Dodaj do ulubionych

wywalic z roboty...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:16
Z duza uwaga sledzilem watek Gozdyry z radia Kolor. A moze rozszerzymy to na
inne stacje. Czy znacie kogoś kogo nalezy wywalic z roboty bo jest
niekompetentny? A moze znacie kogos w innym radiu kogo warto pochwalic bo
jestes zawodowcem. Co wy na to? macie jakies kandydatury? Piscie smialo. Może
to będzie mutacja listy lustracyjnej. Moze mowiac o kims konkretnym prawde w
anonimowy sposob pomozemy takiej osobie. Moze cos sobie uswiadomi i sie
drastycznie zmieni. Wszystkim bedzie wtedy pracowalo sie lepiej.
Wykorzystajcie anonimowosc jakie daje forum.
Jestem ciekawy czy cos sie pojawi
Obserwuj wątek
    • modotv Re: wywalic z roboty... 09.02.05, 23:31
      NIe jestem pracownikiem Koloru, Eski ani zadnej innej stacji radiowej. Gdzie
      pracuje, można się w przyblizeniu domyślec po moim nicku. Ale nie o mnie tu chodzi.
      Obserwuję dyskusję o Gozdyrze i powiem wam jedno- żal mi was. Rozumiem, że można
      być rozgoryczonym na szefa, bo nie każdy szef nadaje się do tego by nim być. Ale
      przypomina mi się taka dobra zasada, którą stosuje- brudy pierze się między sobą
      a na pewno nie wywleka się ich na światło dzienne, tym bardziej na forum(sic!).
      Po co?? To jest zapewne bardzo interesujące dla postronnych czytać jaka to Wasza
      szefowa jest żmija. Jak Wam sie nie podoba to droga wolna. Ktoś powie- walnij
      sie o najbliższe drzewo, gdzie znajde teraz prace??? Właśnie, ciężko będzie,
      więc szanuj tą którą masz jakakolwiek by nie była. Gwarantuje, ze sam nie mam
      lekko ze swoim szefostwem, ale taka natura tej branży. I w życiu mi, ani nikomu
      z mojego zespołu nie przyszłoby do głowy pisać takich paszkwili na forum.
      Między sobą to co innego. Ale po co jawnie skoro i tak nic to nie zmieni?? To
      chyba oznaka ciężkiej frustracji...
      Pozdrawiam serdecznie Panią Gozdyrę i współczuję "lojalnej" części współpracowników.

Z poważaniem
      ModoTv
    • Gość: niedobrze_mi Re: wywalic z roboty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:27
      Skąd się biorą takie głąby?! Jakbyś był moim pracownikiem, już byś wyleciał,
      chociażby za to, że zamiast zajmować się pracą, zakładasz kretyńskie wątki na
      forum. Ale z pewnością daliby ci robotę w wiadomych służbach, byłbyś idealnym
      kandydatem, gnido.
      • Gość: obcy Re: wywalic z roboty... IP: 62.233.167.* 10.02.05, 14:41
        Znam nieetycznego dziennikarza,w zyciu postepujacego niezgodnie z kodesem
        etycznym i jakimkolwiek,a w pracy pracownik wybijajacy sie,robiacy
        kariere.Ciekaw jestem czy koledzy z pracy to widza i wiedza,a moze mu w tym
        pomagają.
        • Gość: RTV Re: wywalic z roboty... IP: *.e-wroc.com 16.02.05, 18:37
          Hm... Fajnie to ujales. Znam takich cwaniakow, ktorzy na "niestosownych"
          zachowaniach wybili sie do przodu i teraz spijaja smietanke. A normalni ludzie
          czesto sa wyrzuceni za drzwi firm, ktore tworzyli. Nie maja pracy, ani szansy
          na nia... Trwafiles w 10. Gnojstwo sie szerzy w branzy radiowej. Ale co zrobic?
          Zeby widac bylo dno w glebiokiej rzecze, szumowina musi splynac do morza. Teraz
          wlasnie jest wedlug mnie eskalacja tego "splywu". Sa wszedzie i jest ich
          bardzo, bardzo duzo. Ale spokojnie. Poczekamy!:)
    • nikodem_dyzma a czy Gozdyrę wywalono dupku????? 16.02.05, 19:47
      z tego co wiem to chyba nie, a poza tym wszystkim, to takie "działanie
      przeciwko szefowi" jest przede wszystkim działaniem przeciwko samemu Sobie.
      Przeciez ludzie czytaja forum i zapamietują wątki. Więc sie nie ździw jak
      następnym razem w rozmowie o prace podziekuja Tobie juz na wstepie bo bedziesz
      dla nowego pracodawcy "podejrzanym" i "nielojalnym" typem..
      • Gość: purpurowa CHYBA NI EO TO CHODZI IP: 194.246.124.* 18.02.05, 09:40
        Sluchajcie nie rozumiem dlaczego znowu wszyscy sie zra, a ja juz myslalam ze
        bedzie w koncu mily watek gdzie ludzie beda chwalili a nie obrazali i
        psioczyli....

Wczoraj wracalam do domku kolo godz. 17:30 i wlaczylam Zetke, mimo ze jestem
        fanka Koloru, moze to przyzwyczajenie (bo teraz to juz nei jest to samo radio)

Moimi Idolami Sa w Dalszym ciagu Hubert Radzikowski jest to profesjonalista
        pelna geba i kazde pasmo potrafi podniesc...

Moim marzeneim jest posluchac programu gdzie prowadzacymi by byli Radzikowski i
        Rogalska, ale kogo na to stac finansowo ? Chyba zadnej z naszycgh rozglosni...

Pozdrawiam wszystkich...
    • Gość: MAX Re: wywalic z roboty... IP: 195.136.44.* 18.02.05, 10:40
      Tak z 80 proc dzienikarzy Polskiego Radia. A w Jedynce to 95 %
      • Gość: purpurowa Re: wywalic z roboty... IP: 194.246.124.* 18.02.05, 10:56
        Sory ale ja nawet nie biore pod uwage polskeigo radia czy jedynki.... jaos nie
        przyszlo mi do glowy.
    • nocospodobnego Re: wywalic z roboty... 19.02.05, 19:22

>Z duza uwaga sledzilem watek Gozdyry z radia Kolor. A moze rozszerzymy to na
      > inne stacje. Czy znacie kogoś kogo nalezy wywalic z roboty bo jest
      > niekompetentny? A moze znacie kogos w innym radiu kogo warto pochwalic bo
      > jestes zawodowcem. Co wy na to? macie jakies kandydatury? Piscie smialo. Może
      > to będzie mutacja listy lustracyjnej.

WESZ.....TO JEST NAJBARDZIEJ EUFEMISTYCZNE OKREŚLENIE CIEBIE, JAKIE PRZYCHODZI
      MI DO GŁOWY. ZERO? GNIDA? NIC? ...NIE MA TAKIEGO SŁOWA.
      EXTERMINOWAĆ TAKICH JAK TY
    • Gość: paul Re: wywalic z roboty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:15
      ...smutek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka