Gość: Jagnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:28 A ja bym poleciła "Kobiałkę" Remuszki. Od dziś w "Prusie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: follow Re: Dobre książki pod choinkę IP: *.. / *.e-plan.pl 17.12.04, 03:04 A coś więcej? O czym jest "Kobiałka"? Bo to co jest o niej na remuszko.pl to trochę jeszcze za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka "Kobiałka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:25 Najpierw to jest do śmichu i myślałam, że się zsikam, gdy czytałam tytułową "Kobiałkę". Jest także o trwających (!) procesach sądowych Remuszki z największymi mediami - dla mnie rewelacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś ILION lub ILIUM IP: *.client.comcast.net 19.12.04, 00:27 Milo ze strony Gazety, ze poleca dobre ksiazki na swieta. Zaczne od czytania "Ilion" Dana Simmonsa lub raczej Ilium. Ciekawe dlaczego w jednych jezykach jest Ilium (tytul oryginalu), a w innych Ilion? Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Re: Dobre książki pod choinkę 17.12.04, 08:18 Jak to jaka książka pod choinkę? Oczywiscie moja :))) Do nabycia w EMPiKu, i w Merlinie (a gazeta.pl jest patronem medialnym)tu można kupić: www.merlin.com.pl/frontend/towar/390210 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Dobre książki pod choinkę IP: *.home.cgocable.net 18.12.04, 11:19 1."Z glowy" - Janusza Glowackiego (usmiac sie mozna po pachy!) 2.Podroze z Herodotem - R.Kapuscinskiego 3.Cichy Don - Szolochowa , hej, przypomnijcie sobie te ksiazke, jest niesamowita! (i chyba nie wznawiana dawno... a szkoda!) Odpowiedz Link Zgłoś
art24h.com Re: Dobre książki pod choinkę 18.12.04, 16:32 też polecam książkę Szczura Biurowego - absurdalny klimacik tamtych czasów świetnie odddany. Oprócz tego polecam "Życie Owadów" Wiktora Pielewina arcyśmieszna i bardzo oryginalna książka. Dawno nie czytałem czegoś równie świeżego i frapującego. :) Oraz Herbert, czyli jego eseje. O budowniczych katedr i tulipanomanii trzeba przeczytać. lisek art24h.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eon Tania i dobra książka. IP: 62.233.163.* 17.12.04, 13:01 A ja jak co roku w grudniu odwiedzam ul.Koszykową w Warszawie gdzie są dwie największe księgarnie taniej książki:wybór jest wielki a ceny atrakcyjne.Polecam:świetne miejsce na zakup prezentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROJAN Co jest dobrą książką pod choinkę? IP: 62.233.171.* 19.12.04, 15:50 Dobrą książką pod choinkę będzie na pewno jakaś publikacja traktująca o chrześcijaństwie. Mogłyby to też być "Zywoty Świętych". Polecam też książkę "Dzieje Myśli". Jest naprawdę doskonała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Westerplatte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:15 A ja polecam komiks "westerplatte". To 100 stron doskonałego komiksu fantastycznego. Dla facetów pod choinkę jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konw Re: Dobre książki pod choinkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:54 A ja polecam komiks "westerplatte". To 100 stron doskonałego komiksu fantastycznego. Dla facetów pod choinkę jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MG Re: ŁYSIAK DLA ADASIA NA IMIENINY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:14 ŁYSIAK DLA ADASIA NA IMIENINY, polecam ostatnią książkę- rewelacja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Dobre książki pod choinkę IP: *.upc.chello.be 19.12.04, 23:53 A ja nadal polecam Wszystkim aby sie troche otworzyli na swiat i spojrzeli na niego z troszke innej strony... czytajac "Goraczke Latynoamerykanska" Domoslawskiego. Mam nadzieje ze podniesie temperature Waszego ciala, tak jak u mnie to zrobila. Bardzo ciekawa, swietnie napisana i mozna sie z niej dowiedziec co sie dzialo i dlaczego na obu kontynentach Ameryki w ostatnich kilku dziesiecioleciach. Dla ambitniejszych, chcacych wiedziec i zrozumiec wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś