Dodaj do ulubionych

Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawdą

IP: *.local.sp / *.powiat.klodzko.pl 20.10.04, 10:24
Zauważyłem, że ten trybun Ludowy-Giertych używa oskarżając kogokolwiek takich
sformułowań:"...Uważam, myślę, przypuszczam..." przecież to obłęd co Ci
ludzie nam w przyszłości i już teraz proponują. Przegońmy tych stalinowców
XXI wieku z polityki, bo napewno niczego nie wyjaśnią i nie pomoga tej
biednej ojczyźnie, ale napsuć to napsują sporo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ukośnik Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: *.chello.pl 20.10.04, 10:47
      Pies - tropiciel, miłosnik padliny bez jakiegokolwiek innego programu. Kto to
      taki?
      • Gość: wygralem ? Re: Kaczynski ? dwoch Kaczynskich ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:36
        • Gość: timur Re: ŻYDOKOMUNA BOI SIĘ GIERTYCHA - dlatego atakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:35
    • Gość: bene Niestety Polacy muszą przez to przejść. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 10:48
      To jakby musieć zachorowac na odrę. Po jego, i mu podobnych rządach Polska
      będzie już inna. Niekoniecznie taka daleka od Rosji jak jest dzisiaj..
    • Gość: Sebar Re: Bez Giertycha nic nie byloby wyjasnione IP: *.static.qsc.de 20.10.04, 11:02
      cokolwiek mysle o tym polityku, to moge tylko byc pelen podziwu dla jego
      dociekliwosci, nawet jezeli za tym kryje sie tylko chec rozglosu i zrobienia
      sobie kampani wyborczej za darmo.
      Takie motywy sa niczym wobec motywow zamieszanych w caly szereg afer, ludzi
      ktorzy ocieraja sie o korupcje, szpiegostwo i zdrade Polski

Sebar
      sebar_rysiu@yahoo.co.uk
    • Gość: Kaszub Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: *.pwradio.pl 20.10.04, 11:17
      Co, panika zaczyna wcinać? I tak prawdy nie ukryjecie, bo wszyscy już widzą do
      czego doprowadziła gruba kreska i miłosierny (dla swoich) Redaktor.
    • Gość: Bartlomiej CO MNIE OBCHODZI KULCZYK I ORLEN. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:25
      Czemu ci u gory nie zajma sie rzeczami, ktore obchodza drobnego obywatela.
      Kowalskiego intersuje, czemu musi za nowy dowod rejestracyjny, znacznie gorszy
      od starego, placic polowe wiecej. Czemu urzedniczka - pani Krysia, przez ktorej
      blad upadla jego firma nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci. Czemu musi
      finansowac rente pani Wisniewskiej, ktora pracuje w Belgii i emeryture pana
      Samoobronskiego, ktory do KRUS wplacal 1000 razy mniej niz powinien. Czemu?
      Czemu...?
      • Gość: timur Re: MNIE OBCHODZI ORLEN - reszta to małe piwo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:37
    • Gość: stachu Giertych publicznie mija się z prawda IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.04, 11:25
      jaka wartosc maja takie stwierdzenia, jak:
      "myślę, nie mam wiedzy na ten temat ale sądzę"
      Nie mam wiedzy, ale sadze... Udowodnij wine, potem sadz, nie odwrotnie.
      I nie o Kulczyka mi chodzi, lecz o zasade, o role Sejmu w zalatwianiu
      prywatnych ambicji i ambicyjek.
      • Gość: Giertych_by_zrobił Re: "Stachu" przywali Giertychowi zawsze cokolwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:39
    • Gość: przykredlarozmówcy golem niezgody mówiąc rozsiewa drobiny piany IP: *.e-loko.pl 20.10.04, 11:30
    • Gość: buick Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 11:37
      Niezależnie od tego co pan Kulczyk mówił z agentem-to w rozmowie z pania
      Olejnik wykazał wielką klasę.Panie Kulczyk to było doskonałe,pani Monika
      Olejnik była przy panu malutka.Politycy od pana powinni się uczyć kultury słowa
      i dyskusji.A z Rosją trzeba rozmawiać.Choć nie na kolanach.
      • Gość: LS Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: *.bb.online.no 20.10.04, 11:41
        No ladnies zakulczykowany. Kulczyk byl niespojny i oslizgly jak nadpsuta ryba
      • Gość: timur Re: Z Rosją nie na kolanach i nie pod stołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:42
    • Gość: LS Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: *.bb.online.no 20.10.04, 11:39
      Oczywiscie. Badziej oslizlego faceta niz Kulczyk w wywiadzie z MO Prosto w oczy
      trudno spotkac. Typowy destruujacy panstwo kapitalista
      spekulacyjny.Zakulczykowal sobie i balcerynek i prez. OK Panstwowotworczy
      kapitalisci siedza w Polsce w wiezieniu- Kluska.
      Nie moge zapomniec bufona Kulczyka jak w wywiadzie nawiazywal ddo siebie i B.
      Gatesa. Gates wprowadza do USA codziennie miliardy. Kulczyk je zPolski
      wyprowadza.
      Rosjanie nie naiwni . Jak kazdy inny na spekulacyjnym kapitale tez chca
      zarabiac- jak znajda dupkowate panstwa w ktrych taki kapital buszuje.
      • pawka55 Kulczyk i Gates 20.10.04, 14:20
        Zadziwiajace jak facet, ktory kariere "biznesowa" rozpoczal od ciemnych
        dolarowych interesow, nagle zeszlachetnial. Pan Kulczyk ma tylko gebe pelna
        miodu i madrosci, a nie przeznacza na cele charytatywne nawet jednego procenta
        tego, co czyni Bill Gates. Za tego typu porownania amerykanski krol
        oprogramowan komputerowych powinien podac Kulczyka do sadu. Nie jestem
        pieniaczem, ale takze uwazam iz nalezy przeswietlic caly ten uklad prezydencko-
        premierowsko-kulczykowy. Jak to mozliwe, iz ten jeden wlasnie facet bierze
        udzial w prywatyzacji za bezcen najbardziej wartosciowych polskich biznesow???
        Moze odpowiedzi na to pytanie udzielilby szanowny, aczkolwiek powszechnie
        nieszanowany pan prezydent!!!

Uwazny Obserwator zza Wielkiej Wody
    • Gość: domk GIERTYCH - BO KULCZYK CIE KUPI !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:49
      Nie obawiasz się tego?
    • Gość: polak GIERTYCH TO DEBIL I CYMBAL IP: *.atman.pl / *.atman.pl 20.10.04, 12:23
      niech sie zajmie hodowla burakow
      • Gość: timur Re: DEBIL I CYMBAL odezwał się na forum GW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:45
        Z przykrością zauważam, że forum GW jest ulubionym miejscem wypowiedzi
        debili i cymbałów. Gazeta Wyborcza przyciąga ich jak magnes.
        • Gość: Ja Re: DEBIL I CYMBAL odezwał się na forum GW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:23
          i pOLAKÓW i górali (z góry Synaj).
    • Gość: asdfg Panie pośle Miodowicz, zawiodłem się na panu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:02
      Myślałem, że chce pan dobrze dla sprawy, a widzę, że skumał się pan najwyraźniej
      z komuchami.
    • djbunio TAAA A JA DZIS GIERTYCHA MIJALEM ;) 20.10.04, 13:18
    • Gość: el_coyote Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawda IP: *.ma.ic.ac.uk 20.10.04, 13:20
      Ja dzis z kolei publicznie minalem sie z moim sasiadem - na ulicy przed domem.
    • Gość: wędrowiec3 Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.10.04, 13:23
      w znajomości,ba w przyjazni panów:Kulczyka i Kwaśniewskiego nie ma nic
      zdrożnego.Pewnie mówią sobie po imieniu i co z tego?w to że,dr.Kulczyk nie
      wiedział o Ałganowie-szpiegu rosyjskim nikt chyba w Polsce nie wierzy.Czy u
      Pana dr.Jana Kulczyka zadziałała klasyczna-POMROCZNOŚĆ JASNA???!
    • Gość: precz z giertychem polska w jewropu, giertych w zopu! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 20.10.04, 13:33
      drugi lukaszenka
    • Gość: gajowy Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: 195.117.164.* 20.10.04, 13:34
      Podczas wywiadu z Olejnik w TVP1 Kulczyk powiedział, że nie brał udziału w
      spotkaniu towarzyskim w knajpie hotelowej i był tylko na spotkaniu biznesowym,
      a notatka ujawniany dzis w GW mowi, że dopiero na "podróż" po Wiedniu odmowił
      Kulczyk towarzystwa Auganowi a jadł i pił z nim w Hotelu.
      • Gość: observer Re: kulczyk jawnie mataczy, ale giertych .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:41
        moze mu naskoczyc. przynajmniej na razie
        • Gość: Giertych_nieDaRady Re: ŻYDOKOMUNA TRZYMA SIĘ MOCNO - Giertych nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:51
          Dopiero, gdy wyborcy mu pomogą - wycinając żydokomunę do ostatniego ukrytego
          agenta w PO i PiS - może coś się zmieni.
    • Gość: wesolek Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: *.se.client2.attbi.com 20.10.04, 13:37
      teraz kolej juz na giertycha trzeba i jemu cos znalezc i odstrzelic
    • Gość: wujaszek joe Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:41
      giertych nie wacha sie uzyc ałganowa do swoich celów, nawet ze swiadomoscią, że
      wykonuje plan ruskich czyli destabilizacje panstwa. taki to juz patriotyzm.
      odziedziczony po tatusiu ( wszedł do sejmu PRLu na miejsce starszego Stommy,
      który sprzeciwił sie wpisaniu przyjazni do ZSRR w konstytucji) tacy to patrioci
      narodowi, katoliccy itd..
      • Gość: timur Re: Powyżej, punkt widzenia żydokomuny ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:57
        Nie wolno się sprzeciwiać rozkradaniu Polski przez byłych żydokomunistów, bo
        w ten sposób realizowane są plany ruskich. Trzeba karmić postsolidarnościowych
        pasożytów własną krwią i potem, bo jak nie to destabilizujemy państwo.
        Patriotyzm zaprzańców Polski i wiernych sługusów Moskwy lub Brukseli
        nalezy stawiać wyżej niż patriotyzm takich ludzi jak Giertych.
    • Gość: Yanusz Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 13:55
      giertych to sie z ch...jem na lby pomijal
      • Gość: Romana_Giertycha ! Re: Żydokomuna nie pogardzi chamstwem, aby opluć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:00
        • Gość: Dziadek ReRe: Żydokomuna ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 10:22
          Jestem sklonny zgodzic się z tym, bo mówią to prawdziwi... polacy, którzy
          wiedzą z całą pewnością nie mają przodków innej maści od czasów średniowiecza
          (sic!). Gdzieś się ulung jeden z drugim?
    • Gość: konopny jas Idzie Giertych po Kulczyka,bo... IP: *.chello.pl 20.10.04, 14:16
      ...Pan dr. zbytnio fika
      • Gość: NIE_MOŻNA_BRAWO! Re: JAK DOTYCHCZAS, GIERTYCHOWI NIC ZARZUCIĆ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:02
        Giertycha trzeba poprzeć i pomóc mu w walce z żydokomuną, jeśli chcemy zmian
        na lepsze w Polsce.
    • Gość: dr JAN & CO MANIPULACJA W TEKSCIE IP: *.chello.pl 22.10.04, 23:33
      Cytat za pisemnym tekstem:
      Roman Giertych: Moim zdaniem {Jan Kulczyk} chciał zrealizować plan, któremu coś
      z jakichś powodów stało na przeszkodzie i to ujawnienie miało doprowadzić do
      realizacji tego celu.
      Natomiast w mp3 jest BARDZO WYRAZNIE: ktos z jakichs powodów stal na
      przeszkodzie.
      Nie wiem naprawde czemu nadaje sie formie osobowej, forme bezosobowa. Tym kims
      jest Kaczmarek. I to Kaczmarek prowadzi wojne z Kulczykiem. I wszystko jasne.
    • Gość: DrJAN&CO MANIPULACJA IP: *.chello.pl 22.10.04, 23:53
      Ale numer, porównajcie to:
      Dorota Gawryluk: A Alganowa?
      Roman Giertych: Nie, jego nie będziemy w stanie przesłuchać. Jeżeli by się
      udało ściągnąć pana Kunę i pana Żagla, którzy w białej księdze Olina byli
      jednymi z głównych bohaterów, to byłoby dużo, dowiedzielibyśmy się różnych
      kwestii. Myślę, że teraz jednym z pierwszych świadków będzie musiał być pan
      Kulczyk. Żebyśmy rozszerzyli swoją wiedzę, zrobili to czego nie zrobiła
      prokuratura, a powinna dawno, to znaczy odebrali zeznania od pana Kulczyka.

Natomiast na mp3:
      Roman Giertych: [...]Jeżeli by się udało ściągnąć pana Kunę i pana Żagla,
      którzy w białej księdze Olina byli jednymi z głównych bohaterów, polecam
      sluchaczom radia TOK FM biala ksiege, to bardzo ciekawy dokument i wiele
      wyjasnia równez na temat tej afery Orlenu, to byloby duzo, bo dowiedzielibysmy
      sie roznych rzeczy. Mysle .. itd

Niuans, prawda?
    • Gość: Dziadek Re: Giertych: Kulczyk publicznie mija się z prawd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 10:26
      Patrz - ReRe: Żydokomuna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka