Gość: agilla IP: *.torun.mm.pl 06.09.04, 17:36 No i wrócił Strzyczkowski!!! Hurrrrra:):):) Nareszcie ponownie mój ulubieniec na antenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:21 No i? Jego audycja jest w porze dla kur domowych, matek wychowujących dzieci i opieprzających się urzędników państwowych, więc wiekszość słuchaczy go i tak nie słyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.torun.mm.pl 06.09.04, 22:07 no a wegług Ciebie m, to o której powinna być ta audycja, może o 23, to posłuchaliby piekarze;), prawda ??? Do wszystkiego można się doczepić, no nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 22:18 Jak dla mnie, to audycja Strzyczkowskiego mogłaby być zamiast tego co się wypuszcza obecnie pomiędzy 18 a 19. Właśnie o tej porze można by tego normalnie i uważniej słuchać. A Szydłowskiej lub Kostrzewy wcale uważnie słuchać nie trzeba, a nawet w ogóle można nie słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:35 > no a wegług Ciebie m, to o której powinna być ta audycja, może o 23, to > posłuchaliby piekarze;), prawda ??? Do wszystkiego można się doczepić, no nie?? Nie rób ze mnie trUjkowicza ;) Mnie ta audycja, ani grzeje, ani ziębi. A o 23 to ja wolę muzykę, żeby mnie utulała do snu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 19:43 mmmmm wczesnie chodzisz haha, no właśnie wieczorkiem muzyczka, czyli jednak o dodrej porze jest Kubuś;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ianu Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 07.09.04, 22:11 Kuba Strzyczkowski ma program o fatalnej porze! To jeden z najgłupszych pomysłów "derekcji", by audycję, która mogłaby przyciągać wielu słuchaczy, bo porusza ważne sprawy i prowadzona jest przez wytrawnego dziennikarza (zwykle bardzo sprawnie, choć rzadko mam okazję słuchać), puszczać w godzinach, gdy większość ludzi intensywnie pracuje. To byłby hit godzin późnopopołudniowych i może nawet wróciłbym na tę godzinę do słuchania TrUjki. A w obecnej sytuacji nie mam nawet takiej możliwości, chyba, że leżę z gorączką w domu, co zdarza się bardzo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 09:14 Zgadzam się całkowicie, dlatego wydaje mi się, że zamiast wymęczonej godziny od 18 - 19 w wydaniu Szydłowskiej lub Kostrzewy Kuba Strzyczkowski dobrze by się sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.torun.mm.pl 08.09.04, 14:57 to co mam rozmawiać z szefem :):):)? wyrzucamy Szydło i Kostrzewę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 15:15 Nie, nie wyrzucamy Szydło i Kostrzewy, tylko dajemy ich w innych godzinach i z lepszym repertuarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-o Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: 195.245.217.* 08.09.04, 17:06 Trudno bedzie Ci to zrozumiec ale o 12 Trojka miala i ma wiecej sluchaczy niz o 16, Kube przesunieto na lepszy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 08:33 Wcale nie jest mi trudno to zrozumieć. Nie kwestionuję tego, że Strzyczkowski ma dużą słuchalność o godzinie 12 - tej. Ja mówię jedynie od siebie, i pewnie od kilku jeszcze innych słuchaczy, że wolałbym go słuchać w innych godzinach i nie słuchać między 18 a 19 aktualnego programu(bez nazwy, czego nie mogę zrozumieć)Kostrzewy i Szydłowskiej. Strzyczkowski nawet wtłoczony w format jest niezły, a Kostrzewa i Szydłowska są schematyczni, płytcy, powtarzają się i nawet nie potrafią wymyślic nazwy dla swoich audycji. Wolałbym słuchać Strzyczkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur Re: No i wrócił Strzyczkowski 09.09.04, 23:09 Gość portalu: :-o napisał(a): > Trudno bedzie Ci to zrozumiec ale o 12 Trojka miala i ma wiecej sluchaczy niz o 16, Kube przesunieto na lepszy czas. To interesujące. Możesz powiedzieć w jakich godzinach jest najwięcej słuchaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:19 Oby wrócił.Na razie karmieni jesteśmy Rokosem w porze audycji Kuby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmullo Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: 217.197.78.* 12.07.05, 22:05 Ale mnie zrobiłeś.Już myślałem,że to prawda,przeczytałem cały wątek i na końcu klapa. Odpowiedz Link Zgłoś