Gość: Ania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 09:43 W samej rzeczy, szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SowaX Re: Szkoda gadać IP: 172.16.3.* 01.06.04, 14:13 ...kompromitacja! Najgorsza rzecz, jaka w zyciu slyszalem!!! Po co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Sz. Re: Szkoda gadać IP: *.katowice.msk.pl / 62.233.185.* 01.06.04, 15:46 A po to!. Jak Ci nieodpowiada, to nie ma przymusu byś słuchał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Szkoda gadać IP: 195.94.196.* 17.06.04, 16:33 natalia! masz b.fajny głos, ale ta druga prowadząca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Szkoda Gadac lepsze niż radiostacja! IP: 195.187.253.* 21.06.04, 17:06 pozdrawiamy prowadzące! Warszawa Was słucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubya Re: Szkoda Gadac lepsze niż radiostacja! IP: *.icpnet.pl 21.06.04, 22:58 brawo Jacek!Poznań tez!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubya Re: Szkoda gadać IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 22:25 No własnie nie słuchaj i idz spac zamiast sie bez sensu czepiac a jak nie możesz zasnać to se włacz radio Ma-ryja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravel Re: Szkoda gadać IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.06.04, 23:36 wreszcie jakiś inteligentny dowcip... gratuluje dziewczyny,trzymajcie tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszku Re: Szkoda gadać 16.06.04, 23:53 studencka audycja - wolne żarty - totalna kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Szkoda gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:55 Skandal, kompromitacja, brak słów aby opisać głupote i niekompetencje prowadzących. To jest radio dla inteligentnych ludzi a nie dla dresiarek ze szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Szkoda gadać IP: 172.16.3.* 17.06.04, 00:08 fajna audycja, na luzie, dobrze wiedziec ze faceci maja takie pruderyjne podejscie do seksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Szkoda gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 00:11 Fajnie Artur ze masz takie samo IP jak SowaX... Zmieniasz nicki?? A może nie... to chyba nie napisały same autorki tego horroru dla uszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurora Re: Szkoda gadać IP: *.wroclaw.mm.pl 17.06.04, 00:07 Matko Śwęta a co to??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kubya Re: Szkoda gadać 18.06.04, 22:27 Dajcie spokój z ta bezpodstawną krytyką!czepiacie sie głosu?Kaska i natalia maja swietne głosy i miło ich słuchac,aldycja jest na luzie , poruszane sa bardzo ciekawe i wazne tematy dla nas studentów i w ogóle młodych ludzi jak ktos nie chce moze nie słuchac,ja słucham co tydzien i trzymam kciuki za dziewczyny!Wszelka idiotyczna krytyka będzie tępiona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubya Szkoda gadać IP: *.icpnet.pl 22.06.04, 20:56 szkoda gadac is the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacUW Re: Szkoda gadać IP: *.chello.pl 24.06.04, 00:16 Świetny program, jak dla mnie numer dwa, od razu po " Poranku " z Ziemkiewiczem. Żałuję, że dziewczyn można słuchać tylko raz w tygodniu, ale może i to dodaje uroku audycji. Najbardziej podoba mi się dystans prowadzących, którego zdecydowanie brakuje w studenckiej nocjej zmianie. Mam nadzieję, że doczekam się momentu, kiedy w radio pozostanie tylko jedna audycja studencka i będzie to szkoda gadać albo przynajmniej s.n.z. zmieni prowadzących na osoby trochę bardziej życiowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielewin kubya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:46 głupawa audycja prowadzona przez głupiutkie cipulki dla studencin ( do normalnych studiujących nic nie mam bo to tylko etap w życiu a nie status społeczny ), miałkie toto, mizerne, poziom gazetki studenciackiej pierwszego roku psychologii stosowanej, ale tak na prawde ta "audycja" trzyma styl całego radia agora... pozdrawiam słuchaczy niegdysiejszego radia tok fm :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubya Re:pielewin IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 21:56 > pozdrawiam słuchaczy niegdysiejszego radia tok fm :( >zgadzam sie tylko z tym zdaniem. >co do reszty nie masz racji >co to znaczy normalnie studiujący?głupoty piszesz byle skrytykowac! >ja tez z sentymentem wspominam "stare radio" ale to nie znaczy że nalezy krytykowac osoby kórych program daje radiu nowe ciekawe oblicze studenckiego luzu,poruszając ciekawe w wazne tematy. >Momo wszystko pozdro dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Szkoda gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 23:31 audycja kiepska poziom najwyżej gimnazjalny nie chce mi sie tego sluchac wole chyba nawet radio co ma twarz (ryja) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunter Re: Szkoda gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:26 to jest straszne!!! obniza poziom calej rozglosni! czy to program panienek specjalnej troski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen DZIEKUJE ZA "SZKODA GADAC" IP: *.netarena.pl 15.07.04, 14:48 dziękuję mojemu ulubionemu radiu tok fm za audycję studencką "szkoda gadać", której słucham z wielką przyjemnością. dziweczynom prowadzącym dziękuję za wzruszenia, jakich dostarczyła mi audycja o wspomnieniowa lat 80. dla Was dziewczyny brawa za humor, swobodę, błyskotliwość, dobór gości (psycholog :) i tematów. trzymać tak dalej. prowadzącej Natalii gratuluję osobowości radiowej. do usłyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El-Manolo Re: Szkoda gada& & #35; 263; IP: *. / *.B2.srv.t-online.de 27.09.04, 13:44 Slucham was za granica bo nie moge tego robic w kraju. #Dzieki za mile glosy, fajne tematy, super dziewczyny. Jestesmy swietni. Tu nikt was nie krytykuje, bo polski sens jaki oddajecie sie nam nie nudzi. Tak tzymac i ... jest dobrze jak jest. Papa Odpowiedz Link Zgłoś