyleciał z hukiem w trzy minuty - jak niechciany domokrążca. I tak dobrze, bo tacy dziennikarze trochę dalej na wschód giną w dziwnych wypadkach samochodowych. W jego miejsce zatrudniono rozhartowany makaron, czyli nudle i krochmal: nuda, głupota, niedouczenie & lizodupstwo. Taka mieszanka już nikogo nie drażni. Krzywda uczyniona panu Mice oraz nam, słuchaczom dookreśliła obecny charakter tej stacji radiowej. Pamięć o tym powinna przechodzić dalej w przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:17 > Niezalezny dziennikarz co w kieszeń od sponsorów brał, interesujące Czy zechciałbyś się podzielić dalszymi szcegółami sprawy w tym miejscu, czy blokuje Cię "tajemnica spowiedzi"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzyms Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:26 Skieruj ten apel do redaktora Miki, jako "niezależnego" nic go nie blokuje. gzyms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Nie przywracać Krzysztofa Mike IP: *.mega.com.pl 20.10.04, 14:48 Wiecie co, przeleciałem od góry do dołu wszystkie po kolei te Wasze wstawki i dochodzę do wniosku, że na tym przykładzie widać typowo polski charakter. Wpierw oburzenie z postępku Agory i protest, następnie podziękowania bohaterowi, potem przebłysk i powstanie idei, a wreszcie niekończące się swary co do zasług Mikki. I pomysł idzie w kąt. Pokłóćcie się jeszcze trochę... Przynajmniej temat będzie uaktualniany. Rozumiem, że jeśli ktoś zabrał tu głos to znaczy, że chce radia obywatelskiego. Jeśli się mylę, to nie rozumiem chcących inaczej. Trzeba teraz oddać inicjatywę Panu Krzyśkowi, bo on jest (lub może być) najbardziej z nas zorientowany. Musimy poczekać na cynk od Niego. A czemu wpisałem na Re: zaprzeczenie? Bo wtedy szanse na powstanie radia obywatelskiego spadłoby do prawie zera. Przypuszczam, że sami byśmy się nie dogadali... Panie Krzysiu, może pogadać z Czarnecką, Maruszeczko, Dziakiem, Sobalą i innymi zwolnionymi ze starego TOK-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Przywrocic Krzysztofa Mike 21.10.04, 16:00 Gość portalu: michu napisał(a): > Wiem to od kogos kto byl w programie pana Miki że zaplacil w kieszeń > redaktorowi zeby dostał zaproszenie Dla mnie taka osoba, nie byłaby wiarygodna...zresztą,jak tak zaczniemy pisać jak Ty, to i na Papieża się coś znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:27 Dla mnie taka osoba, nie byłaby wiarygodna...zresztą,jak tak zaczniemy pisać jak Ty, to i na Papieża się coś znajdzie No to słucham co znalazlas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu dwa Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:03 Wiem od kogoś kto chciał być w programie pana Miki,że chciał nawet zapłacić w kieszeń redaktorowi,żeby dostać zaproszenie, ale redaktor się nie zgodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:34 Cóż, materia dyskusji forumowej dozwala też na takie stwierdzenia, jak Twoje. Trudno weryfikować coś, co na razie funkcjonuje na poziomie zwykłego donosu. Wolałbym, aby była to nieprawda. Ale ja tam sobie mogę wybierać co najwyżej smak budyniu w sklepie :) Owszem, niektóre jego audycje budziły z lekka mój niepokój. Był taki krótko trwający cykl "Polscy przedsiębiorcy" (albo podobny tytuł). Pamiętam np. audycję o gościu produkującym jachty jeziorowe i pełnomorskie. Audycja miała dziwny charakter: trochę "sprawa dla reportera", trochę "pozdrowienia dla wujka z Mielca", trochę zwykły spam lub "audycja sponsorowana". Wtedy się nawet zaniepokoiłem, bo wiem, jak łatwo na takich audycjach można się przejechać. Możesz mieć łapki na kołdrze, a i tak ktoś (nawet w redakcji) może zaszkodzić i rzucić pomówienie. Dlatego też obecne chłopaki z działu ekonomicznego są ostrożniejsze. Raz, że nie mają zielonego pojęcia, a dwa, że łatwiej i bezpieczniej tłuc pianę dziennikarską z kolesiami z zaprzyjaźnionych redakcji. Szczytem była pani z gali czy jakiegoś glamoura i rozmowa o "szklanych sufitach". Czy ktoś przypierniczy się do takich głupot? Nie, nigdy. A Mika, nawet gdy rozmawiał z gościem od jachtów, to obnażył bezdenną głupotę urzędasów z Ministerstwa Finansów. I taki był Mika w odczuciu czujnego słuchacza: bezkompromisowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx? Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 22:49 No miodzio po prostu z tym Miką!Jak tam szlachetni obrońcy? Już założyliście razem z nim swoje idealne radio obywatelskie? czy jeszcze długo będziecie bic pianę na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:06 Póki jest jedno takiego rodzaju radio, którego właścicielami są perfidni, wyrafinowani socjolodzy (dokładnie znają uzależnienia ludzi infomanią - taką samą chorobą jak np. hazard; tak, tak!) to żadne interwencje na antenie czy forum nie dadzą efektu. Prawdziwy infoman i tak powróci, choć może nie w 100%. Sęk w tym, by stworzyć dla nich konkurencję i wtedy będą szanować klientów. Niestety właściciele są na tyle potężni, że każdą zagrażającą inicjatywę potrafią przejąć ekonomicznie, politycznie lub medialnie. Sam pomysł przede mną jest ciekawy i w trybie doraźnym można co poniektórym robić psikusa. Spodziewam sie teraz szybkiej, aczkolwiej niechętnie widzianej przeze mnie riposty burli. Ludzie, czy gdzieś można spokojnie pogadać na te tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 01:45 Źle się dzieje w Toku: głupota się szerzy i banał. Pan Mika do radia nie wróci, radia o charakterze obywatelskim dlugo jeszcze nie bedzie, jednak wątek trzeba popchnąc do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: 62.233.232.* 10.12.04, 10:50 radio obywatelskie to b.dobry pomysl. mysle, ze trzeba naciskac na pana Mike, aby zintensyfikowal swoje dzialania w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Mika TAK! Ale Groszek NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 12:42 Pani była beznadziejna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Mika TAK! Ale Groszek NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:00 Nie ma Miki, nie ma Groszka. A piszę ową fenomenologicznie ważką myśl tylko dlatego, żeby nasz bohater przeszedł do grupy postów trójcyfrowych :) Choćby przybyło tysiąc postów, to i tak Mika jest "the best". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listopad Re: Mika TAK! Ale Groszek NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 00:56 nigdy nie zrozumiem tych co żyją wspomnieniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Mika TAK! Ale Groszek NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:42 Chyba mi się udało i tym postem zamykam pierwszych 6 tysięcy listów na Forum Tok FM. Panie Krzysztofie - niech pan wraca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyab Mika kontra Januszewski IP: *.kim.pl 10.12.04, 11:06 P. Redaktor Mika nie może wrócić, bo "dokuczał" Kubie Janiszewskiemu tzn. trochę dworował sobie z jego niekompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Mika kontra Januszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 02:49 Lubię podciągać do góry ten wątek na początek tygodnia. Niech wszystkim odpowiedzialnym za odejście pana Miki jego nazwisko odbija sie czkawką do końca życia. Nie wiem już jakim zaklęciem można ukarać zwykłe ludzkie draństwo. > P. Redaktor Mika nie może wrócić, bo "dokuczał" Kubie Janiszewskiemu tzn. > trochę dworował sobie z jego niekompetencji. Anyab, napisałaś mocny tekst. Czy to znaczy, że jest to prawdziwa informacja, czy taki sobie dowcip? Sądzisz, że ten niekompetentny i kiepski prezenter ma takie wpływy? Owszem, usilnie cenzuruje wszystkie informacje na jego temat na tym forum. Ale to jeszcze nie dowód na to, że ma tak szerokie plecy, żeby być silniejszym od starego dziennikarskiego wygi. Szkoda że mocodawcy pana JJ (jeśli tacy są) nie przeniosą go na inne eksponowane miejsce. Proponowałbym "smolarynkę" Truję na Myśliwieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Mike na Nowy Rok! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:13 Wszystkim, którzy lubili audycje Krzysztofa Mike, życze aby ów pan mógł się znów pojawić w Tok FM. Aby do tego doszło, muszą się spełnić życzenia dodatkowe... Czego życzę w Nowym Roku sobie, redakcji oraz słuchaczom. Ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Mike na Nowy Rok! IP: 62.8.142.* 10.01.05, 16:11 Najszczersze zyczenia dolaczam i ja rowniez dla red. Miki... Przede wszystkim zycze mu zeby na swojej dalszej drodze nie spotkal takich elementow jak do tej pory i zeby wreszcie ktos docenil jego talent, inteligencje i dobroc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mike na Nowy Rok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 19:26 Redaktor Krzysztof M. to redaktor z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa Re: Mike na Nowy Rok! IP: *.idea.pl 10.01.05, 22:11 Krzysiu są inne metody ulżenia sobie niż taki samozachwyt. Po ch...j sluchasz tego radia jak tak ci nie odpowiada. toc to masochizm w czystym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Mike na Nowy Rok! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:08 Droga Alexo - kiedy wyczerpią się Tobie bateryjki, kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa Re: Mike na Nowy Rok! IP: *.idea.pl 11.01.05, 10:15 Krzysiu, wyczerpią się zawsze dzień po Twoich !!! Więc chyba długa droga nas czeka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa dodatek IP: 212.180.161.* 11.01.05, 21:08 Chociaż może nie koniecznie, Twoje baterie padną szybo bo w przeciwoeństwie do mnie bardzo dużo w Tobie nienawiści, goryczy złośliwości i jakiegoś zawodowego ( może sexualnego ) niespełnienia. Współczuję Ci trochę bo jesteś naprawde nieszczęśliwym facetem w życiu. Alexa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze coś... Re: dodatek IP: 212.180.161.* 11.01.05, 21:09 A trzycyfrowym wątkiem nie zachwycałabym się w sytuacji gdzie połowę Ty sam wpisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: dodatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:24 Droga Alekso, w tym wątku staram się podtrzymywać pamięć o świetnym redaktorze, który, moim zdaniem, padł ofiarą swojej uczciwości skojarzonej z małością niektórych agorowych przydupasów. Jeśli już tak bardzo chcesz zająć się wirtualnym bytem określanym jako "ble ble", to załóż nowy wątek. Wątpię jednak, aby cieszył się popularnością forumowiczy. A zainteresowań okołopsychologicznych gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.05, 00:26 Czy to naprawde Ty Krzysiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptok Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:00 nowe ekg tak ekscytujące, ze natychmiast po 9/00 ziewam proponuję przenieść te popłuczyny ekonomiczne na 22.00 -fizjologiczną porę zasypiania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:35 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: Przywrocic Krzysztofa Mike 05.02.05, 13:59 Zapraszam na stronę www.tokfm.tk Tam w dziale "Archiwalne nagrania" znajdziecie nagrania z Krzysztofem Miką. Pozdrawiam, prezes Fan Klubu TOK FM www.tokfm.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:18 Burli byś się wstydził szef fanklubu tok fm i tym oszołomom od Miki wątek na samą góre podbijasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.02.05, 10:20 sam jesteś oszołom... Przy okazji podbijam wątek :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwiec Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:08 od lutego nikt nie podniósł!! WSTYD!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleble Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 00:59 Czas - po miesiącu - podnieść wątek do góry. Wydaje mi sie, że chyba tylko po to tu przybyłem. Kiepskie radio - słabe forum. Ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właśnie:) Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temat Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:39 no to up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Przywrocic Krzysztofa Mike IP: *.crowley.pl 23.08.05, 13:36 Minal kolejny miesiac, czas wiec watek podniesc do gory. Krzywda Krzysztofa Mike wyjdzie wam kiedys bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
misio9910 Re: Przywrocic Krzysztofa Mike 23.08.05, 22:00 a to taka straszna krzywda dla niego, że nie pracuje w tym ch..... radiu, którym tak pogardzasz? Przecież skoro jest taki super, to co on by robił tym badziewiu? Na pewno już pracuje w jakims prestiżoym mediu, coprawda jeszcze go nigdzie nie czytałem, nie słyszałem, nie widziałem, ale na pewno niedługo... Pewnie się go boją we wszystkich redakcjach w Poklsce bo za dobry jest, zagraża każdemu redaktorowi naczelnemu i nikt nie ma odwagi go zatrudnic. Ale na peno juz za chwile ktos się na nim pozna i zrobi oszałamiajacą karierę. Przeciez jeżeli jest super, to nie ma innej możlwioeści. No chyba, że we szystkich mediach w Polsce jest zmowa, spisek... Odpowiedz Link Zgłoś
misio9910 Re: Przywrocic Krzysztofa Mike 25.08.05, 00:24 Żądać to Ty sobie możesz od radia publicznego - oczywiscie, tylko wtedy, kiedy płacisz abonament. Bo jak go nie płacisz - nie masz moralnego prawa. A prywatne, komercyjne radio to Ty możesz najwyżej grzecznie poprosić. A jak Ci się nie podoba - słuchaj sobie innego - jest ich kilkadziesiąt w Polsce. I nie mów mi, że nie masz wyboru bo to jedyne gadane - jest takie gadane, jakie chcą utrzymywać jego własciciele, możesz sobie wywalić kilka lub kilkakanascie milionów i zrobic swoje. Droga wolna - mamy demokrację - kazdy może sie starać o koncesję, więc co Ci przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś