Gość: Julia Gawrońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:30 Szkoda,ze zmieniliscie ramowke i BBC jest tylko przez godzine i tak pozno.Duzo osob uczylo sie tak angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Niedziela IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 09:06 no właśnie, właśnie... lepiej było dać BBC trochę wcześniej. Kto tego słucha o północy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Niedziela IP: *.71.107.41.213.rev.coltfrance.com 07.03.05, 09:05 Kochana Redakcjo, przywróć BBC w przyzwoitych godzinach. Bardzo ciekawe audycje i jedyna taka możliwość, by słuchać i doskonalić język bez podpórek wzrokowych, jak w TV. Bardzo, bardzo żałuję tych audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaZ Re: Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:14 Mi to nawet nie chodzi o nauke angielskiego. BBC to jest po prostu ciekawe radio i dziwie sie ze skrocili godziny nadawania. Ja dzieki BBC zaczelam sluchac TOK FM nawet rano (choc po polsku :), bo wczesniej wrecz nie znosilam "tego gadania" Odpowiedz Link Zgłoś
t3rro Re: Niedziela 16.02.05, 01:41 proponuję dać BBC zamiast "p"ani P. Powaznie teraz to szkoda bo wycieli w ten sposob duza czesc serwisu inf. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pszoniu Re: Niedziela IP: *.eranet.pl 16.02.05, 11:15 Dołączam się do zdania poprzedników. Jedyny powód, dla którego słuchałem TOK FM to BBC World Service. POWRÓĆCIE DO POPRZEDNIEJ RAMÓWKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fantyna Re: Niedziela IP: *.ds.ae.katowice.pl 17.02.05, 15:18 mnie też brakuje codziennego wieczornego BBC.. Obecna późna pora mi w zasadzie nie przeszkadza, ubolewam natomiast nad skróceniem programu do godziny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuoeR_electric Re: Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:48 popieram :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamul Re: Niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:00 Ja również zacząłem słuchać Waszego radia właśnie dzięki BBC. Z czasem zauważyłem, że spora część polskich audycji także jest całkiem ciekawa. Niemniej jednak sądzę, że godzina BBC to za mało. Jeżeli chodzi o późną porę emisji, to mnie osobiście bardzo nie przeszkadza, jednak prosiłbym o więcej. I jeszcze jedno. Muszę przyznać, że bardzo przypadł mi do gustu reportaż "Głosu ewangelii" na który dzisiaj przypadkiem natrafiłem. Jednak, będę się powtarzał, był nieco za krótki. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptahhotep Re: Niedziela IP: *.do.pl / *.generacja.pl 27.02.05, 21:25 Szkoda, że powtórka Wierzę w zwierze nie jest już wieczorem, czyli po północy, o 21 to nie bardzo dobra pora, ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Niedziela IP: *.piap.pl 28.02.05, 09:09 BBC późno i za krótko. Moje zdanie - poprzednia ramówka pod tym względem lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczony Re: Niedziela IP: *.206.113.185.telsat.wroc.pl 14.03.05, 19:07 Dlaczego przesunęliście BBC nz tak późną porę???!!!!!!!!!!! Proszę zmieńcie to chociaż na 21.00 - PLEASE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Propaganda GW Re: Niedziela IP: *.chello.pl 16.03.05, 11:52 Ale między BBC WS a Tok-iem jest zbyt głęboka przepaść aby mogli to tak tolerować. Lepiej zapłacić studentom 10* mniej niż Rybińskiemu i mieć program zgodnie z "wytycznymi partii i rządu" a nie jakiś tam anglosaski bełkot. Jak chcesz słuchac to nie śpij, albo słuchaj przez: www.bbc.co.uk/worldservice/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:37 gdyby to nie była mja ulubiona stacja,ktorej słucha się od rana do nocy -to wogle by mnie tu nie było. A rozchodzi się o babską audycję:"piekniejsza od marzenia" -ile razy,telefonicznie jak dotąd można Wam tłumaczyć,że to nie jest dobra pora! Wiem,że w TOK FM zawssze jest coś ciekawego, i zawsze coś tam jest w tv. Ale to jest kobieca auducja i nadawanie jej w porze jednego z 2 najpopularniejszych seriali jest strzelaniem gola do własnej bramki!-tracicie w ten sposób słuchacza,do którego adresowana jest ta auducja.Wystarszy przesunąć godz wcześniej. Albo-w czasie meczu:-) i-wysilam się tutaj i telefonicznie bo CHCĘ Was słuchać! pozdrawiam serdecznie _Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyuiy Niedziela IP: *.jtb.pl / 195.150.178.* 24.07.05, 23:31 dajci ewiecej BBc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyuiy Niedziela IP: *.jtb.pl / 195.150.178.* 24.07.05, 23:31 dajci ewiecej BBc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sert Re: Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 08:02 a pieprzyc BBC!! im mniej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d'night BBC IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.05, 18:50 Po tylu prosbach o wiecej BBC, TOK FM postanowilo zrezygnowac zupelnie z BBC... Wielka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitr Re: Niedziela BBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:31 Dlaczego wywaliliście calkiem z ramówki retransmisję BBC. Byliscie chyba jedynym radiem w Polsce (przynajmniej na poludniu), gdzie można bylo posluchaac aż przez 2 godz żywego angielskiego. Znakomita pomoc w nauce angielskiego, przygotowując sie do FCE sluchalem was prawie codziennie.Wielka szkoda, ze tego juz nie ma, za to widze dużą ilośc powtórek, co wcale dla radia nie jest ambitne i rozwojowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: Niedziela BBC IP: *.uni.lodz.pl 11.10.05, 19:03 Ja też uważam, że powinniście przywrócić audycję BBC, bo była naprawdę świetna dla osób uczących się angielskiego. To był jedyny kontakt z prawdziwym, żywym angielskim! Proszę, oddajcie nam tę możliwość, proooooooooooooooooooszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Niedziela IP: *.akademiki.uni.torun.pl 08.11.05, 20:43 Dlaczego nie ma juz audycji "Głosu Ewangeli" w niedzielę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś wie?? Re: Niedziela IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.02.06, 06:21 Wczoraj(w niedziele) wieczorem ok. 23 godz leciały dwie piosenki: Jadna szła jakoś "I said jump into my heart baby", a drugą spiewał jakby chór i momentami brzmiało to jak głos wiewiórek. Może zna ktoś tytuły tych utworów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:25 no wlasnie, BBC to byl super pomysl, czesto sluchalem tego w niedziele, prosze puszczajcie to wczesniej (jesli w ogole pusczacie), moze w jakis inny dzien tygodnia... na pewno sluchalo tego wiecej osob niz tego pijaka ktory prowadzil "spotkania AA" wlasnie w niedziele przed BBC - audycja raczej miala depresyjny charakter i w przeciwienstwie do BBC nikomu nie pomagala... Odpowiedz Link Zgłoś