Dodaj do ulubionych

Andrzeh Celiński

IP: *.kim.pl 08.12.04, 07:55
Cieszę się, że Borowski chce zostawić Celińskiego w komisji, gdyż ten swoimi
żałosnymi występami, zaprowadzi SdPl do niebytu, gdzie będą się mogli
zjednoczyć z LSD.
Obserwuj wątek
    • Gość: less Re: Andrzeh Celiński IP: *.media4.pl 08.12.04, 08:27
      No cóż ,Celiński chce za wszelką cenę osłaniać swego kumpla Zmylera.Mimo
      podziału to wciąż ta sama sitwa.A Zmyler na pewno dysponuje swoistym archiwum i
      ma w garści każdego swojego nawet eks współpracownika.
      • Gość: darrek Re: Andrzeh Celiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:33
        Jasne...! Tylko Roman Wielki wyprowadzi Nas z tego bagna. Tylko pod jego
        swiatłym przewodnictwem Nasz sponiewierany naród odzyska godność i powróci na
        właściwą drogę. Oczywiście jak już rozprawimy się z tymi wszystkimi pseudo
        polakami będziemy mogli spokojnie budować naszą kochaną ojczyznę w duchu
        chrześcijańskiego miłosierdzia !!!!
        • Gość: anyab Re: Andrzeh Celiński IP: *.kim.pl 08.12.04, 08:49
          A po cóż się tak miotać od ściany do ściany ?
          Nigdy nie będę głosować na LPR - ale muszę przyznać, że Giertych jest osobą,
          która zadaja pytania najbardziej składnie - krótko i w miarę jasno. Z lewj
          strony wyróżnia się pod tym względem Aumiller (UP - też nie lubię :)).
          • Gość: darrek Re: Andrzeh Celiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 09:21
            Nie będziesz musiał szanowny kolego głosować na LPR!! Oni zrobią to za ciebie.
            A tak na marginesie: przyznawać się publicznie, że nie będzie się glosowało na
            Romana! Ja bym się bał!
            • Gość: anyab Re: Andrzeh Celiński IP: *.kim.pl 08.12.04, 09:24
              Kiedyś nie bałam się niegłosować na PZPR, tym bardziej się teraz nie boję.
              Jestem kobietą :).
              • Gość: darrek Re: Andrzeh Celiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 09:31
                Miło mi Panią poznać! Z tym strachem to troszkę prowokacja, ale jak usłyszałem
                wypowiedź Romana na zjeżdzie młodzieży wszechpolskiej to się przeraziłem.
    • Gość: Jack Re: Andrzeh Celiński IP: *.aster.pl 14.12.04, 22:51
      OOO! To Celiński - ten farbowany lis jest teraz w SDPL? myślałem że trzyma z Millerem.
      W ogóle to bardzo zabawna i groteskowa postać w tej komisji - taki rycerz w zardzewiałej zbroi.
      W czasie trwania przesłuchań Komisji z czasem staje się coraz bardziej czerwony na twarzy, twarz mu się kurczy a okulary stają coraz większe. To zabawne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka