Dodaj do ulubionych

anna laszuk

IP: *.pke.pl 20.10.04, 12:08
dlaczego brak w programach Pani Anny Laszuk, ciagle tylko ten młody bubek ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ble ble Re: anna laszuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:35
      > dlaczego brak w programach Pani Anny Laszuk, ciagle tylko ten młody bubek ?

Pewnie zaległy urlop. Może pisanie pracy magisterskiej?
      A o której połowie jej czasu antenowego piszesz, bo w pierwszej jest pan Grass :)
      • grzegorz-adam Re: anna laszuk 20.10.04, 13:02
        Pani Ania jest chora na grypę.( tak powiedzial P. Grass)
        Czekam z utesknieniem na jej powrót.
    • Gość: Agnieszka Re: anna laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 13:27
      Mnie wcale nie brakuje Pani Laszuk. Łuasz Grass jest 100 razy lepszy i
      sympatyczniejszy, ma miły głos i powstrzymuje się od osobistej oceny sytuacji,
      a jeśli wyraża swoją opinię to jest ona zbliżona do mojej. Pani Laszuk
      zdecydowanie nie nadaje na tej samej fali.
      • massta Re: anna laszuk 24.10.04, 13:55
        powstrzymuje się od osobistej oceny sytuacji,
        > a jeśli wyraża swoją opinię to jest ona zbliżona do mojej.

buhahahahahah.

Zwróć proszę uwagę na tytuł audycji:

KOMENTARZE! - tak przypominam.
        • Gość: Agnieszka Re: anna laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:37
          Komentować maja goście; Grass, Laszuk i Janiszewski sa od prowadzenia rozmowy,
          a nie wyrazania wlasnych opinii.
          • Gość: Ble ble Re: anna laszuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:49
            > Komentować maja goście; Grass, Laszuk i Janiszewski sa od prowadzenia rozmowy,
            > a nie wyrazania wlasnych opinii.

Dziękuję Agnieszko za przypomnienie tej sprawy o znaczeniu podstawowym. Od
            dywagacji i erudycyjnych wycieczek to może być pasmo Tok o'clock. W Komentarzach
            wedle założeń programowych miało być tak, jak piszesz. A tu nam się towarzystwo
            rozszczebiotało, rozgadało i bzdura bzdurę bzdurą pogania.
            Śp. Stefan Treugutt spokojnym głosem napominał: proszę czytać, proszę więcej czytać.
            • agnieszka40 Re: anna laszuk 04.11.04, 10:45
              To bardzo ciekawe ble ble, a skąd Ty wiesz JAKIE BYŁY ZAŁOŻENIA PROGRAMOWE TEJ
              AUDYCJI? Brałes udział w ich tworzeniu? A może jakąs Tobie tylko znaną drogą
              redakcja poinformowała Cię o tych założeniach? Bo ja nigdzie nie znalazłam
              ofocjalnie ogłoszonych tych założeń. Chyba, że opierasz się na tym, co jest
              napisane na stronie internetowej toku, cytuję: "Informacja to za mało,
              potrzebujemy wyjaśnień, interpretacji, komentarza do tego, co dzieje się wokół
              nas - żeby lepiej rozumieć otaczający nas świat, żeby potrafić go mądrze
              ocenić, żeby móc dokonywać świadomych wyborów. Są ludzie, którzy wiedzą lepiej
              od przeciętnego zjadacza chleba czym jest plan Hausnera, dokąd mogą nas
              zaprowadzić rządy Samoobrony, po co nam Unia Europejska, dlaczego Al Kaida
              zabija, jak się leczyć w Polsce, gdzie inwestować pieniądze, czego uczyć
              dzieci. Z takimi ludźmi Łukasz Grass, Anna Laszuk i Jakub Janiszewski
              rozmawiają codziennie - proszą ich o komentarz, wyjaśnienie, interpretacje
              faktów, o których mówimy w Informacjach Radia TOK FM. Pytają publicystów,
              ekspertów, polityków o przyczyny, cele i konsekwencje wydarzeń w Polsce i na
              świecie." Tu nigdzie nie jest napisane, że prowadzacy nie moga wyrażać swoich
              opinii. No chyba, że Ty Ble ble masz jakies tajne informacje.

• Gość: Ble ble Re: anna laszuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:40
                Kwestia techniczna: czy jesteś wczorajszą Agnieszką, czy to tylko zbieżność imion?
                A wracając do tematu. Dzięki Twojej przenikliwości zacytowałaś oficjalny
                materiał, który swego czasu przyjąłem do swojej pamięci. A może nastał czas
                postmodernistycznej dekonstrukcji i taki materiał jest tylko przykrywką? Jak mam
                poprawnie interpretować zdanie:
                "Z takimi ludźmi Łukasz Grass, Anna Laszuk i Jakub Janiszewski
                rozmawiają codziennie - proszą ich o komentarz, wyjaśnienie, interpretacje
                faktów, o których mówimy w Informacjach Radia TOK FM." Czy pomożesz mi w
                analizie tego cytatu?
                A prywatnie: kiedy odniosłaś wrażenie, że trzy omawiane osoby są alfą i omegą?
                Niestety, w mojej zgrzybiałej i złośliwej starości odnoszę wrażenie, że te osoby
                do tej pory... bardzo mało przeczytały, bardzo mało.
                • agnieszka40 Re: anna laszuk 04.11.04, 11:56
                  jestem inną Agnieszką. Zwarcam uwagę na sformułowanie: "z takimi ludźmi Łukasz
                  Grass, Anna Laszuk i Jakub Janiszewski rozmawiają codziennie" a rozmowa to
                  dialog. CZyż nie? Wolisz takie "rozmowy" jakie prowadzi np. Pieńkowska w
                  Trójce, idealny przykład mimikry i braku własnego zdania? Możesz się nie
                  zgadzać z ocenami Janiszewskiego, Grassa, czy Laszuk - może własnie o to
                  chodzi. Słuchamy tego, co inni myślą na jakiś temat - możemy się z tym zgadzać
                  lub nie, im więcej interpertacji jakiegoś faktu, im wiecje punktów widzenia,
                  tym bardziej nasz światopogląd się wzbogaca. Tak myslę. A co do oczytania
                  prowadzacych - nie wiem, nie zagladam im na półki. Słucham natomiast Waznych
                  Książek prowadzonych prze Laszuk i Janiszewskiego i myślę, że to jeden z
                  najciekawszych programów o literaturze w mediach elektronicznych. Chociazby te
                  ksiązki, o których mówią, muszą przeczytać. Coś mi się wydaje Ble ble, że nie
                  jesteś takim sobie zwykłym słuchaczem, który nie miał nigdy nic wspólnego z
                  redakcją toku. Może przemawia przez Ciebie nie tylko "zgrzybiała i złośliwa
                  starość" a jeszcze jakieś inne niespełnienie? By the way - często światopogląd
                  prezentowany np. przez Grassa mnie wkurza, ale nie odmawiam mu prawa do
                  wygłaszania swoich opinii. W końcu to program publicystyczny - więc dyskursywny
                  i dyskusyjny, a nie wymagający obiektywizmu serwis informacyjny.
    • Gość: polka Re: anna laszuk IP: *.abc.com.pl 25.10.04, 09:27
      Trzeba uważnie słuchać. Pani Anna Laszuk ma grypę :-(
      • Gość: ech Re: anna laszuk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 15:13
        niech wpadnie to moze zarazi Grassa i Janiszewskiego...
        • Gość: gringo Re: anna laszuk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 14:50
          p.laszuk przed chwila tokowala z ekspertami i jest zalamana prawdopodobienstwem
          zwyciestwa busha. przepowiedziala nawet, ze michael moor bedzie krecil wiecej
          filmow ale czy bedzie mial pieniadze. moze georg soros juz nie bedzie chcial
          tego finansowac. p.aniu - glowa do gory, a moze za 4 lata?.
          • Gość: realista Re: anna laszuk IP: *.telkab.pl 03.11.04, 22:31
            Ta dziewczyna jest zwyczajnie głupia, jej występy na antenie rażą prymitywną
            argumentacją. Skąd żeście ją wytrzasnęli? Za czyją sprawą pani Laszuk psuje
            nerwy słuchaczom? Nic bardziej denerwującego jak mało inteligentna kobieta z
            pretensjami.
            • Gość: orwo Re: anna laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:22
              Laszuk do laszu!Na grzyby.
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: anna laszuk 04.11.04, 23:47
                orwo napisł/a:
                Laszuk do lasu>>>>>

a Grass trawę wraz z tobą przeżuwać na łąke?
                • grzegorz-adam Re: anna laszuk 05.11.04, 13:39
                  grassa zostawić janiszewski niech przeżuwa
                  • Gość: Orwo Re: anna laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 00:30
                    p.a.d.a.l.c.o.w.a. też do lasu, mrówki doić.
                    • Gość: kodak no taaaaaaak........eeeeee IP: *.aster.pl 06.11.04, 10:22
                      orwo do enerdówka !
                      • Gość: Orwo Re: no taaaaaaak........eeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 01:48
                        No widzę,że jest tu ktoś starszej daty co pamięta trabanty, :)
                        • Gość: kodak Re: no taaaaaaak........eeeeee IP: *.aster.pl 10.11.04, 11:30
                          długo myślałeś.
                          Tak, jest tu taki ktoś kto pamięta.
                          I co ?
                          • Gość: Orwo Re: no taaaaaaak........eeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 02:07
                            No to już jest nas dwóch :).
    • Gość: tomaszek Wara od pani Ani IP: *.sggw.waw.pl 24.11.04, 16:11
      Czasami się z nią nie zgadzam, ale mimo wszystko jest najsympatyczniejsza.
      • Gość: Ble ble Re: Wara od pani Ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:45
        > Czasami się z nią nie zgadzam, ale mimo wszystko jest najsympatyczniejsza.

Owszem, najsympatyczniejsza ze wszystkich kobiet występujących w paśmie do
        godziny 16.
      • Gość: Fosia Re: Wara od pani Ani IP: *.crowley.pl 27.11.04, 10:54
        Najsympatyczniejszy jest Lukasz Grass! Jest super! Nie nadęty, miły i uprzejmy
        i dzięki wielkie redakcji, że jest! nie ma porownania z pania Laszuk czy
        Jakubem Wiemwszystkonajlepiej Janiszewskim.
        Niech pan Lukasz wraca szybko z Kijowa!!!
    • Gość: Falanga1 Maria Czarnecka jest dziennikarką ale Anna Laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:44
      Maria Czarnecka jest dziennikarką a Anna Laszuk tylko zacietrzewioną chorą z
      nienawiści feministką.Nie lubie jej za to że wygryzła panią Marię. Teraz to już
      nie jest to samo radio. Zmieniło się w czerwoną szczekaczke z pod znaku
      Paradowskich i Żakowskich.I dobrze bo to zapowiada rychły koniec.
      • Gość: Ble ble Re: Maria Czarnecka jest dziennikarką ale Anna La IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:53
        Trudno powiedzieć, że wygryzła. Można spekulować w poniższy sposób:
        Gdyby nie było Czarneckiej, Laszuk i tak by została. Gdyby nie było Laszuk,
        Czarnecka w nowym formacie stacji i tak by przepadła. A kwestia gustu - nas
        słuchaczy - to zupełnie inna sprawa.
    • astera3 Re: anna laszuk 26.11.04, 13:21
      Ktoś wie co to za "wynalazek" z Trybuny był wczoraj gościem Pani Laszuk?
      W rozmowie z Oanią Laszuk Pan Redaktor z Trybuny wykazał się całkowitym
      brakiem kultury, ale czego ja od niego wymagam........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka