Gość: pawel Re: Magia "Idola" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 08:07 bosze co za idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigaro PROROKOP był w roli KW? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 17.02.05, 09:09 To chyba pomyłka!!!! Wrodzonym błazeństwem pochwalił sie własnie "PROROKOP" (Prokop?.) Wystarczy mu grzywka na jedno oko... i już jest "soba". On powinien nasladowac siebie zanim zacznie kogokolwiek nasladowac. To jest wysoka sierota która ze wstydu powinna się garbić wsrod innych by nikt jej w tłumie nie zauważył, a on grzywke na jedno oko zawiesił- to dopiero błazen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willow Po raz 4. nie tylko w Stanach i Polsce IP: 195.204.181.* 17.02.05, 09:20 W Norwegii wlasnie (tak mniej wiecej tydzien temu) zaczela sie 4. edycja Idola wiec ktos tu troche nagina fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigaro KW IP: *.do.pl / *.generacja.pl 17.02.05, 09:23 KW jest błyskotliwy zreszta na rowni z JC ale gdyby nie fryzjer to byłoby go więcej słychać niż widać, lecz przeciez jego wygląd chyba nie jest istotą w tej sprawie. KW nie musi byc piekny czy męski... On szybko dokonuje syntezy a czas na antenie szybciej mija niz w rzeczywistości,dlatego jest cenną maskotką tego programu a moze i najwazniejszą, a moze i ważniejszą niż z sam IDOL...chyba napewno, bo nasi IDOLE regularnie odpływają w najdalsze zakątki reklam i pustych autofrafów a KW dalej isnieje i żyje... choć nie jest idolem to wyręcza go we wszystkim..po prostu JEST wierny publiczności ... wykreował publicznosc na fanów... nie kazdy to potrafi...(nawet Pani MB:( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem idol wypaleni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:28 wczorej obejrzalem to badziewie jury sie juz wypalily zwlaszcza ten dredowy blondas ktory zazdrosci wojewodzkiemu a wojewodzki juz sie nie pier... stal sie juz mega szyderca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPAT Wojewódzki - sprzedajna kukiełka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:29 Sprzedaje się Wiśniewski, sprzeda się i Wojewódzki... Ty krytyku za trzy grosze!!! Wstydziłbyś się!!! Wszystko zrobisz za kasę!!! W tym swoim durnym programie jedziesz po wszystkich a Mandarynie mało w dupę nie wlazłeś!!! Teraz natomiast, zapłacili Ci za sojusz z Wiśniewskim, to go przyjmujesz! Nie waż się podczas obecnego IDOLA sądzić nikogo, bo sam jesteś sprzedajną kukiełką, a Ci, którzy walczą w programie, przewyższają Cię o głowę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powiatowy Re: Magia "Idola" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:00 Szuka kosmitow? Niech w lustro spojrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Magia "Idola" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:59 Idol jest extra!!! pozostałe "sznsy na sukces" i tvn-owska "droga do gwiazd" nie siegają mu do pięt!!! Najgorsza jest "droga do gwiazd" Liczę, że bedą kolejne edycje Idola. Co do kosmitów to jestem za. Dużo osób przychodzi żeby sie tylko pokazać i zaistnieć 5 min. nawet w krzywym zwierciadle. Jesli przychodzą decydują się na pokazanie ich w tv bez względu na jakość. Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jjjj Re: Magia "Idola" IP: .1.* / *.allianz.pl 17.02.05, 11:17 A ja myślę, że to świetny pomysł..Polacy mogą nauczyć sie śmiać z siebie, a zadawać sobie ciągle pytanie 'co kto o mnie myśli' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Magia "Idola" IP: *.krak.gazeta.pl 17.02.05, 16:50 I znowu ten Idol! Ale bedzie sie z czego posmiac. Mam na mysli oczywiscie Kube Wojewodzkiego. I tak wydaje mi sie , ze troche zmeznial... Odpowiedz Link Zgłoś