Dodaj do ulubionych

Ludzie redia TOK FM

IP: *.welnowiec.net / *.welnowiec.net 13.07.04, 11:58
Chciałbym, by mi ktoś wyjaśnił czy to że możemy wyrazić na stronie swoje
opinie i wątpliwości, to jest wyłącznie dla internautów? Czy prowadzący
audycje czytają niektóre wypowiedzi?
Mój problem jest z Panem Marcinem Wojciechowskim, a konkretnie o audycje
<Moje Gotowanie>. Często zaglądam na stronę ww audycji, a tam ludziska piszą,
proszą i nikt nie raczy odpowiedzieć. Wiem z autopsji.
Panie Marcinie na dodatek podaje pan adres swojej strony, która nie istnieje.
Jeszcze jestem słuczaczem waszego radia i chciałbym nim być dalej i mam
nadzieje, że wyjdziecie do nas co ubarwi trochę życie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Ludzie redia TOK FM IP: *.acn.waw.pl 13.07.04, 12:54
      Nie mogę trafić na stronę "Moje gotowanie". Możesz mi podpowiedzieć, jak się tam
      dostać?
      A poza tym to raczej wątpię, żeby którykolwiek z prowadzących czytał to forum...
      Próbowałes kontaktowac się z Wojciechowskim przez e-mail
      (m.wojciechowski@tokfm.com.pl)? I też się nie odezwał?
      Pozdrawiam
      • Gość: Krzych Re: Ludzie redia TOK FM IP: *.welnowiec.net / *.welnowiec.net 13.07.04, 14:28
        Przepraszam za błędną nazwę strony i audycji. Prawidłowa nazwa to <Kuchnie
        świata>. Na adres pana Marcina próbowałem sie dostać bezskutecznie.
        Pozdrowienia Krzych
        • Gość: M.Wojciechowski Odpowiedź. IP: *.stacje.agora.pl 13.07.04, 17:48
          Szanowny Panie Krzysztofie !
          Wszystkie przepisy rozsyłam jednocześnie do osób, które wcześniej wyraziły chęć
          ich otrzymywania. W tej chwili to prawie 800 osób ! Jeśli wysłał Pan do mnie
          list elektroniczny z informacją że chce Pan otrzymywać przepisy gwarantuje że
          tego sygnału nie zignorowałem. Ostatnio nie wysyłałem żadnych plików ponieważ
          współprowadzący a w zasadzie najważniejsza osoba audycji czyli Piotr
          Adamczewski był na urlopie. Wcześniej był problem ze skrzynką adresową. Na
          szczęście nie straciłem żadnego z adresów do naszych słuchaczy. Jeśli wysłał
          Pan do mnie list proszę o odrobinę cierpliwości, napewno pliki dotrą. Jeśli
          natomiast miał Pan do mnie pytania, sprawę, etc... a nie dostał Pan odpowiedzi
          jestem przekonany że Pana list do mnie po prostu nie dotarł. Pozdrawiam -
          Marcin Wojciechowski ( m.wojciechowski@tokfm.com.pl )

P.S. W trakcie moich programów zapraszam na chat TOKFM ( link po lewej stronie
          naszej witryny )
          • Gość: Krzych Re: Odpowiedź. IP: *.welnowiec.net / *.welnowiec.net 13.07.04, 22:07
            Uf. Cieszę się niezmiernie i przepraszam Panie Marcinie za mój sarkazm. Ale jak
            to mówią <pierwsze śliwki robaczywki> i mam nadzieje, że teraz będzie lepszy
            kontakt. To że pan Piotr urlopuje jest ogólnie wiadomo i nie wypada nic innego
            jak mu życzyć, by nabierał energi do prowadzenia wspaniałych audycji i panu,
            panie Marcinie też życze wybornego urlopu.
            Panie Marcinie na stronie <Kuchnie świata> jest małe forum proszę by pan tam
            zajżał i spróbował odpowiedzieć na kilka zapytań. Dziękuję.
            Pozdrowienia
            Krzych
    • Gość: Niunia Re: Ludzie redia TOK FM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 13:50
      Radio podobałoby mi się znacznie bardziej gdyby Pani Anna Laszuk nie katowała
      mnie codziennie rano. Nie dość, że ma znaczne braki wiedzy i wyobrażni na wielu
      polach tematycznych, to jeszcze często nie nadąża z przyswajaniem informacji.
      Jej komentarze są bardziej miałkie i banalne od komentarzy wypowiadanych przez
      mojego 12-letniego siostrzeńca. Niech przemysli siebie na antenie, więcej
      empatii i mniej głupich pytań do gości. No i oczywiście mniej banalnych
      komentary.
      Jedyne, co w niej lubię, to głos. Ale do radia to chyba za mało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka