Dodaj do ulubionych

Dorota Wellman

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 21:08
Dorota Wellman wypowiedziała się w programie telewizyjnym że starówka w
Warszawie to legoland, nic nie warte podróbki, powiedziała też że Warszawiacy
to buraki które powinno się odsiać podczas przeprowadzania stolicy do Krakowa.
Pani Doroto Warszawska starówka została zniszczona bo Warszawiacy postanowili
bronić swojego honoru w walce z hitlerowcami, a nie jak reszta kraju siedzieć
cicho w kącie zwanym Krakowem. Wiem że Pani mieszka w Warszawie na Kabatach i
mam dla Pani zagadkę - dlaczego tak nie lubią Pani sąsiedzi - niech panie się
zastanowi nad swoim zachowaniem a szczególnie nad magicznymi słowami:proszę i
przepraszam to bardziej skuteczne niż "idę,idę w bok się odsunąć bo idę"
Obserwuj wątek
    • Gość: przykre Re: Dorota Wellman IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 25.05.04, 14:06
      przykre to, ze przyjezdni trudu sobie nie zadadza, by poznac historie miejsca,
      ktore ich litosciwie znosi i takie perdoly publicznie nie wstydza sie
      opowiadac. fakt, Krakow to nie legoland, tylko prawda jest taka, ze zawdziecza
      to Koniewowi. Sowieci tej laski Warszawie juz nie wyswiadczyli.
      • Gość: coperek Re: Dorota Wellman IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 18:13
        Mam nadzieję że p Wellman nie jest z Krakowa bo bylo by mi strasznie wstyt.
    • Gość: marcjan Re: Dorota Wellman IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 15:52
      Pani Dorota pogardza miastem w którym żyje i w którym się urodziła. Jej
      porównanie Warszawskiej starówki do legolandu jest równe porównaniu swojej
      starej matki do mumii co niwątpliwie Pani Dorota czyniła codziennie. Niestety
      brak kultury prowadzącej nie pozwala mi słuchać programów Pani Doroty.
    • Gość: buldog Re: Dorota Wellman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 18:30
      Pani Dorota Wellman była do przyjęcia jako początkująca prezenterka piosenek w
      Radio Solidarność. Po zmianie profilu z dziewczątka na dziennikarkę najlepiej
      współbrzmi z Wojciechem Cejrowskim.
      Oboje nadają na tych samych falach, podobne gusty, ten sam styl... - Może
      zmienią radio na "Nasze...", przepraszam, ICH RADIO.
      Ojciec Dyrektor będzie zachwycony!
      • Gość: dawi Re: Dorota Wellman IP: 217.17.35.* 06.07.04, 09:17
        pani wellman jest bezadziejna udowodniła to wielokrotnie, między innymi w
        rozmowie z kierownictwem firmy Talli Weil (koszulki ekspedientek)
        • Gość: słuchaczka Re: Dorota Wellman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:24
          W zakończeniu tego słynnego wywiadu Pani Dorota Wellman powiedziała (tak
          zrozumiałem), że też kupi sobie taką koszulkę, w jej przypadku jak najbardziej
          na miejscu.
          • Gość: orwo Re: Dorota Wellman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 01:13
            Chciałbym przywołać jeszcze audycję p.Wellman,do której zaprosiła 2 lekarzy
            medycyny z aspiracjami uzdrowicielsko-różdżkarskimi.
            Włosy mi dęba stanęły jak usłyszałem,że panowie ci podający się za lekarzy
            medycyny KONWENCJONALNEJ nie stronią,a wręcz parają się "czarami i
            uzdrawianiami", na co mają stosowne "papiery i zaświadczenia".Pani Dorota była
            zachwycona połączeniem obu tych profesji.
            Krzywdę robi p.Wellman słuchaczom zapraszając szarlatanów do radia i w ten
            sposób uwiarygodniając gusła w XXI w,na dodatek pod płaszczykiem medycyny.
            Takie tematy nadają sie do gazet z typu: "Gówno prawda", a nie do poważnego
            radia jakim jest tok fm.
    • Gość: buldog Re: Dorota Wellman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 19:23
      A może Pani Dorota Wellman odniosłaby się do naszych uwag?
      Wniosłaby coś nowego do naszej wiedzy, oświeciłaby nas...
      Niech zstąpi z wysokości i coś powie.
      • Gość: Grzechu Re: Dorota Wellman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:45
        Jak się nie poprawi, to dać szansę komuś innemu!
        • Gość: kibic Re: Dorota Wellman IP: *.acn.pl 26.07.04, 00:13
          Obawiam się, że reakcją na te uwagi będzie dołożenie do kompletu czołowej
          blondynki III RP - A. Młynarskiej. Ten duet już się "sprawdził" TVP2. Nic nie
          stoi na przeszkodzie, żeby siłą swego rażenia poraził też słuchaczy TOKFM. Ja
          już się niczemu nie dziwię. W mediach funkcjonuje zasada - reklamodawca nasz
          pan. I wygląda na to, że reklamodawcy to banda debilnych kretynów, skoro płacą
          stacjom, które takie badziewie jak bohaterka tego wątku, lansują na swoich
          antenach. Zresztą oglądając i słuchając rodzimych reklam nie mogę pojąć jak
          można żyć i funkcjonować mając IQ jak pokrzywa. Bo takie trzeba mieć sądząc, że
          takie idiotyzmy zachęcą kogoś myślącego do zakupu czegokolwiek.
          No i zabrnąłem - zacząłem od blondynki, a skończyłem na reklamie. A może to
          jest to samo?
          • Gość: hk2004 Re: Dorota Wellman IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 18:20
            Ja kiedyś ogladałam program w TVP który prowdziła pWellman ,zaprosiła tylu
            gości że zanim zdążyła ich przedstawić program się skończył.Póżniej już ją wTVP
            niewidziałam ,widocznie nie miała dobrych "pleców"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka