Dodaj do ulubionych

Balonik dziś zaryzykował...

IP: *.pool82185.interbusiness.it 08.06.04, 17:36
trujki słuchałem dziś rano, bo akurat ostatnio nadają tam audycje wyborcze -
nawiasem mówiąc polecam, bo lepsze to niż kabaret... oto bowiem jesteśmy
świadkami spektaklu pt. jak to nasze mniejsze i większe elity walczą o płatne
wakacje w Brukseli. Znów namnożyło się jednodniowych ugrupowań, które
chciałyby sobie "załatwić" miłe i dostatnie życie i jak najszybciej
popróbować belgjskich czekoladek i piwka, i równie szybko zapomnieć o swoich
(?) wyborcach...
No, ale wrócę do tematu. Niby nic, ale cieszy - Balonik po zakończonym bloku
wyborczym rzekł: "a my też mamy dla państwa program - Program III". I od razu
człekowi się jakoś tak milej zrobiło, pomimo tego, ze zapewne było
to "przejęzyczenie", chwila zapomnienia, czy czego tam jeszcze. Ale też i
pewnie reżim trujeczny złagodniał, bo chodzą słuchy, że na wylocie jest...
Pozdrawiam szanownych państwa, niech żywi nie tracą nadziei, a señor
Neandertalski niech lepiej popracuje nad swoim poczuciem humoru, a nie czepia
się mojego (to tak na marginesie, bo mi się coś przypomniało).
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Balonik dziś zaryzykował... IP: 158.75.34.* 08.06.04, 17:48
      balonik na wylocie?
      • tomek.sz Re: Balonik dziś zaryzykował... 08.06.04, 20:29
        Balon od czasu do czasu tak mówi i myślę, że nie jest to związane z
        jego "wylotem", lecz ze związkiem emocjonalnym z tymże programem.
        • Gość: Basil Fawlty Re: Balonik dziś zaryzykował... IP: *.pool82185.interbusiness.it 08.06.04, 23:12
          Nie miałem na myśli wylotu Barona (w ogóle nie wiem, skąd ta plotka), a wylot
          wielce szanownego pana dyrektora...
          To tak tytułem wyjaśnienia.
          • Gość: Humpty Re: Balonik dziś zaryzykował... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 19:26
            O słodka naiwności! Jeśli myślicie, że klika z Ordynackiej (i jej macki)
            odpuszczą tak łatwo, to jesteście w błędzie. Każdy z nich, sprzątając swoje
            stołki, podrzuci swoich kolesi. Możliwe, że jeszcze głupszych. Spójrzcie, co się
            wyrabia na Woronicza wokół śmierdzącej telewizorni.
            Raz złapanej władzy komuna nie popuszcza! Truja będzie już trują, Biska stanie
            się całkowitą kataryną, a Dwójkę załatwią po kolejnych wyborach, gdy wahadło
            przeleci na lewo.
            • Gość: P-77 Re: Balonik dziś zaryzykował... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 11:28
              Wiem, że dyrektor Programu III Polskiego Radia, Witold Laskowski, kandyduje na
              szefa telewizyjnej JEdynki - nie ma większych szans, ale chyba o czymś to
              świadczy.
            • Gość: sata Re: Balonik dziś zaryzykował... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:14
              Co wy ludzie do k... n... pleciecie o klice z Ordynackiej co miesza w
              trUjce.Dlaczego więc o tej rozgłośni narodowa Wernyhora czli Michnik i "GW" ani
              się nie z..z..ająknie.Bo Smolar Smolarowi Smolarem.A Wy ćwoki wkółko o
              Ordynackiej.
    • neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 14.06.04, 07:54
      Bazyl spierdalaj!!!! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA

PS
      no widzisz zastosowałem się do Twoich wskazówek i popracowałem młotkiem i
      przecinakiem nad wysubtelnieniem mojego poczucia humoru zgodnie z Twoimi
      lekcjami. Teraz jestem taki fajny, dowcipny i wesoły gość jak Ty mniej więcej.
      Buahahahaha
      • axel_r Re: Balonik dziś zaryzykował... 14.06.04, 18:17
        neandertalski napisał:

> Bazyl spierdalaj!!!! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA
        >
        > PS
        > no widzisz zastosowałem się do Twoich wskazówek i popracowałem młotkiem i
        > przecinakiem nad wysubtelnieniem mojego poczucia humoru zgodnie z Twoimi
        > lekcjami. Teraz jestem taki fajny, dowcipny i wesoły gość jak Ty mniej więcej.
        > Buahahahaha
        >
        >

Co to jest za matołek?

• Gość: Basil Fawlty Re: Balonik dziś zaryzykował... IP: *.pool82185.interbusiness.it 14.06.04, 18:22
        Ojojojojojojojoj!!!! Alem się przejął...

Wiesz co... Poniekąd jesteś inteligentnym człowiekiem (traktuj to jako
        komplement), jednakże Twoja pochwała trollostwa i tolerowanie tudzież
        usprawiedliwianie prawem swobodnej wypowiedzi chamstwa jednych wobec drugich
        powalają mnie na łopatki po prostu.
        Jam człowiek prosty i walę kawę na ławę - dlatego do chamów nie mówię "szanowny
        panie, czy zechciałby pan w łaskawości swojej powstrzymać ostrość swojej
        klawiatury i spróbował przynajmniej dwa razy przemyśleć swoją wypowiedź przed
        wysłaniem jej na publiczne forum, a może zechciałby pan wykorzystać bardziej
        umiarkowane i stonowane słownictwo, etc, etc...", a nazywam ich po imieniu. Mam
        gdzieś polityczną i społeczną poprawność i gwiżdżę na to, co myślą
        politycznie/społecznie/demokratycznie poprawni i poniekąd kulturalni panowie.

A w ogóle ciekaw jestem, czemu to zawdzięczam Twoje nagłe zainteresowanie moją
        skromną osobą? Czy dlatego, że kogoś niepolitycznie poprawnie nazwałem i
        poleciłem wypas na urodzajnych piaskach Sahary? No tak, bo ja taki niewychowany
        jestem i brzydko się wyrażam. A fe!
        Możesz świnię ubrać w królewskie szaty, obsypać złotem, dać stanowisko prezesa,
        dom, samochód, piękne kobiety... ale świnia zawsze będzie świnią, i tyle...
        Pozdrowienia dla wszystkich kulturalnych, uczonych inaczej oraz wyrażających
        swoje przekonania w sposób alternatywny.
        • neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 07:41
          Bazyl wywołałeś mnie więc Ci odpowiadam i dobrze wiesz dlaczego poprzednio też
          Ci pogratulowalem poczucia humoru, po prostu byłem pełen podziwu gdy zapytałeś
          dziewczyny która napisała, że lubi 60 sek na minutę i podoba jej się autor, czy
          z wrażenia się w majtki nie zeszczała.
          Wytykasz tu różnym ciociom, wujkom czy innym neandertalom chamstwo tak jakbyś
          sam nie był podobną szynką ciotuni czy innym bek-chamem i jeszcze do tego
          dokładasz jakąś ideologię dla mnie zwyczajnie niezrozumiałą ale skoro to taki
          jakiś jak sam mówisz Twój fajny i oryginalny styl to po prostu spróbowałem Cię
          trochę ponaśladować, może się jeszcze czegoś w tym życiu nauczę? Jak wiesz ja
          tu tylko powtarzam po innych bo sam nic nie potrafię wymyślić.
          • axel_r Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 09:06
            neandertalski napisał:

> Bazyl wywołałeś mnie więc Ci odpowiadam i dobrze wiesz dlaczego poprzednio też
            > Ci pogratulowalem poczucia humoru, po prostu byłem pełen podziwu gdy zapytałeś
            > dziewczyny która napisała, że lubi 60 sek na minutę i podoba jej się autor, czy
            >
            > z wrażenia się w majtki nie zeszczała.
            > Wytykasz tu różnym ciociom, wujkom czy innym neandertalom chamstwo tak jakbyś
            > sam nie był podobną szynką ciotuni czy innym bek-chamem i jeszcze do tego
            > dokładasz jakąś ideologię dla mnie zwyczajnie niezrozumiałą ale skoro to taki
            > jakiś jak sam mówisz Twój fajny i oryginalny styl to po prostu spróbowałem Cię
            > trochę ponaśladować, może się jeszcze czegoś w tym życiu nauczę? Jak wiesz ja
            > tu tylko powtarzam po innych bo sam nic nie potrafię wymyślić.

Zawsze tak miałeś czy zrobiło ci się to od upałów?

• neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 11:11
              te aksel ros, weź zrób mi proszę przysługę i wsadź sobie w dwunastnicę Twojego
              gansa po czym pociągnij delikatnie za spust, może dzięki temu uda Ci się ode
              mnie odczepić, skoro inaczej nie potrafisz.
              • axel_r Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 12:20
                neandertalski napisał:

> te aksel ros, weź zrób mi proszę przysługę i wsadź sobie w dwunastnicę Twojego
                > gansa po czym pociągnij delikatnie za spust, może dzięki temu uda Ci się ode
                > mnie odczepić, skoro inaczej nie potrafisz.

Masz jakieś analne kompleksy czy to wrodzone objawy dobrego wychowania?

• neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 13:09
                  to dobre wychowanie. Gdybyś uważał na lekcji biologii to byś wiedział, ze do
                  dwunastnicy łatwiej jest trafić przez gardło niż przez to drugie coś co Ci się
                  mylnie skojarzyło. I bez urazy to Ty się do mnie przyczepiłeś a nie odwrotnie,
                  więc skąd teraz te jęki cwaniaczku?
                  • axel_r Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 13:17
                    neandertalski napisał:

> to dobre wychowanie. Gdybyś uważał na lekcji biologii to byś wiedział, ze do
                    > dwunastnicy łatwiej jest trafić przez gardło niż przez to drugie coś co Ci się
                    > mylnie skojarzyło. I bez urazy to Ty się do mnie przyczepiłeś a nie odwrotnie,
                    > więc skąd teraz te jęki cwaniaczku?

Dobre wychowanie przy pomocy m.in. "spierdalaj"?
                    I wcale nie jęczałem, tylko pytałem czy masz tak od zawsze czy tylko od upałów.

• neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 13:35
                      posłuchaj, wyjaśnię Ci bo może po prostu nie jesteś w stanie sam faktów do kupy
                      poskladać i niepotrzebnie tracimy czas. Po pierwsze wywołał mnie Bazyl nie
                      Ciebie w swoim pierwszym wpisie, może zauważyłeś? Dalej rozmowa toczyła się
                      między mną i nim, nie między Tobą a mną i dotyczyła spraw o których widocznie
                      chcieliśmy rozmawiać skoro sobie odpowiadaliśmy. Spróbowałem być równie
                      dowcipny jak on. Ty zaś niepytany wsadzasz swoją dwunastnicę do czyjejś rozmowy
                      i jeszcze masz pretensję, że próbuję Ci to wytłumaczyć?
                      I dlaczego niby Twoim zdaniem jestem źle wychowany a Bazyl bezkompromisowy?
                      Wyjaśnij mi bo czegoś nie kumam a też dramatycznie zależy mi na tym aby być
                      bezkompromisowym.
                      • axel_r Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 14:18
                        neandertalski napisał:

> posłuchaj, wyjaśnię Ci bo może po prostu nie jesteś w stanie sam faktów do kupy
                        >
                        > poskladać i niepotrzebnie tracimy czas. Po pierwsze wywołał mnie Bazyl nie
                        > Ciebie w swoim pierwszym wpisie, może zauważyłeś? Dalej rozmowa toczyła się
                        > między mną i nim, nie między Tobą a mną i dotyczyła spraw o których widocznie
                        > chcieliśmy rozmawiać skoro sobie odpowiadaliśmy. Spróbowałem być równie
                        > dowcipny jak on. Ty zaś niepytany wsadzasz swoją dwunastnicę do czyjejś rozmowy
                        >
                        > i jeszcze masz pretensję, że próbuję Ci to wytłumaczyć?
                        > I dlaczego niby Twoim zdaniem jestem źle wychowany a Bazyl bezkompromisowy?
                        > Wyjaśnij mi bo czegoś nie kumam a też dramatycznie zależy mi na tym aby być
                        > bezkompromisowym.

Gdzie napisałem, że Bazyl jest, moim zdaniem, bezkompromisowy? O ile dobrze
                        pamiętam, to on sam to napisał. Gdzie napisałem, że mam pretensje o twoje
                        wyjaśnienia?
                        Masz problemy z czytaniem?

A forum jest publiczne i pisać każdemu wolno. Chcesz rozmawiać prywatnie to pisz
                        na prywatne adresy.

• neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 14:24
                          w takim razie przepraszam, moja nadinterpretacja, zacząłeś się mnie czepiać
                          więc w końcu zacząłem się bronić i tyle.
        • koliberek33 Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 10:31
          Popieram Cię Bazylu.
          Również jestem przecwnikiem politycznej poprawności i stąd przypisywano mi tu
          różne etykiety.
        • neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 10:57
          Te, Bazyl a to pamiętasz:

--------------------------------------------------------------------------------
          mar-i-lena napisała:

> Dlaczego? Przecież nie ja pierwsza o tym pisze, ja tylko chcialam zapytać jak
          > juz temat sie pojawił. Nie wolno zapytać?

Nie wolno, nie wypada.
          Ale do ciebie, śmieciu jeden, i tak to nie dotrze.
          Może więc dotrze to: wypierdalaj stąd, gnoju zasrany.

Pozostałych P.T. Foumowiczów pragnę serecznie przeprosić za moje brutalizmy.
          -------------------------------------------------------------------------------

To jak to jest w końcu wolno i wypada czy nie wolno i nie wypada? No i jak to
          jest w końcu: jesteś bezkompromisowy czy przepraszasz za brutalizmy? Bo wiesz
          chcialem Cię trochę ponaśladować i jestem trochę w kropce... Pomóż droga
          redakcjo proszę...
          • axel_r Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 12:23
            neandertalski napisał:

> Te, Bazyl a to pamiętasz:
            >
            > -------------------------------------------------------------------------------
            > -
            > mar-i-lena napisała:
            >
            > > Dlaczego? Przecież nie ja pierwsza o tym pisze, ja tylko chcialam zapytać
            > jak
            > > juz temat sie pojawił. Nie wolno zapytać?
            >
            > Nie wolno, nie wypada.
            > Ale do ciebie, śmieciu jeden, i tak to nie dotrze.
            > Może więc dotrze to: wypierdalaj stąd, gnoju zasrany.
            >
            > Pozostałych P.T. Foumowiczów pragnę serecznie przeprosić za moje brutalizmy.
            > -------------------------------------------------------------------------------
            >
            > To jak to jest w końcu wolno i wypada czy nie wolno i nie wypada? No i jak to
            > jest w końcu: jesteś bezkompromisowy czy przepraszasz za brutalizmy? Bo wiesz
            > chcialem Cię trochę ponaśladować i jestem trochę w kropce... Pomóż droga
            > redakcjo proszę...

Przeczytałem tamten wątek w całości. Pamiętasz w jakim kontekście Bazil użył
            tych słów i czego dotyczyły pytania? Akurat ty nie powinieneś się dziwić.
            Wypowiadać w ogóle też, bo ty pierwszy dałeś w tym wątku przykład "kóltóry".

• neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 13:06
              pewnie, ze pamiętam, dotyczył tego czy Niedźwiedź jest pedałem. Jak na dobre
              maglowe forum przystało zresztą. No i co z tego. Mnie to rozśmieszyło bo
              kabaret sięgnął zenitu ale Ty mi próbujesz wmówić, ze Bazyl stał sie w tamtym
              wątku największym sprawiedliwym? OK to po prostu Twój punkt widzenia. A w moim
              wykonaniu jeżeli już to była kulturwa a nie jakaś kóltóra, uważaj bo tu się za
              błędy ortograficzne gromi ludzi.
              • axel_r Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 13:15
                neandertalski napisał:

> pewnie, ze pamiętam, dotyczył tego czy Niedźwiedź jest pedałem. Jak na dobre
                > maglowe forum przystało zresztą. No i co z tego. Mnie to rozśmieszyło bo
                > kabaret sięgnął zenitu ale Ty mi próbujesz wmówić, ze Bazyl stał sie w tamtym
                > wątku największym sprawiedliwym? OK to po prostu Twój punkt widzenia. A w moim
                > wykonaniu jeżeli już to była kulturwa a nie jakaś kóltóra, uważaj bo tu się za
                > błędy ortograficzne gromi ludzi.

Ja ci coś próbuję wmówić? Możesz mi pokazać, gdzie ci coś wmawiam?
                Czy ty każdemu z kim rozmawiasz musisz przypisywać jakieś własne interpretacje?
                Już ci ludzie pokazali, że piszesz w takich przypadkach głupoty, więc
                przynajmniej ze mnie zejdź.
                • neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 13:41
                  słuchaj to Ty na mnie wlazłeś a nie odwrotnie. I nie strasz mnie proszę tym co
                  znowu ludzie powiedzą bo zaczynam się wtedy strasznie bać.
                  • axel_r Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 14:21
                    neandertalski napisał:

> słuchaj to Ty na mnie wlazłeś a nie odwrotnie. I nie strasz mnie proszę tym co
                    > znowu ludzie powiedzą bo zaczynam się wtedy strasznie bać.

Znowu problemy z czytaniem? Gdzie cię straszyłem? Możesz mi pokazać?
                    Ty masz chyba poza "kulturą typu spiedalaj" i brakami w czytaniu jakąś manię
                    prześladowczą.
                    • neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 14:28
                      posłuchaj Ty też na mnie wsiadłeś a mówisz, ze ja na Ciebie wsiadłem, masz
                      problemy z pisaniem? Wytykasz mi że już ludzie mówili mi to czy tamto, OK
                      zostawmy to, ta rozmowa jest bez sensu, tym bardziej że kultury typu spierdalaj
                      użylem tu w celu który już Ci raz wyjaśniałem ale Ty musisz mnie uparcie łapać
                      za słowa, po co? Zakończmy po prostu tą glupią dyskusję bo jest ona o niczym.
                      • axel_r Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 14:35
                        neandertalski napisał:

> posłuchaj Ty też na mnie wsiadłeś a mówisz, ze ja na Ciebie wsiadłem, masz
                        > problemy z pisaniem? Wytykasz mi że już ludzie mówili mi to czy tamto, OK
                        > zostawmy to, ta rozmowa jest bez sensu, tym bardziej że kultury typu spierdalaj
                        >
                        > użylem tu w celu który już Ci raz wyjaśniałem ale Ty musisz mnie uparcie łapać
                        > za słowa, po co? Zakończmy po prostu tą glupią dyskusję bo jest ona o niczym.

Możesz mi pokazać gdzie piszę, że na mnie wsiadłeś?
                        Człowieku, przestań wmawiać swoim rozmówcom rzeczy, których nie napisali! Sport
                        sobie zrobiłeś z wmawiania ludziom nieprawdy czy rzeczywiście czytać nie umiesz?

• neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 14:40
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=13286766&a=13447023
                          moim zdaniem trudno zejść z kogoś na kogo się wcześniej nie wsiadło ale jak
                          zwykle Ty pewnie jesteś lepiej poinformowany.
                    • neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 14:37
                      zresztą chodzilo mi o ten wpis Bazyla tak zupełnie już kończąc tą jałową
                      dyskusję:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=10087752&a=12315077
                      • axel_r Re: Balonik dziś zaryzykował... 15.06.04, 14:46
                        neandertalski napisał:

> zresztą chodzilo mi o ten wpis Bazyla tak zupełnie już kończąc tą jałową
                        > dyskusję:
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=10087752&a=12315077

Porównanie rzeczywiście ciekawe.

> Bazyl spierdalaj!!!! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA
                        > PS
                        > no widzisz zastosowałem się do Twoich wskazówek i popracowałem młotkiem i
                        > przecinakiem nad wysubtelnieniem mojego poczucia humoru zgodnie z Twoimi
                        > lekcjami. Teraz jestem taki fajny, dowcipny i wesoły gość jak Ty mniej więcej.
                        > Buahahahaha

Na szczęście, jak koniec to koniec.
                        • Gość: stele@wp.pl Re: Balonik dziś zaryzykował... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 16:23
                          wiele doeiwdziałam sie o Waszych emocjach Panowie..
                          ale to nie to forum..
                          pozdrawiam fanka
                          • obserwator17 Re: Balonik dziś zaryzykował... 16.06.04, 00:17
                            Ja się nieźle ubawiłem tą "dyskusją" (choć wcale mnie nie zaskoczyła :-)), ale
                            przychylam się do wniosku poprzedniczki. Zdecydowanie nie to forum.
                            • neandertalski Re: Balonik dziś zaryzykował... 16.06.04, 08:03
                              Witaj przyjacielu!
                              Cieszy mnie niezmiernie fakt iż wpisy me niewprawne radość w Twym sercu
                              zasiały, jam jest jeno prostym błaznem, który nijak wielkich czynów dokonać nie
                              może, lecz mimo to cieszę się, gdy choć w ten sposób mogę w Twe smutne życie na
                              obserwacji trawione, ten jeden mały promyk słoneczny wpuścić.
                              Kłaniam się nisko...

Tfuj wierny na wieki
                              • obserwator17 Re: Balonik dziś zaryzykował... 18.06.04, 11:40
                                Nie mów do mnie "przyjacielu".
                                I bądź łaskaw omijać mnie na tym forum, bo czyszczenie buta za każdym razem,
                                kiedy się do niego przykleisz, trochę mnie męczy. Czep się swojej koalicjantki
                                (którą po pytaniu czy zna Niedźwieckiego prywatnie, wywiało z forum - i już wiem
                                czemu) i cioci Heli, a mnie omijaj.
                                Jak może zauważyłeś, od pewnego czasu staram się to właśnie robić - omijać cię.
                                Zrób to samo, z łaski swojej. W trosce o oczy i czas innych forumowiczów.
                                Z góry dziekuję.
    • Gość: Basil Fawlty Dobrze, że mnie tu nie było... IP: *.pool82185.interbusiness.it 15.06.04, 20:05
      ... doprawdy nie wiem, któremu z szanownych panów wystawić rachunek za
      zniszczonego łosia, który zleciał mi ze ściany w holu głównym, podczas gdy ja
      próbowałem przebrnąć przez ten wątek...

Będzie krótko, monsignor Neandertalski - to, co napisałem tu i tam na forum,
      nie wypieram się tego i dobrze pamiętam, przypominać mi nie musisz. Na
      przyszłość możesz sobie darować wyszukiwanie moich postów...
      Miałem ochotę obśmiać mocno przejętą fankę któregoś ze świeżych trujkowych
      nabytków - więc obśmiałem, jak na humor angielski (lub quasiangielski)
      przystało - hacząc o prymitywizm. Bez podtekstów.
      A teraz - "słyszałem, że jesteś pedałem, co ty na to? A wy drodzy forumowicze -
      słyszeliście?" - czy ocenisz tego typu wypowiedź walniętą ad personam na forum
      jako wypowiedź kulturalną i jak najbardziej na miejscu (możesz zamiennie użyć
      słowa "gej", jak inne ci przeszkadza...)?
      Jeśli tak, no to nie mam więcej pytań.
      Jak ktoś mówi do mnie po chińsku, a ja akurat znam chiński, to czemu nie mam
      odpowiedzieć po chińsku? Łatwiej się zrozumiemy.
      A do chama trzeba po chamsku - może pojmie... akurat język chamski znam, co nie
      oznacza, że jestem chamem (choć to oczywiście - żeby ciebie uprzedzić i
      zadowolić - może być tylko moim, bardzo subiektywnym przekonaniem).
      • neandertalski Re: Dobrze, że mnie tu nie było... 16.06.04, 07:29
        słuchaj Bazyl, jeżeli ktoś kogoś na forum pyta czy jest pedałem to robi z
        siebie idiotę i wg mnie to wystarczy, nie trzeba go dodatkowo obrzucać stekiem
        wyzwisk. Nie nazwałem tej wypowiedzi kulturalną. Z drugiej strony ta fanka wg
        mnie wcale nie sprawiała wrażenia mocno przejętej.
        Nie poluję na Twoje posty ale jak wiesz jestem pamiętliwy, zarzucałeś mi kiedyś
        trollowanie, OK po prostu chciałem sprawdzić jak wygląda pisanie bez
        trollowania, bo pomyślałem, ze skoro mi to zarzucasz to znaczy, że jesteś jak
        żona cezara, poza podejrzeniami.
        I tyle.
        • Gość: zirytowany do diaska!!! a co to ma wspólnego z Baronem !!! IP: *.postinfo.com.pl 16.06.04, 09:48
          no właśnie...
          • neandertalski Re: do diaska!!! a co to ma wspólnego z Baronem ! 16.06.04, 12:12
            a kto to jest Baron? I jaki znowu książę...????
    • Gość: Edek Balonik jest najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:38
      wedłu mnie Baron to najlepszy prowadzący Poranne Zd3 jest o wiele lepszy od
      Wałkuskiego
      • Gość: martin Re: Balonik jest najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 17:29
        > wedłu mnie Baron to najlepszy prowadzący Poranne Zd3 jest o wiele lepszy od
        > Wałkuskiego

Grzech, a z grzechu trzeba się spowiadać :P
    • Gość: hehe Re: Balonik dziś zaryzykował... IP: *.tvkgsm.net / 195.205.187.* 16.09.04, 02:24
      niemozliwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka