Dodaj do ulubionych

Anna Laszuk

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:47
Jestem obóżony zachowaniem tej pani. Zaprasza goście do rozmowy a gdy tylko
zorientuje się , że rozmówca ma inne zdanie niż Ona nie pozwala mu dojść do
słowa. Tak nie postępuje dziennikarka ani nawet osoba dobrze wychowana.
Wstyd!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gringo Re: Anna Laszuk IP: *.aster.pl 28.11.04, 10:18
      W starym Tok FM stosowala w takich sytuacjach taktyka wejscia w wypowiedz
      niewygodnego sluchacza pod byle prekstem, sama konczyla kwestie nie wpuszczajac
      juz rozmowcy na antene. Prymitywna zagrywka o tyle denerwujaca, ze uwaza nas za
      idiotow. Darrek! Mam rade super skuteczna (sprawdzilem) - nie slucham i koniec.
      Pozdrow.
      • Gość: darrek Re: Anna Laszuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:43
        Dzięki za radę! Może i bym skorzystał gdybym miał "gdzieś" sposób w jaki
        traktuje się słuchaczy w wolnym i podobno niezależnym TOK FM. Ale jestem w tym
        wieku, że dobrze pamiętam czasy "jedynie słusznych poglądów" i takie zachowania
        jakoś dziwnie mi je przypominają. A poza tym nie rozumiem po co zapraszać do
        rozmowy kogoś ,komu nie pozwala się dokończyć wypowiedzi?
    • Gość: Falanga1 Re: Anna Laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:17
      Panowie nie denerwujcie się. Z fanatycznymi kretynkami trzeba postępować w
      jedyny ,działający na nie sposób.IGNOROWAĆ.
      • Gość: słuchaczka Re: Anna Laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:49
        A Pan panie Falanga to z którego konkurencyjnego jest radia,że tak Pan
        zawzięcie krytykuje wszystko i wszystkich w Tok Fm?
        • Gość: Ble ble Re: Anna Laszuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 22:13
          Do słuchaczki:
          Nie znam Falangi, nie jestem z jakiegokolwiek radia, lecz Tok FM krytykuję
          często? Dlaczego? Bo jestem, do cholery, SŁUCHACZEM i chcę, żeby to radio było
          strawniejsze. Dla mnie, dla mojej słuchaczej wygody. I tyle. Przecz z
          "tumiwisizmem" redakcji mającej odbiorców gdzieś!

Ble
          • Gość: słuchaczka Re: Anna Laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 23:16
            Precz z tumiwisizmem?? a gdzie go Pan szanowny zauważył??Nie żył Pan w Tym
            tygodniu Ukrainą i tym co tam się dzieje?Czy Tok Fm nie żył tym? hm..nie
            zuważyłam...Raczej był blisko walczących..więc hm..nie wiem o co panu chodzi?o
            zwykłą negację,krzyk czy o coś więcej?
            Mamy wolny kraj(naszczęście)i multum stacji radiowych może po cichutku
            zaproponuję fascynację innym?Mam masę znajomych którzy pozytywnie podchodzą do
            Tok Fm więc tak naprawdę nie wiem o co Panu chodzi??
            • Gość: Bihique Re: Anna Laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 06:52
              Ech, niektórym jedynie zależy na robieniu wokół siebie szumu... Ale nie dajmy
              się zakrzyczeć, bo TOK FM to świetne radio!
            • Gość: Ble ble Re: Anna Laszuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:22
              Słuchaczko, Twoja reakcja była chyba nieprzemyślana. Nie rozumiem np. wtrącenia
              do dyskusji sprawy Ukrainy. Mój wcześniejszy głos dotyczył obrony Falangi.
              Zarzuciłaś jemu (jej) stronniczość oraz podważałaś prawo do krytyki. Dlatego
              wspomniałem Tobie, że krytykować nie musi jedynie zawistna konkurencja.
              Wspomniałem o prostej zależności: wymagający słuchacz życzy sobie utrzymywania
              wysokiego poziomu audycji. I nie musi za konstruktywną krytyką kryć się spisek
              wrażych sił.
              Już w tylu wątkach było o tym pisane: poziom audycji w Tok FM ciągle się obniża.
              Tzw. "marcowe harce" nic dobrego nie uczyniły. Popełniono masę błędów
              personalnych i merytorycznych. Uwagi słuchaczy są ignorowane. Można więc
              przypuszczać, że będzie tylko gorzej. Dlatego garstka miłośników starego Tok FM
              stara się swoimi krytykami cichutko tupać pod drzwiami redakcji, bo forum daje
              taką szansę. I tyle.
              I nie strasz mnie możliwością wyboru innej stacji. Gałka w radioodbiorniku jest
              moja i wiem, jaki zrobić z niej użytek. OK? I uwaga techniczna: konwencja
              kontaktów internetowych raczej odrzuca formę pan/pani. Niepotrzebnie więc mnie
              traktujesz per pan.
              Czy teraz zrozumiałaś moją wypowiedź?

PS. Widzę, że i Falanga się odezwał(-a). Może jest to ostrzej wyrażony sąd,
              jednak i on Tobie tłumaczy po swojemu pewne sprawy.
              • Gość: słuchaczka Re: Anna Laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:19
                Dziękuję za podsumowanie mojej odpowiedzi:)
                Być może nie była przemyślana...
                Wychodzę z założenia,że każdy ma jakąś wizję własnego tworzenia więc zmiany
                jakie poczyniono w Tok Fm były właśnie wizją kogoś kto je poczynił.Być może
                radio straciło starych słuchaczy,ale dużo też zostało i przybyło także nowych,a
                negowanie wszystkiego i krytykowanie każdej osoby pracującej dla tej stacji
                nasuwa mi tylko jedną myśl..jeśli wszystko jest na "nie"(tu ukłon w stronę Pana
                Falangi)to udaję się pod inny adres:)Nie lubię np.tv POLSAT to nie oglądam jej
                programów i nie siedzę na forum tej stacji krzycząc ciągle:
                -Pan I. jest zły
                -Pan L. jest taki i owaki
                -ten program powinien spaść z anteny
                itp.
                Bo i po co?

A jeśli stacja poczyniła jakieś błędy to i tak odpowie za nie sama.

Pozdrawiam serdecznie Ble ble:)

Ps.być może jestem jeszcze młoda i naiwna,ale Tok Fm jest dla mnie bardziej na
                tak niż na nie:)Osobiście nie lubię Pani Gawryluk,ale nie krzyczę,że musi
                odejść,kiedy pojawia się na antenie dyskretnie przekręcam gałkę radiową i
                włączam np.radio WAWA i słucham przyjemnej polskiej muzyki;))
                Jako,że nie jestem "namiętną dyskutantką"na tym kończę mój akces w tym poście:)

Powodzenia:)
    • Gość: Falanga1 Re: Anna Laszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 09:47
      Z jakiego ja jestem radia?!?! Jestem proszę pani słuchaczem starego ( nie
      powiem że dobrego,ale znośnego)Tokfm. To zaś co mamy teraz to: Eurobełkot
      połączony z Sldowsko ,Sdplowską szczekaczką ,zabarwioną pejsowatą poprawnością
      polityczną.Na dowód tego że nie jest to odosobniona opinia proponuję poczytać
      Tok ze słuchaczami... Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka