Gość: Maan IP: *.chello.pl 21.04.02, 22:11 Co jest?Czyzby jedna z najpopularniejszych stacji radiowych nie miala swoich wielbicieli?Gdzie jestescie ?Odezwijcie sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: GDZIE FANI RADIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 00:18 Radio ESKA Wrocław 104.9 FM Lubię słuchać tego radia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonikA Re: GDZIE FANI RADIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 22:41 Ja uwielbiałam kiedyś Eskę Wrocław. Teraz jest to radio bezpłuciowe. Chociaż poranne espresso zawsze rozbawia mnie do łez. Szkoda, że puszczają same hity. Eskę uwielbiałam słuchać, gdy pracował jeszcze Jacek Fudała no i mój ulubiony głos - Krzysiek Łebski. Pamiętam zawsze czekałam na niedzielę g.12, czyli Dynamo Eska. A teraz czar prysnął... Jedynie sentyment pozostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: GDZIE FANI RADIA IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 10:34 Gość portalu: MonikA napisał(a): > Ja uwielbiałam kiedyś Eskę Wrocław. Teraz jest to radio bezpłuciowe. Chociaż > poranne espresso zawsze rozbawia mnie do łez. Szkoda, że puszczają same hity. > Eskę uwielbiałam słuchać, gdy pracował jeszcze Jacek Fudała no i mój ulubiony > głos - Krzysiek Łebski. Pamiętam zawsze czekałam na niedzielę g.12, czyli > Dynamo Eska. A teraz czar prysnął... Jedynie sentyment pozostaje... Mam watpliwa przyjemnosc sluchac czasami tej ''stacji''-moje cork przesiakly nia i sa juz chyba stracone dla spoleczenstw. A swoja droga ciekawe jak ''inteligetne radio''moze oglupic.Stwierdzenie Dalkrzewicza ''wylocz rozum wloncz radio''jest adekwatne do okreslenia tej stacji(mowie o wroclawskiej innej nie sluchalem)co dwie godziny powtorka tych samych utworow. Slowa mowionego nie uswiadczysz moze i lepiej w mysl zasady''lepiej nic nie mowic,niech mysla,ze jest sie glupi niz powiedziec cokolwiek i rozwiac wszelkie watpliwosci''Pozdrowienia dla milosnikow ''rozssadnika debilizmu''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek TUTAJ IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 07.05.02, 17:38 Jestem jednym z nich, z Gdańska, fajne piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: GDZIE FANI RADIA IP: *.skydive.pl 22.05.02, 12:36 Są!!!!! Jestem ogromnym fanem tego radia. Jest najlepsze!!! Eskowicze, trzymajmy się razem! Odpowiedz Link Zgłoś