Dodaj do ulubionych

Tym razem chcę pochwalić...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:50
Łukasza Grassa. Do środy zastępuje Laszukową. W poniedziałek był bardzo dobry,
zwarty, sprawiał wrażenie kompetentnego i opanowanego. Telerozmówcom pozwolił
wypowiadać się bez przycinania frazy, pytania zadawał sensowne.
Tak więc życzę równie udanego wtorku i środy,
Humpty
Obserwuj wątek
    • Gość: przykro Re: Tym razem chcę pochwalić... IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 25.05.04, 14:11
      dolaczam sie do powyzszych - nareszcie nadzieja na profesjonalnych prowadzacych.
    • atomowy Re: Tym razem chcę pochwalić... 25.05.04, 20:20
      Zgadzam się z Tobą Humpty. Odwalił kawał dobrej roboty ;).

Atomowy
      www.cTime.pl
    • Gość: toczek Re: Tym razem chcę pochwalić... IP: 62.233.153.* 26.05.04, 11:55
      Jak miło jest móc coś pochwalić.
      ja też popieram obecność Lukasza Grassa w eterze.
      nadal zadaje się być kompetentny, opanowany
      konkrentny i skupiony
      Powiedział przed chwilą, że będzie też jutro
      Tak trzymać
      Panie Łukaszu, proszę nie tracić gruntu po nogami
    • Gość: toczek Łukasz Grass przed mikrofonem IP: 62.233.153.* 26.05.04, 13:26
      Rozmowa z Różą Thun o nowej stronie www poświeconej pracy dla młodzieży za granica.Pocieszyło mnie podkreślenie przez p Łukasza przesłania do młodzieży, która chce wyjechać, bo nie widzi tu perspektyw.
      Gorąco podkreślił:
      "Wyjechać, nabrać doświadczenia i wrócić do Polski"
      i już rozglądałam sie za "czymś do pisania", żeby zanotować adres dla nieco zagubionej młodzieży,ale obiecanego adresu nie usłyszałam,a może go przegapiłam?
      Panie Łukaszu -widzę w Panu iskrę rasowego dziennikarza.Dlatego się czepiam.
      "Adres podam na końcu rozmowy z Różą Thun" coś w tym rodzaju usłyszalam w zapowiedzi - ale z jakichś powodów nie został podany.
      Traktuję Pana jako bardzo obiecujący narybek dziennikarski -czepiam sie moze za bardzo szczegółów, czepiam się, bo zależy mi na rzetelności w przekazywaniu i porządkowaniu informacji. Radio jest bardzo trudnym medium...ale dzięki takim Osobom jak Pan radio jest moim wsparciem i przyjacielem. Pisze -moim, bo piszę w swoim imieniu, sentymentalnie uzależnionego od tokfm słuchacza
      Proszę więc o większą uważność
      Zyczę dobrego czwartku
      radioman
      Na stronie www.schuman.org.pl/ 0 wiadomości o tak reklamowanej przez p. Thun inicjatywie
      • Gość: tocz Re: Łukasz Grass przed mikrofonem IP: 62.233.153.* 27.05.04, 01:30
        Jutro będę daleko od radia, niestety odbieram tokaefema tylko na starej poczciwej wielkiej i zdecydowanie nieprzenośnej wieży pt pioneer (z wielkimi, ciężkimi polskimi kolumnami)z anteną na balkonie
        Proszę o uważne słuchanie Młodego ŁG w czwartek
        • Gość: tocz Re: Łukasz Grass przed mikrofonem IP: 62.233.153.* 28.05.04, 00:23
          podobno miał niezłe tempo i
          wcisnął w te krótkie międzyczasy między wiadomościami
          "całe reportaże"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka