e.wok 01.02.05, 23:37 dla osób zainteresowanych tematyką szeroko pojętego feminizmu. Adres w sygnaturce. Serdecznie zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Morphy Dziekuje, postoje. IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 21:59 Jeszcze nie slyszalem, zeby feministka cokolwiek madrego powiedziala. A te ich postulaty typu iles tam procent list wyborczych musza stanowic kobiety, to juz jawne czerpanie z Hitlera, ktory tez kariere uzaleznial od zagladania ludziom w majty. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka40 Re: Dziekuje, postoje. 03.02.05, 16:45 To jest bardzo ciekawe, dlaczego niektórzy mężczyźni tak nie znoszą feministek. Sama nią jestem (już w trzecim pokoleniu - babcia zaczynała na poczatku wieku:) i czasami spotykam facetów, którzy mają awersję na feminizm. Na całe szczęscie większośc męzczyzn, których znam to faceci bez kompleksów i feminizm - mój czy czyjkolwiek inny - uważają za normalny i potrzebny. No właśnie - kompleksy. Kim jest femministka? To kobieta decydująca o sobie, wyzwolona z konwenansów, wiedząca, czego chce i wymagająca - prawda? Od mężczyzn także, prawda? jest wielu facetów, którzy dostaja białej gorączki na myśl o spotkaniu takiej kobiety, przede wszystkim w łożku - trochę się trzeba wtedy postarać, trochę błysnąć wyobraźnią, inwencją, pomysłowoscią, kondycją, warunkami. A tu tymczasem.... smutek tropików.... Przeciez takiej cholernej feministki nie zadowoli 10 minut, byle jak, byleby samemu się dobrze poczuć . Czy czasem nie stąd ta niechęć - te cholerne wymagające baby! Jakie szczęscie, że nie wszyscy mężczyźni mają takie problemy. Znam prawdziwych, cudownych macho, którzy uwielbiają femnistki - bo nie musza sie ich bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Dziekuje, postoje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:17 Zadałam sobie trud przeczytania opasłego tomu Ślęczki "Feminizm" . Treści tam zawarte wywołuja niesmak oraz zażenowanie . Wątki lesbian oraz waginalne to prawdziwe oblicze tej chorej ideologii . Obraz lensowany w mediach to mocno uszminkowany trup . Jednak jak to z trupem bywa mimo "tapety" smrodek pozostaje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawe Re: Dziekuje, postoje. IP: 217.153.174.* 04.02.05, 10:02 Pytanie komu zależy na promowamiu tego i po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falanga1 Do Agnieszki 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:18 W życiu bym nie przypuszczał że ta choroba jest dziedziczna. Myślałem że to takie chwilowe i że z tego się wyrasta. Babcia też chodzi w koszulce „usunęłam ciąże” i „wciąż mam okres”. Nie wiem z jakimi mężczyznami się zadajesz , ale większość kobiet które ja znam ,uważa feministki za kobitki mocno niezrównoważone . Albo takie ,co to chłopa dawno nie miały. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Równiez kobiety mają awersję do feministek. 08.02.05, 12:46 Może dlatego, że - jak sama twiedzisz - są to kobiety wyzwolone z konwenansów, czyli ... z grzeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dormibar Re: Feminizm - forum alternatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:11 A ja uważam że feministki mają ogromne sukcesy w swojej działalności. To przecież ONE wyrwały kobiety z domów i kuchni i cisnęły je do kas dworcowych , za kółka autobusów , do magazynów , kas sklepowych czy na traktory myslę że większość kobiet jest im za to wdzięczna a tylko nieliczne nie rozumieją jak wiele zawdzięczają feministkom. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_to_komunistyczna_gadzinowka Femistyczna glupota 07.02.05, 16:04 Dosyc tego! - powiedziala feministka - nie bede juz wiecej uslugiwac mezowi i tym cholernym bachorom, chce niezaleznosci!!! I zostala sekretarka szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falanga1 Re: Femistyczna glupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:36 Ona powiedziała że nikt jej nie będzie już nic dyktował i została sekretarką . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Feminizm - forum alternatywne IP: *.aster.pl 07.02.05, 21:58 Wprawdzie nie wiem kto/co to jest feministka, ale coś mi tak wygląda, że to są te panie które chcą sie upodobnić do mężczyzn. Najbardziej mi się podoba jak boksują. Lewy prosty na serce (b.grożny cios), prawy sierpowy na szczekę lub wątrobę - tez nie byle co. Trochę jednak dziwne - feministki, a jedna drugą chce w ringu wykoń- czyć. Fajny jest też skok o tyczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Feminizm mocno lansują Żydzi . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:02 Ciekawi mnie tylko czemu nie u siebie. Zreszta u nich kobieta zawsze była traktowana o wiele gorzej niz w kulturach europejskich. Podobnie w tfm - żydowskie radio usilnie i na chama lansuje to zboczenie . W Izraelu "równouprawnienie" ogranicza się do słuzby w zbrodniczej armii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasza Szkapa Re: Feminizm mocno lansują Żydzi . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:58 Kazdy pobozny zyd w porannej modlitwie dziekuje Bogu, ze nie stworzyl go kobieta.Co na to p.Sroda? Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna A Środa chętnie wykończyłaby każdą religię. 08.02.05, 13:21 Na razie jednak jej pole manewru jest trochę zawężone i musi się ograniczać do zwalczania tego podłego katolicyzmu, źródła przemocy wobec kobiet ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny słuchacz Nie tylko feminizm ! IP: 217.153.174.* 08.02.05, 16:05 Od dawna lensuja permisywizm moralny - oczywiście tylko iwyłącznie w diasporze . Jednak kiedy ktos rozsiewa jakąś chorąbę - sam moze sie zarazić . Tego prztcztna jest min dramatycznie mały przyrost naturalny w Izraelu . Jak tak dalej pójdzie to za 50 lat arabowie mający juz obywatelstwo izraelskie przejma jak najbardziej demokratycznie władzę w Izraelu . Odpowiedz Link Zgłoś