Dodaj do ulubionych

KAMEL - MIERNOTA STULECIA

IP: 217.153.150.* 26.10.04, 11:50
Słuchałem trochę Kamela w sobotę. Trochę, bo odruch wymiotny zwyciężył. Facet
truł jakieś frazesy, komunały, banały na temat kodu ubraniowego. Miał w tym
temacie tyle ciekawego do powiedzenia, co średniorozgarnięty gimnazjalista
(przepraszam gimnazjalistów za porównanie). Np. "Mężczyźni mają w Polsce
brudne buty, a kobiety mają czyste buty. DLACZEGO??? Zastanówcie się
Państwo??? ". Do dziś się nie podniosłem po tej audycji. Chodzę i myślę:
Dlaczego!!! DLACZEGO nam to robisz Laskowski???
Ta Wielka Gwiazda = po prostu WIELKIE G.!!!
Obserwuj wątek
    • greg_f Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA 26.10.04, 12:38
      Gość portalu: Atrakcyjny Kazik napisał(a):

> Słuchałem trochę Kamela w sobotę.

To Kamel ma program również w sobotę???
    • Gość: Atrakcyjny Kazik Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA IP: 217.153.150.* 26.10.04, 12:53
      Sorry, niedziela. Mówiłem, że jeszcze nie doszedłem do siebie...
    • sztudent1 Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA 26.10.04, 13:01
      Umc, umc - było? Było. Bla, bla - było?. Było. Więc o so chodzi...?
      • Gość: borowik Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:07
        czy kammmmel ma bluzeczke odkrywającą pępuszek i nosi stringi? nie widac tego
        na antenie? a czuc?
    • Gość: Lukas Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA IP: *.sgib.com 28.10.04, 16:01
      To chyba generalnie nieporozumienie żeby facet od jarmarcznych szołów pchał się
      do takiego radia, jak Trójka.
      • mh2 Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA 28.10.04, 16:44
        Do takiego radia, jak trUjka? Radio warte swej dyrekcji, "facet od jarmarcznych
        szołów" wart swojego radia.
    • Gość: sata Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:10
      mizdrząca się całe życie q....
    • Gość: Pluszak Dorzucą Madzię Mołek i będzie cool... IP: *.chello.pl 04.11.04, 19:40
      ...super i trendy. Słupek aż podskoczy z radości.
      • Gość: as Re: Dorzucą Madzię Mołek i będzie cool... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:13
        Pan Kammel jest już w niektórych kręgach osobą kultową i bardzo cieszy mnie
        jego obecność w kultowej już w niektórych kręgach trójce. Bardzo lubię Panią
        Mołek!
        • Gość: prawdziowy as Re: Dorzucą Madzię Mołek i będzie cool... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:41
          Panią Mołek rzeczywiście bardzo lubie bo to osoba o przecudnej urodzie-mogłaby
          sprobować swoich sil w radiu.
        • Gość: Puchaty Ciapulek Re: Dorzucą Madzię Mołek i będzie cool... IP: *.chello.pl 04.11.04, 20:49
          O tak, w niektórych kręgach jak najbardziej. Więcej nie mówię, bo znowu
          Parlament Europejski zaprotestuje :)))
      • Gość: nie słupkowy komu podskoczy temu podskoczy ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 20:47
        ...może i poskoczy słupek. Ale nie wszystkim. W moim typie nie jest :-p
        • Gość: prawdziwy idiota Re: komu podskoczy temu podskoczy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:11
          bardzo lubię Panią Mołek, prawie tak jak Pana asa
    • Gość: Kapral Ciężkie czasy dla profesjonalistów IP: *.netten.pl / 62.233.233.* 06.11.04, 18:27
      Kamel jest słaby. No niestety. Z przyjemnością w jego pasmie posłuchałbym np
      Stelmacha, no ale ten jak wiodomo jest profesjonalistą, a takim dziś ciężko...
    • Gość: Kasia_27 Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 11:53
      I znowu blabla od rana. Średnio 2 zdania na godzinę, reszta muzyczka i Magda
      Jethon, a kasa leci...
      • Gość: tomek Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:01
        Żeby to jeszcze były jakieś sensowne dwa zdania- a tym czasem ten człwiek gada
        po prostu takie brednie, że to by się chyba nawrt do ramówki RMFu nie
        nadawało... Wiem, że to może zabrzmieć strasznie, ale w porównaniu do tego
        dziadostwa niedzielnego- to nawet Trzecie Śniadanie z Rokosem jest bardziej
        zjadliwe. Czy za rok będzie jeszcze w Trójce chociaż jedna AUDYCJA (bo
        playlista z podaniem godziny, to nie jest audycja)... ?
        • Gość: Kapral Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA IP: *.netten.pl / *.netten.pl 09.11.04, 00:53
          Kamel miernota, ale czy gorsza od 3 sniadania... no nie wiem. Trzeba by jakiś
          batyskaf sprawić, powedrować na samo dno tego bagna i pomierzyć kto niżej.
          • Gość: as Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 04:10
            Pan Kamel jest wyśmienity!
            • mh2 Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA 09.11.04, 07:52
              A wujaszek Josif Goebbels mówił, że wystarczy odpowiednio często powtarzać
              kłamstwo, by stało się prawdą. Staraj się, staraj, może ktoś uwierzy?
              • Gość: _!_ Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA IP: *.rcat.hu / *.rcat.hu 09.11.04, 07:54
                Niezłe wzorce budowania wizerunku przyjął trUjczany pijar. Pani Ania Perek,
                widać, szybko się uczy.
                • Gość: as Re: KAMEL - MIERNOTA STULECIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:57
                  Pani Perek jest wyśmienitym pracownikiem trójki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka