Dodaj do ulubionych

Laszuk w objeciach Wyborczej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:01

CO JUZ WIADOMO:wiadomo co powie, wiadomo w czyim imieniu i wiadomo, ze o
wolnosci slowa w radiu tok fm nie moze byc mowy!

DIAGNOZA/PROPOZYCJA TERAPII: mysle, ze ta kobieta przestaje szanowac samą
siebie,a to juz niebepieczne. wskazania:konieczna zmiana miejsca pracy, zanim
kompletnie sie wypali.

CZEMU MUSIMY JESZCZE CZEKAC AZ ONA SOBIE POJDZIE:
Laszuk w jednym z programow powiedziala, ze nie chcialaby pracowac gdzie
indziej, po czym nastapil banalny wywod:ze wszystkie inne prace-8 godzin za
biurkiem -sa nie dla niej. Jakze ograniczona umyslowa jest ta kobieta! I jakze
leniwa. wygodnie jej za mikrofonem, nawet nalatac sie nie musi,pracuje nie 8 a
6 godzin; a jej zawod to nic innego jak prasowka i przygotowywanie pytan.
kazdy by tak chcial-kazdy, kto nie chce sie rozwijac. z dziennikarstwem to
nie ma nic wspolnego. ta kobieta nigdy nie zbierala wiadomosci, nigdy nie byla
u zrodel. kalkuje, kalkuje i szyje cudze mysli z gazet, ktore rano ktos jej
podrzuci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Olek "pierwszy" Re: Laszuk w objeciach Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:49
      Już dawno tym baranom proponowałem że przez kilka dni zanim pani Ania wejdzie
      na antenę , ja do nich zadzwonię i powiem to co ona powie za chwilę . A wtedy
      oni ją wyleją i zatrudnią mnie, będę o połowę tańszy . I będę mówił takie
      rzeczy że sluchalnośc wzrośnie dwukrotnie. Tyle że ja nie mam ukończonej
      agorowskiej szkoły „ poprawności politycznej i propagandy nowego ustroju”. A
      takich trzeba tępić, więc nie oddzwonili.
    • Gość: Mimikra A mi się akurat p. Ania Laszuk podoba jako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:11
      dziennikarka. Chociaż zupełnie nie zgadzam się z jej poglądami. Ale jest
      inteligentna i dynamiczna. I podejrzewam, że gdyby jej krytycy sami usiedli
      przed mikrofonem, to wyrzeźbili by zjawisko typu " ani be ani me
      ani kukuryku". Po za tym zupełnie bez sensu jest krytyka jej domniemanych
      obowiązków, bez jak podejrzewam, nawet minimalnej znajomości sposobu
      funkcjonowania stacji.
      • Gość: Falanga1 Re: A mi się akurat p. Ania Laszuk podoba jako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:17
        Pani Ani też się podobają kobiety, masz dużą szansę.
        • Gość: Mimikra Re: A mi się akurat p. Ania Laszuk podoba jako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:35
          Ach ssory, ja to właściwie jestem "on".
          • Gość: Falanga1 Re: A mi się akurat p. Ania Laszuk podoba jako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:33
            Ona właściwie też.
      • Gość: Dawny słuchacz "Inteligentna' i "dynamiczna" - ha ha ha IP: 217.153.174.* 04.02.05, 14:11
        Kiedy jeszcze rozmawiała ze słuchaczami - błyszczała "inteligencją" ....
        ale dopiero wtedy kiedy słuchacz zszedł juz z anteny ... .
        Natomiast w trakcie wypowiedzi słuchaczy próbowała także zachować "linię"
        poprawnosci politycznej . Ale manipulacja w jej wydaniu nie była ani finezyjna
        ani wysublimowana . Prymitywne metody budziły raczej niesmak .
        Jej ulubionym sposobem było wyciszanie słuchacza przy pomocy środków
        technicznych i zakrzykiwanie swoimi - najczęściej durnowatymi "argumentami".
        Ale cóz - w nagrode została . A dziennikarki typu Marysi Czarneckiej , którym
        Lasz. do pięt nie dorastała poszły na zielona trawkę .
        Tak to jest - chocby taki jeden z drugim szechterek nie wiem jak starał sie
        udawać - i tak prędzej czy później wyłazi z niego ........ .
        A większość jej krytyków nigdy nie zasiądzie przed mikrofonem - i to ie tylko
        z powodu niedostatków warsztatowych - jak w przypadku Lasz. ale równiez z
        powodu zaciskajacej sie petli totalitaryzmu poprawności politycznej .
        Owo zjawisko zauwaza juz coraz więcej ludzi niezależnie od pogladów .
        • Gość: Mimikra Re: "Inteligentna' i "dynamiczna" - ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:15
          Tak, pamiętam p. Marysię Czarnecką. Tworzyły swego czasu z p. Anią Laszuk
          sympatyczny duet typu rozważna i romantyczna. Co do poprawności politycznej, to
          owszem, zjawisko istnieje, z tym że ta pętla o której piszesz na szczęście
          raczej się rozlużnia niż zaciska. Ludzie mają już tego dosyć, dlatego np. w
          Stanach zwiększa się popularność FOX-a, a maleje CNN. Co do red. Ani Laszuk, to
          nie oceniam jej tylko według tego typu kryteriów. Istnieją przecież całe sfery
          żjawisk obojętnych ieologicznie, w których przybliżaniu p. A. Laszuk się
          sprawdza. A jak jest zbyt "poprawna" to też mi nie przeszkadza, no bo w końcu
          może tak mieć.
          • pianola2 A.Laszuk - "kwadransowa lustratorka" 04.02.05, 19:44
            Dzisiaj w TOk FM ubawilem sie setnie, gdy pani Anna Laszuk gadala z jakims
            politologiem. O listach Wildsteina rzecz jasna. I ten facio przez roztargnienie
            zapewne zle wyczul zapatrywania (jakze poprawne) pani Laszuk. I lukruje
            iodnosząc sie do pojedynczych slow: ... "jak to pani celnie zauwazyla..". albo
            .."zgadzam sie z pani pogladem". A ta bidula wila sie jak piskorz. Bo ja bidak
            wzial za.. normalna. Znaczy ze przeszlosc nalezy do ludzi, jak i przyszlosc. I
            ze jawna winna byc. A bidula nie chciala sploszyc osobnika. I prostowac po 15
            minutach gadki na antenie - tez glupio. Wiec ubaw byl. Pani Laszuk lustratorką
            byla przez kwadrans:) Skadinad niezla, warta grzechu laska:)
            • Gość: Falanga1 Re: A.Laszuk - "kwadransowa lustratorka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:11
              Nie jeden próbował, cwaniaczku. Niestety nic z tego , woli kobitki.
              • Gość: free Re: A.Laszuk - "kwadransowa lustratorka" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 01:00
                a kto próbował?
              • Gość: razdwatrzy Re: A.Laszuk - "kwadransowa lustratorka" IP: 217.153.31.* 05.02.05, 11:18
                po lekturze wypowiedzi niektórych panów tutaj - to mnie akurat zupełnie
                przestaje dziwic.
                • Gość: 4,5,6 Re: A.Laszuk - "kwadransowa lustratorka" IP: 217.153.174.* 06.02.05, 10:13
                  A ty partnerów - a może partnerki dobierasz sobie tylko i wyłacznie oceniając
                  ich wg. lektury ich postów ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka