Dodaj do ulubionych

Feminizm - forum alternatywne

01.02.05, 23:37
dla osób zainteresowanych tematyką szeroko pojętego feminizmu. Adres w
sygnaturce. Serdecznie zapraszam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Morphy Dziekuje, postoje. IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 21:59
      Jeszcze nie slyszalem, zeby feministka cokolwiek madrego powiedziala. A te ich postulaty typu iles tam procent list wyborczych musza stanowic kobiety, to juz jawne czerpanie z Hitlera, ktory tez kariere uzaleznial od zagladania ludziom w majty.
      • agnieszka40 Re: Dziekuje, postoje. 03.02.05, 16:45
        To jest bardzo ciekawe, dlaczego niektórzy mężczyźni tak nie znoszą feministek.
        Sama nią jestem (już w trzecim pokoleniu - babcia zaczynała na poczatku wieku:)
        i czasami spotykam facetów, którzy mają awersję na feminizm. Na całe szczęscie
        większośc męzczyzn, których znam to faceci bez kompleksów i feminizm - mój czy
        czyjkolwiek inny - uważają za normalny i potrzebny. No właśnie - kompleksy. Kim
        jest femministka? To kobieta decydująca o sobie, wyzwolona z konwenansów,
        wiedząca, czego chce i wymagająca - prawda? Od mężczyzn także, prawda? jest
        wielu facetów, którzy dostaja białej gorączki na myśl o spotkaniu takiej
        kobiety, przede wszystkim w łożku - trochę się trzeba wtedy postarać, trochę
        błysnąć wyobraźnią, inwencją, pomysłowoscią, kondycją, warunkami. A tu
        tymczasem.... smutek tropików.... Przeciez takiej cholernej feministki nie
        zadowoli 10 minut, byle jak, byleby samemu się dobrze poczuć . Czy czasem nie
        stąd ta niechęć - te cholerne wymagające baby! Jakie szczęscie, że nie wszyscy
        mężczyźni mają takie problemy. Znam prawdziwych, cudownych macho, którzy
        uwielbiają femnistki - bo nie musza sie ich bać.
        • Gość: Iwona Re: Dziekuje, postoje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:17
          Zadałam sobie trud przeczytania opasłego tomu Ślęczki "Feminizm" .
          Treści tam zawarte wywołuja niesmak oraz zażenowanie .
          Wątki lesbian oraz waginalne to prawdziwe oblicze tej chorej ideologii .
          Obraz lensowany w mediach to mocno uszminkowany trup . Jednak jak to z trupem
          bywa mimo "tapety" smrodek pozostaje .
          • Gość: Ciekawe Re: Dziekuje, postoje. IP: 217.153.174.* 04.02.05, 10:02
            Pytanie komu zależy na promowamiu tego i po co ?
            • Gość: Falanga1 Do Agnieszki 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:18
              W życiu bym nie przypuszczał że ta choroba jest dziedziczna. Myślałem że to
              takie chwilowe i że z tego się wyrasta. Babcia też chodzi w koszulce „usunęłam
              ciąże” i „wciąż mam okres”. Nie wiem z jakimi mężczyznami się zadajesz , ale
              większość kobiet które ja znam ,uważa feministki za kobitki mocno
              niezrównoważone . Albo takie ,co to chłopa dawno nie miały. Pozdrawiam.
        • lala.laleczna Równiez kobiety mają awersję do feministek. 08.02.05, 12:46
          Może dlatego, że - jak sama twiedzisz - są to kobiety wyzwolone z konwenansów,
          czyli ... z grzeczności.
    • Gość: Dormibar Re: Feminizm - forum alternatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:11
      A ja uważam że feministki mają ogromne sukcesy w swojej działalności. To
      przecież ONE wyrwały kobiety z domów i kuchni i cisnęły je do kas dworcowych ,
      za kółka autobusów , do magazynów , kas sklepowych czy na traktory myslę że
      większość kobiet jest im za to wdzięczna a tylko nieliczne nie rozumieją jak
      wiele zawdzięczają feministkom.
      • gw_to_komunistyczna_gadzinowka Femistyczna glupota 07.02.05, 16:04
        Dosyc tego! - powiedziala feministka - nie bede juz wiecej uslugiwac mezowi i tym cholernym bachorom, chce niezaleznosci!!!

I zostala sekretarka szefa.
        • Gość: Falanga1 Re: Femistyczna glupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:36
          Ona powiedziała że nikt jej nie będzie już nic dyktował i została sekretarką .
      • Gość: gringo Re: Feminizm - forum alternatywne IP: *.aster.pl 07.02.05, 21:58
        Wprawdzie nie wiem kto/co to jest feministka, ale coś mi tak wygląda, że to są te
        panie które chcą sie upodobnić do mężczyzn. Najbardziej mi się podoba jak
        boksują. Lewy prosty na serce (b.grożny cios), prawy sierpowy na szczekę lub
        wątrobę - tez
        nie byle co. Trochę jednak dziwne - feministki, a jedna drugą chce w ringu wykoń-
        czyć. Fajny jest też skok o tyczce.
    • Gość: Bożena Feminizm mocno lansują Żydzi . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:02
      Ciekawi mnie tylko czemu nie u siebie.
      Zreszta u nich kobieta zawsze była traktowana o wiele gorzej niz w kulturach
      europejskich.
      Podobnie w tfm - żydowskie radio usilnie i na chama lansuje to zboczenie .
      W Izraelu "równouprawnienie" ogranicza się do słuzby w zbrodniczej armii.
      • Gość: Wasza Szkapa Re: Feminizm mocno lansują Żydzi . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:58
        Kazdy pobozny zyd w porannej modlitwie dziekuje Bogu, ze nie stworzyl go
        kobieta.Co na to p.Sroda?
        • lala.laleczna A Środa chętnie wykończyłaby każdą religię. 08.02.05, 13:21
          Na razie jednak jej pole manewru jest trochę zawężone i musi się ograniczać do
          zwalczania tego podłego katolicyzmu, źródła przemocy wobec kobiet ;-D
      • Gość: dawny słuchacz Nie tylko feminizm ! IP: 217.153.174.* 08.02.05, 16:05
        Od dawna lensuja permisywizm moralny - oczywiście tylko iwyłącznie w diasporze .
        Jednak kiedy ktos rozsiewa jakąś chorąbę - sam moze sie zarazić .
        Tego prztcztna jest min dramatycznie mały przyrost naturalny w Izraelu .
        Jak tak dalej pójdzie to za 50 lat arabowie mający juz obywatelstwo izraelskie
        przejma jak najbardziej demokratycznie władzę w Izraelu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka