Dodaj do ulubionych

Babciny klimat z tramwajem w tle

IP: *.dsk.uw.edu.pl 28.07.06, 11:32
chyba nie załapałam celu tej inicjatywy..szkoda, ze nie napisano, że miało to
pokazać to i to, albo uczestniczce chodziło o to i to...bo tak to moje
zwykłe, spacerowe dreptanie po "deptaku" nad Wisłą też mozna zakwalifikować
do tej samej kategorii co powyższe..
Obserwuj wątek
    • Gość: msnbetterthan Re: Babciny klimat z tramwajem w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:09
      ale o co chodzi?
      ____
      Warsaw Hostel
    • geograf Re: Babciny klimat z tramwajem w tle 28.07.06, 21:10
      Z ich strony internetowej (podanej w artykule):

"Wisła w Warszawie to skarb, ale skutecznie ukrywany przed okiem nie tylko turystów, ale i mieszkańców. Chcemy udowodnić, że rzeka, jej nabrzeża i mosty mogą być wspaniałym miejscem do prezentacji kultury i sztuki. Każdy projekt odkrywa przed widzami-uczestnikami nietypowe, często zapomniane miejsce nad rzeką, czy choćby warszawskie mosty, które rzadko traktuje się inaczej niż tylko jako sposób przedostania się na drugi brzeg. Ważną sprawą jest też dla nas ekologia - zapobieganie degradacji Wisły, jej brzegów i środowiska naturalnego. Poprzez działania artystyczne i kulturalne pragniemy zwrócić społeczną uwagę także na te kwestie."

Tak sobie myślę...Chyba nie zawsze wszystko musi być jasno podane...A sama akcja-interesująca.
      Z Mostu Gdańskiego jest piękny widok na centrum...
      • Gość: gościanka Re: Babciny klimat z tramwajem w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:22
        na strone podaną w artykule zajrzałam ale według mnie powinno byc to też w
        artykule..
        • geograf Re: Babciny klimat z tramwajem w tle 29.07.06, 09:21
          Może dodali jakąś ramkę informacyjną w wersji drukowanej?

Albo przedstawili ideę we wcześniejszym artykule i nie chcieli się powtarzać (lepiej pozno niz wcale;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka