Dodaj do ulubionych

Uroczystość MTV Video Music Awards

IP: 193.91.9.* 30.08.04, 12:39
sztuczne grubaski!!! szczegolnie Murzynki
Obserwuj wątek
    • Gość: MAXIM Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.04, 13:17
      Lil kim i ashanti wygladaja jak malpki. Jak ja nie cierpie tej czarnej rasy,
      toz to malpy w klamotach
      • Gość: dejf Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: 217.153.183.* 01.09.04, 09:50
        za to ty jesteś głupim białym niedźwiedziem w szmatach!
    • Gość: dziunia Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.acn.pl 30.08.04, 14:00
      Toż to żenada... Kim są ci ludzie??? Missi Eliot stoi jak śmaja, a Aquilera
      pomimo krzywych nóg ciągle je pokazuje. Zero elegancji, zero smaku. Wygrywa
      jakiś mierny Usher, a przygrywa mu Kravitz... Raaaaany...
      • Gość: Gucia Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: 216.132.245.* 30.08.04, 22:10
        Aguilera nogami sukcesu nie zrobila i robic nie bedzie, wiec po co czepiac sie
        czegos, co zupelnie jest tu bez znaczenia. To nie byl pokaz mody, elegancji czy
        smaku.
      • Gość: dejf Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: 217.153.183.* 01.09.04, 10:00
        no i właśnie to jest fajne, że się nie przejmuje swoimi nogami. i to w dodatku
        ktoś kto jest w stanach osobą publiczną! a Sarah Jessica Parker jakie ma nogi?
        i co? i została uznana za jedną z najbardziej klasowych babek. i święta racja.
        mierny Usher??? po co to oglądałaś? pojedź sobie to Jarocina.
    • Gość: murzynka Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 30.08.04, 14:11
      ty za to na pewno jestes szczupla(y), wysportowana(y), masz idelane cialo i
      proporcje. Nie mam cienia watpliwosci, ze kazdy z tych glupich komentarzy
      pochodzi od jakiegos zakompleksionego grubasa, ktory w ten sposob poprawia
      sobie humor. Albo jeszcze gorzej - widze, ze ktos jest grybu ale jemu samemu
      wydaje sie, ze wyglada jak Brad Pitt lub Naomi Cambell.
      • Gość: dejf Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: 217.153.183.* 01.09.04, 10:01
        przybijam Ci "piątkę" - tak na maxa po murzyńsku, like niggas' do!
    • Gość: sentar co wy piperzycie?? IP: *.chello.pl 30.08.04, 14:25
      Ashanti wyglada zajebiscie....
      • Gość: dejf Re: co wy piperzycie?? IP: 217.153.183.* 01.09.04, 10:02
        miodzio...
    • Gość: pasikonik Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.ekoenergia.com.pl 30.08.04, 14:27
      Wejdźcie i zobaczcie - czy w tym kierunku idzie internet?

(www.gra24h.pl/?idpartner=25300)
    • ron_obvious Re: Uroczystość MTV Video Music Awards 30.08.04, 15:29
      "Najfajniejsze" w tym wszystkim jest to, ze nagrody za teledyski dostaja
      wykonawcy, a nie faktyczni twórcy, czyli rezyser, choreograf, itd.)
      Wyobraźcie sobie, ze w Cannes Złota Palmę za "Fahrenhita..." dostaje nie
      Michael Moore, tylko George wBush. Smiech na sali, ot całe "nagrody" MTV.
    • Gość: Tom Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.mapasoft.krakow.pl 30.08.04, 18:40
      Co za amator wybierał te fotki??? Gdzie jest Jennifer Lopez?????
    • Gość: Karolina:) Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:06
      hehe niech ona spadniej z tej chustawki
      • Gość: nie elegant Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:32
        Szczerze mówiąc na jakimkolwiek basenie czy plaży w jakielkolwiek miejscowości
        w naszym kraju najmniej efektowne dziewczyny biją swą urodą o lata swietlne te
        nagrodzone dziwolągi.
    • Gość: yto Córki Kerry'ego LOL:-))) IP: *.retsat1.com.pl 30.08.04, 19:20
      Ale bezguścia... No i co one tam robiły??? <szok>
      • Gość: widz Re: Córki Kerry'ego LOL:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:40
        a wiecie co jest najdziwniejsze?ze ci wszyscy wielcy chociaz kasa mogliby cobie
        łóżka wypychac nie maja za grosz smaku nie mówiac juz o takcie i
        skromnosci.Wystarczy spojrzec chocby na nasze polskie "gwiazdy"-nie wazne jak
        byle by drogo i tak aby potem mowili.a czy to wazne czy dobrze czy zle?skoro
        nie wystarcza głos i talent to trzeba szokowac.Musi byc jeszcze
        od "najlepszych"i nie da sie ukryc oryginalnych projektantów tylko nie wiem czy
        w dobrym znaczeniu tego słowa,i oczywiscie nieprzyzwoicie drogo.TAk szczerze to
        kazdy ziemianin ubrał by sie duzo lepiej i ładniej na bazarze.Wystarczy tylko
        dobry gust czego najbardziej widze brakuje tym z marsa
        • Gość: nie elegant Re: Córki Kerry'ego LOL:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:15
          Jdę o zakład że jak nasze wytwórnie płytowe będą wręczać SOBIE nagrody to
          połowa albo więcej "gwiazd" rodzimej sceny będzie wyglądała podobnie.
        • Gość: ania Re: Córki Kerry'ego LOL:-))) IP: 195.246.26.* 31.08.04, 17:35
          Na przyklad ciuchy Ewy Minge. Czy ktos widzial co to za szajs? Zrobila kariere
          dzieki oryginalnej urodzie (bo jest ladna!). Bylam jej w sklepie we Wrocku
          (zanim zlikwidowali z braku zainteresowania) i naprawde ciuchy sa fatalne. I
          rzecz jasna drogie jak diabli.
          • Gość: LoRd QulaG Re: Córki Kerry'ego LOL:-))) IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 01.09.04, 02:00
            Ewa Minge ładna?????!!!!! Takiego dziwoląga dawno nie widziałem... No i głupsza
            niż obuwie przez nią sprzedawane... A tego badziewia MTV nawet nie
            skomentuję... Boże a ty widzisz i nie grzmisz...
      • Gość: dejf Re: Córki Kerry'ego LOL:-))) IP: 217.153.183.* 01.09.04, 10:11
        tak w drodze tego, jakbyś nie zauważył(a) tego, co się dzieje za oceanem... one
        tam były przypominać i namawiać do wzięcia udziału w głosowaniu 2-go listopada.
        całkiem niegłupi pomysł...gdyby w naszym "oświeconym" kraju panna Rosaati
        pojawiła się w kilku spotach przed jakimikolwiek wyborami pewno frekfencja by
        się poprawiła.
    • Gość: Greg Re: Alicia Keys IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.08.04, 22:29
      Jest wspaniala, ma piekny glos i sama jest piekna.
    • Gość: MACIEK CHOJECKI ALE CI LUDZIE NA TYCH ZDJECIACH SA OBLESNI IP: 207.208.161.* 30.08.04, 22:37
      ONI SA TAK NIEREALNI I NIEPRAWDZIWI ZE TYLKO WSTRET I ZACIEKAWIENIE SKLANIAJA
      MNIE DO OBEJRZENIA TYCH POTWORKOW...
      • Gość: usa Re: ALE CI LUDZIE NA TYCH ZDJECIACH SA OBLESNI IP: 147.106.20.* 31.08.04, 01:19
        roger that
    • Gość: ABBA MTV Video Music Awards IP: *.ne.client2.attbi.com 31.08.04, 01:44
      MTV TO NAJWIEKSZE METY SPOLECZNE. WHITE TRASH (HILTON) AND BLACK SCROUNDELS
      (ALL OF THEM).
      • Gość: srac na was milczec katopojeby IP: *.client.comcast.net 31.08.04, 03:21
        kraj nienawistnych burkow komunistycznych, dlatego jestescie komunistycznym
        bagnem glupki, zawistne wychowane na wsi swinie, chcielibyscie zeby caly swiat
        wygladal jak wy? krzywe przepite mordy, nienawistne spojrzenia? chowacie sie w
        oborach i jecie wlasne gowno. swiat sie doskonale obejdzie bez was przepite
        katopojeby z rydzykokomuny.
        • Gość: Piotr Jan Re: milczec katopojeby IP: 212.180.158.* 31.08.04, 15:26
          A kolega skąd? Jeśli można zapytać?
        • Gość: mila Re: milczec katopojeby IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 31.08.04, 21:22
          twoja wypowiedź doskonale o tobie świadczy.Czyżbyś uważał się za inteligenta?
          • Gość: LoRd QulaG Re: milczec katopojeby IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 01.09.04, 02:05
            gdzie tam to typowy zakompleksiony przedstawiciel grupy docelowej takiego szitu
            jak MTV Video Awards :D Pewnie jest zakochany w Britnej a teraz wściekł się, że
            ktoś obraza jego wspaniałych cudownych idoli :D

Dzięki Bogu jest jeszcze jakaś alternatywa dla tego badziewia...
            POP-from-KoRn!!! :D
    • amelly Nie przypominają wam bohaterów kreskówek? 31.08.04, 09:02
      Przerysowani i płytcy..... Te pozy, minki, zalotne spojrzenia.. Przerost formy
      nad treścią! Ale cóż, jakie czasy, tacy idole.
      • Gość: gwiazdor Co wy od nich chcecie? Przecież to gwiazdy IP: 213.17.216.* 31.08.04, 09:45
        Przecież na tym to polega, żeby się pokazać. To, że nie wszyscy są piękni i
        szczupli to nie ich wina, to dowód na to, ze nie tylko pięni i idealni robią
        karierę.
        BTW Ashanti wygląda super, więc nie wiem o co chodzi. Zazwyczaj Beyonce' też,
        no może nie tym razem. To jest showbusiness buraki, czas wyjść z zaścianka i
        pokazać trochę glitz and glamour.
        Nie traktujcie wszystkiego tak poważnie...
        Typowo polska zazdrość i brak zrozumienia i tolerancji. Dlatego jesteśmy
        zaściankiem i awsze nim będziemy - bandą pijaków i degenaratów w dresach.

.....Bo w życiu to trzeba się wyluzować....
        • Gość: LoRd QulaG A ja kładę na to wszystko lachę... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 01.09.04, 02:07
          ...i nadal wcinam moją kiełbachę
          i jestem chamem z zaścianka
          szkoda ze Polska to nie Sri Lanka :D
    • Gość: z Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.as.net.pl 31.08.04, 14:54
      najbardziej beznadziejna impreza roku, zenujacy poziom!!!
      • Gość: LoRd QulaG no nie wiem... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 01.09.04, 02:08
        Polski SziteX jest chyba jeszcze gorszy... Tam przynajmniej są wielkie
        pieniądze i jakiś poziom techniczny :D
    • Gość: jom Najlepiej ubrani!!! IP: 81.15.189.* 31.08.04, 15:01
      Wg mnie najlepiej wygląda Ludacris. A wy jak typujecie??
      • Gość: Bhaart Re: Najlepiej ubrani!!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 15:12
        dla mnie najlepiej (nie)ubrana jest Paris Hilton.nieistotne co soba
        reprezentuje wyglada bardzo sexy.Swoja droga to rozmieszyl mnie koles co
        zaliczyl dziewczyne od Hiltonow (tych od hoteli) do white trash,no chyba ze
        chodzi o jej poziom intelektualny ale kto by tam sluchal co maja do powiedzenia
        takie "gwiazdki" wystarczy ze dobrze/szokujaco wygladaja.przychodzi mi na mysl
        polska Doda pusta jak balon-ladna jak tapeta w motylki(i rownie glupia)
        • Gość: ma- Re: Najlepiej ubrani!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 31.08.04, 20:28
          To fakt - Ludacris zablysnal tutaj!! Ale nie powiem, zeby mi sie nie podobalo
          to co ma na sobie Missy!!! Bomba po prostu - ta kobita mnie non stop zaskakuje.
          Z kolei wszystkie te blond idealne laseczki to juz po prostu dno dna...
          Niestety nie odrozniam jednej od drugiej.
      • Gość: łubudubu Re: Najlepiej ubrani!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:08
        bezapelacyjnie, w kategorii stroje (i nie tylko) rządzą Beastie Boys :]

a tak poza tym to żenada takie imprezki :\
    • Gość: nitroo fajne tow. - szkoda że w większości mi obce...:) IP: 217.153.141.* 31.08.04, 15:08
      BB, alicja i Lenny... reszty albo nie znam, albo nie da się ich słuchać... MTV już dawno rozminął się z moimi gustami
      • Gość: Paris Hilton Re: fajne tow. - szkoda że w większości mi obce.. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.08.04, 16:14
        hektik.org/gallery/parishilton/bdparis
    • docups Re: Uroczystość MTV Video Music Awards 31.08.04, 21:23
      Jak zwykle byla szopka... Kosmiczne stroje ale muza calkiem niezla...
      • Gość: koo Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:47
        Rety, ja w ogole nie wiem, kim sa ci wszyscy ludzie (z wyjatkiem Bruce'a
        Willisa i Naomi Campbell). Co to jest jakis Usher czy Ashisha (czy jakos tak)
        albo jakis Lukrecjusz? To sa tenisisci czy muzycy? Gdzie prezentuja ich
        tworczosc? Na skladankach radia Eska czy Bravo Hits vol. 16? Chyba wypadlem z
        popkulturowego mainstreamu...
        • Gość: Slazak Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.proxy.aol.com 01.09.04, 02:26
          Cala ta uroczystosc, ta mierna muzyka i ogolnie cala parada bezguscia i zero
          klasy swiadczy o tym ze muzyka rozrywkowa staje sie kompletnym zerem.
          Dzisiejsze "gwiazdy" muzyki siedza w tym tylko dla kasy a naiwne nastolatki z
          wypranymi mozgami wchlaniaja ten chlam ku uciesze wlascicieli wytworni
          muzycznych.
    • Gość: Pasikonik Fajna zabawa IP: *.ekoenergia.com.pl 01.09.04, 12:37
      <A HREF="http://www.gra24h.pl/?idpartner=25300"TARGET="_top">ciekawostka</A>
    • Gość: ok Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:20
      ale dupa
    • aasiek Re: Uroczystość MTV Video Music Awards 05.09.04, 16:25
      Poczytałam Wasze opinie i aż mnie zaciekawiło, co jest na tych zdjęciach...
      Dawno się tak nie smiałam jak przy fotce Krysi Aguilery i Missy Eliott.
      Rozbrajająco tragiczne, zwłaszcza Krysia :)
    • Gość: lemurek20 Re: Uroczystość MTV Video Music Awards IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:56
      czy ona ma coś swojego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka