Dodaj do ulubionych

No i wrócił Strzyczkowski

IP: *.torun.mm.pl 06.09.04, 17:36
No i wrócił Strzyczkowski!!! Hurrrrra:):):) Nareszcie ponownie mój ulubieniec
na antenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:21
      No i? Jego audycja jest w porze dla kur domowych, matek wychowujących dzieci i opieprzających się urzędników państwowych, więc wiekszość słuchaczy go i tak nie słyszy.
      • Gość: agilla Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.torun.mm.pl 06.09.04, 22:07
        no a wegług Ciebie m, to o której powinna być ta audycja, może o 23, to
        posłuchaliby piekarze;), prawda ??? Do wszystkiego można się doczepić, no nie???
        • Gość: Preslaw Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 22:18
          Jak dla mnie, to audycja Strzyczkowskiego mogłaby być zamiast tego co się
          wypuszcza obecnie pomiędzy 18 a 19. Właśnie o tej porze można by tego normalnie
          i uważniej słuchać. A Szydłowskiej lub Kostrzewy wcale uważnie słuchać nie
          trzeba, a nawet w ogóle można nie słuchać.
        • Gość: m Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:35
          > no a wegług Ciebie m, to o której powinna być ta audycja, może o 23, to
          > posłuchaliby piekarze;), prawda ??? Do wszystkiego można się doczepić, no nie??

Nie rób ze mnie trUjkowicza ;) Mnie ta audycja, ani grzeje, ani ziębi. A o 23 to ja wolę muzykę, żeby mnie utulała do snu ;)
          • Gość: agilla Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 19:43
            mmmmm wczesnie chodzisz haha,
            no właśnie wieczorkiem muzyczka, czyli jednak o dodrej porze jest Kubuś;)
            • Gość: ianu Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 07.09.04, 22:11
              Kuba Strzyczkowski ma program o fatalnej porze! To jeden z najgłupszych pomysłów "derekcji", by audycję, która mogłaby przyciągać wielu słuchaczy, bo porusza ważne sprawy i prowadzona jest przez wytrawnego dziennikarza (zwykle bardzo sprawnie, choć rzadko mam okazję słuchać), puszczać w godzinach, gdy większość ludzi intensywnie pracuje. To byłby hit godzin późnopopołudniowych i może nawet wróciłbym na tę godzinę do słuchania TrUjki. A w obecnej sytuacji nie mam nawet takiej możliwości, chyba, że leżę z gorączką w domu, co zdarza się bardzo rzadko.
              • Gość: Preslaw Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 09:14
                Zgadzam się całkowicie, dlatego wydaje mi się, że zamiast wymęczonej godziny od
                18 - 19 w wydaniu Szydłowskiej lub Kostrzewy Kuba Strzyczkowski dobrze by się
                sprawdził.
                • Gość: agilla Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.torun.mm.pl 08.09.04, 14:57
                  to co mam rozmawiać z szefem :):):)? wyrzucamy Szydło i Kostrzewę???
                  • Gość: Preslaw Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 15:15
                    Nie, nie wyrzucamy Szydło i Kostrzewy, tylko dajemy ich w innych godzinach i z
                    lepszym repertuarem.
              • Gość: :-o Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: 195.245.217.* 08.09.04, 17:06
                Trudno bedzie Ci to zrozumiec ale o 12 Trojka miala i ma wiecej sluchaczy niz o
                16, Kube przesunieto na lepszy czas.
                • Gość: Preslaw Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 08:33
                  Wcale nie jest mi trudno to zrozumieć. Nie kwestionuję tego, że Strzyczkowski
                  ma dużą słuchalność o godzinie 12 - tej. Ja mówię jedynie od siebie, i pewnie
                  od kilku jeszcze innych słuchaczy, że wolałbym go słuchać w innych godzinach i
                  nie słuchać między 18 a 19 aktualnego programu(bez nazwy, czego nie mogę
                  zrozumieć)Kostrzewy i Szydłowskiej. Strzyczkowski nawet wtłoczony w format jest
                  niezły, a Kostrzewa i Szydłowska są schematyczni, płytcy, powtarzają się i
                  nawet nie potrafią wymyślic nazwy dla swoich audycji. Wolałbym słuchać
                  Strzyczkowskiego.
                • kuala_lumpur Re: No i wrócił Strzyczkowski 09.09.04, 23:09
                  Gość portalu: :-o napisał(a):

> Trudno bedzie Ci to zrozumiec ale o 12 Trojka miala i ma wiecej sluchaczy niz
                  o 16, Kube przesunieto na lepszy czas.

To interesujące. Możesz powiedzieć w jakich godzinach jest najwięcej słuchaczy?
    • Gość: a Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:19
      Oby wrócił.Na razie karmieni jesteśmy Rokosem w porze audycji Kuby.
      • Gość: marmullo Re: No i wrócił Strzyczkowski IP: 217.197.78.* 12.07.05, 22:05
        Ale mnie zrobiłeś.Już myślałem,że to prawda,przeczytałem cały wątek i na końcu
        klapa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka