Gość: anyab IP: *.kim.pl 08.12.04, 07:55 Cieszę się, że Borowski chce zostawić Celińskiego w komisji, gdyż ten swoimi żałosnymi występami, zaprowadzi SdPl do niebytu, gdzie będą się mogli zjednoczyć z LSD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: less Re: Andrzeh Celiński IP: *.media4.pl 08.12.04, 08:27 No cóż ,Celiński chce za wszelką cenę osłaniać swego kumpla Zmylera.Mimo podziału to wciąż ta sama sitwa.A Zmyler na pewno dysponuje swoistym archiwum i ma w garści każdego swojego nawet eks współpracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darrek Re: Andrzeh Celiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:33 Jasne...! Tylko Roman Wielki wyprowadzi Nas z tego bagna. Tylko pod jego swiatłym przewodnictwem Nasz sponiewierany naród odzyska godność i powróci na właściwą drogę. Oczywiście jak już rozprawimy się z tymi wszystkimi pseudo polakami będziemy mogli spokojnie budować naszą kochaną ojczyznę w duchu chrześcijańskiego miłosierdzia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyab Re: Andrzeh Celiński IP: *.kim.pl 08.12.04, 08:49 A po cóż się tak miotać od ściany do ściany ? Nigdy nie będę głosować na LPR - ale muszę przyznać, że Giertych jest osobą, która zadaja pytania najbardziej składnie - krótko i w miarę jasno. Z lewj strony wyróżnia się pod tym względem Aumiller (UP - też nie lubię :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darrek Re: Andrzeh Celiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 09:21 Nie będziesz musiał szanowny kolego głosować na LPR!! Oni zrobią to za ciebie. A tak na marginesie: przyznawać się publicznie, że nie będzie się glosowało na Romana! Ja bym się bał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyab Re: Andrzeh Celiński IP: *.kim.pl 08.12.04, 09:24 Kiedyś nie bałam się niegłosować na PZPR, tym bardziej się teraz nie boję. Jestem kobietą :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darrek Re: Andrzeh Celiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 09:31 Miło mi Panią poznać! Z tym strachem to troszkę prowokacja, ale jak usłyszałem wypowiedź Romana na zjeżdzie młodzieży wszechpolskiej to się przeraziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Andrzeh Celiński IP: *.aster.pl 14.12.04, 22:51 OOO! To Celiński - ten farbowany lis jest teraz w SDPL? myślałem że trzyma z Millerem. W ogóle to bardzo zabawna i groteskowa postać w tej komisji - taki rycerz w zardzewiałej zbroi. W czasie trwania przesłuchań Komisji z czasem staje się coraz bardziej czerwony na twarzy, twarz mu się kurczy a okulary stają coraz większe. To zabawne Odpowiedz Link Zgłoś