Gość: Balanced IP: 129.81.192.* 14.01.05, 20:35 "FOX News" to kanal (z powodzeniem!) uprawiajacy propagande majaca trafiac do "redneck'ow"... A takich - w sumie - w USA jest wiekszosc!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cynik No to dzieki niezawodnej GW wreszcie mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:51 oswiecilo. Jak ktos jest zwolennikiem Busha i nekonserwatywnej prawicy i daje temu wyraz to jest nieobiektywny. A jak ktos jest zwolennikiem Kerry'ego i politpoprawnosci i ma poglady lewicowe i daje temu wyraz (patrz 100% stacji TV w Polsce i wiekszosc mediow w USA) to jest obiektywny i godzien pochwaly. Dziekuje Ci Omo upsss dziekuje Ci GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Balanced IP: *.proxy.aol.com 14.01.05, 22:26 najbardziej mnie smiesz wypowiedzi amerykanistow typu podpisany Balanced, ktory swietnie zna Ameryke poniewaz sie tu urodzil i przezyl tu 60 lat. Panie Balanced rednecks jak pan powiada jest wiekszosc w Ameryce nie jest prawda, sa oni w mniejszosci i to w niewielu stanach. Poza tym Fox Channel jest najmniej ogladanym kanalem w Ameryce, poniewaz jest nic nie warty i Amerykanie to wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amalgamat Re: W telewizji pokażą Murdocha IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.01.05, 22:38 Fox News jako jedyna z duzych stacji TV pietnuje lewacka glupote, zaklamanie i ciemnote. Nic dziwnego, ze jest obiektem czestych atakow ze strony roznych nawiedzonych grup. Prawdopodopnie rezyser tego filmu chce isc w slady Michaela Moore. CNC i MSNBC zostaly praktycznie wyparte z rynku, nalezy wiec troche popluc na FOX News. Metoda stara i znana, ale malo skuteczna. Ogladam FOX NEWS codziennie i znam wiekszosc programow (zwlaszcza popoludniowych) i mysle, ze obronic sie potrafia same. Natomiast jezeli sie chce, to za pomoca odpowiednio dobranych fragmentow programow mozna "udowodnic" wszystko. Oczywiscie w Europie film moze byc uznany za "wybitne dzielo", poniewaz nigdy w niej nie brakowalo calych gromad lewakow, ktorzy zawsze wielbili wszystkie "nowinki" przychodzace z krainy "szczescia i dobrobytu", za jaka uznawany byl ZSRR. Nawet obecnie mowienie o zbrodniach stalinowskich i obozach zaglady na Syberii jest uznawane za niepoprawne politycznie. Nie ma zadnej roznicy miedzy faszyzmem a socjalizmem. Oba systemy byly zbrodnicze, ale w Europie a nawet w dzisiejszej Polsce wielu tak nie uwaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remus biedny amalgamat to właśnie wynik IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.01.05, 00:05 prania mózgu przez takie przekaziory jak FOX NEWS. Biedny Polish red neck from Ohio pisze co mu ślina na język przyniesie niezbyt się trudząc spójnością logiczną tego co pisze. Podoba się tobie robaczku FOX NEWS! To sobie oglądaj i zdobywaj wiedzę o tym świecie w tym stylu. Jakoś się tak dziwnie składa, że za Bushem głosowały stany niewiele wnoszące do zarówno do skarbnicy intelektualnej i ekonomicznej Stanów Zjednoczonych. Na Kerra zaś odwrotnie: najbardziej prężne ośrodki ekonomiczne i intelektualne. Wybraliście sobie buraka? Nie tylko wasza brocha bo nikt nie jest pewny, czy nie zechcę wyzwolić od "lewaków", no nie wiem? Górną Woltę? Czad? Jeszcze raz Granadę? Bo z takimi mu wychodzi. Z większymi (Irak, Afganistan) to nie za bardzo.Siju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faktotum Re: W telewizji pokażą Murdocha IP: *.telkab.pl 15.01.05, 11:12 dlatego właśnie, nie czytając o eksterminacji Palestyńczyków, dokonanej przez emigrantów z Europy; nie czytając w prasie AGORY o tej eksterminbacji - wartość informacji podawanych przez GW ma dla mnie taką samą wagę jak wiadomości FOX- a... czyli tylko wartość etnograficzną. Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.blox.pl Re: W telewizji pokażą Murdocha 15.01.05, 11:18 Ueee, ja o tym filmie pisalem juz 27 pazdziernika 2004 roku Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Konkurs 15.01.05, 19:34 Film widziałem. Ogłaszam teraz konkurs - proszę o wypowiedzi na temat: "Czy FOX NEWS robi coś, czego nie robi GW". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace GW = Fox News IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:02 Czy Rupert Murdoch to też Żyd jak Michnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunjin Re: W telewizji pokażą Murdocha IP: *.telkab.pl 15.01.05, 20:04 ale nie należysz do jednego z klubów wzajemnej adoracji: TvP, Agora, Springer, etc... wszystkie miejsca zajęte jeszcze za czasów PRL - przez rodziny. i tak to działa do teraz. wójt zrobi "dobrze" kilku najpotężniejszym rodzinom w gminie i wybory ma z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enleszek Re: W telewizji pokażą Murdocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:34 Nie ma w tym roku niedzieli, 21 stycznia!!(taki podano termin programu)! jest tylko 16.01 i 23.01.2005r! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrownay_mis Re: W telewizji pokażą Murdocha IP: *.chello.pl 17.01.05, 11:22 To kiedy ten dokument poleci? Znana mi ramówka kończy się na piątku 21 i do tego dnia nie ma programu.... Odpowiedz Link Zgłoś