Dodaj do ulubionych

Nowy watek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:04
Ten nowy watek otwieram speclalnie dla anyab, dla ktorej(ktorego)
komentowanie wszystkich i wszystkiego co sie pojawi na forum stanowi
imperatyw kategoryczny.Masz nowy watek do skomentowania- do dziela!
PS Jesli robisz to sluzbowo to czy placa chociaz za nadgodziny?
Obserwuj wątek
    • Gość: anyab Re: Nowy watek IP: *.zax.pl 19.02.05, 14:21
      > Ten nowy watek otwieram speclalnie dla anyab, dla ktorej(ktorego)
      > komentowanie wszystkich i wszystkiego co sie pojawi na forum stanowi
      > imperatyw kategoryczny

Nie prawda - na tym forum istnieje więcej wątków, ktorych nie skomentowałam :)

> PS Jesli robisz to sluzbowo to czy placa chociaz za nadgodziny?
      Robię to dla przyjemności.

I jeszcze prośba - wysil się bardziej i wymyśl ciekawszy temat od mojej osoby.

• Gość: aren Re: Nowy watek IP: *.aster.pl 19.02.05, 14:54
        Niezły temat.
        Komentowanie wszystkich i wszystkiego to pewnie hobby anyab. Nie mogłaś zostać
        w tych górach jeszcze tydzień lub dwa i bardziej dotlenić "łepetyne", bo to
        co "wyprawiasz" od dwóch dni na tym forum, przebija dawne trójki murarskie.
        Stachanow to przy tobie pikuś.
        I te Twoje "wyważone" komentarze typu: "jego argumenty mogą cię przekonać lub
        nie i tylko tyle" lub "czasami można się z kimś zgadzać w jednej sprawie a nie
        zgadzać w innej". Porażająca głębia się w nich kryje, prawda.
        I jeszcze ten mentorski ton. Skąd ja go znam, tzn. z jakiego przekażnika
        medialnego?
        Chyba już wolę naszego forumowego Kazia, jego nieskrepowane: otwartość i
        prostotę, niż komunały i pseudointelektualny bełkot.
        Jeżeli więcej niż jedna osoba ma podobne zdanie (jak widać), to warto sie nad
        tym zastanowić.
        • Gość: anyab Re: Nowy watek IP: *.zax.pl 19.02.05, 15:07
          Witam aren.
          > Komentowanie wszystkich i wszystkiego to pewnie hobby anyab
          Lubię komentować, ale jednak nie wszystko.

> co "wyprawiasz" od dwóch dni na tym forum, przebija dawne trójki murarskie.
          > Stachanow to przy tobie pikuś
          muszę nadrobić stracony czas :)

> I te Twoje "wyważone" komentarze typu: "jego argumenty mogą cię przekonać lub
          > nie i tylko tyle" lub "czasami można się z kimś zgadzać w jednej sprawie a
          nie
          > zgadzać w innej". Porażająca głębia się w nich kryje, prawda.
          > I jeszcze ten mentorski ton
          No coż taka jestem, chociaż czasami nerwy mi puszczają. Przepraszam za
          mentorski ton - to pewnie kwestia wieku.

> Skąd ja go znam, tzn. z jakiego przekażnika
          > medialnego?
          ? - rozmawiasz sam ze sobą?

> Chyba już wolę naszego forumowego Kazia, jego nieskrepowane: otwartość i
          > prostotę niż komunały i pseudointelektualny bełkot.
          też lubię Kazia

> Jeżeli więcej niż jedna osoba ma podobne zdanie (jak widać), to warto sie nad
          > tym zastanowić
          Ilość osób mających jakieś zdanie jest bez znaczenia. Zawsze zastanowię się nad
          tym co mówisz, nawet jeśli będziesz jedyny.

Nie przejmuj się tak moją osobą - jak Cię drażnię to mnie ignoruj. Pozdr.

• Gość: aren Re: Nowy watek IP: *.aster.pl 19.02.05, 15:49
            Witaj anyab.
            Nie drażnisz mnie Ty, tylko niektóre Twoje komentarze. Zbyt dużo w nich
            mądraliństwa. Jak na moje samcze podniebienie ciut za mdła ta potrawa. Rada -
            nieco więcej kawy na ławe.
            Mam nadzieję, że częstotliwość Twojego występowania na forum, nie bierze się z
            nerwicy natręctw czy nadpobudliwości.
            Rada.
            Wyjawię Ci, mój sekret.
            Żeby "arena" nie było za dużo na forum, w niektórych tematach posługuję się
            innym nickiem. Podchdzę do tego, można powiedzieć tematycznie.
            W dyskusjach z Kaziem, czy o Kaziu mam nick "zwiunskowcy z OPZZ", w ocenach
            alfy i omegi TOK-u, red. Janiszewskiego, mam nick "antyJaniszewski". Forum TOK-
            u jest jedyne, na którym się udzielam, nie jestem więc uzależniony od komputera.
            Pozdrawiam.
            P.S. Trochę jednak mi brakowało Twojej obecności.
            • Gość: Gina Re: Nowy watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:59
              Czepiata się chłopaki. Co Wam przeszkadza Anyab? Jej prawo pisać kiedy chce i co
              chce. Demokracja jest no nie?

Ja też lubię to forum, choć już mało słucham TOK FM, bo uważam że się stacza,
              ale lubię Wasze towarzystwo i głównie tu piszę (czasem w Onecie, ale rzadko mnie
              puszczają). Pozdrawiam.
              • Gość: Wasza Szkapa Re: Nowy watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:04
                A kto powiedzial, ze przeszkadza? Otwierajac nowy, specjalny watek poszerzylem
                pole dla wolnosci slowa i swobodnej wypowiedzi, nieprawdaz? A dzieki
                zkanalizowaniu anyab tutaj bede mogl spokojnie otworzyc jeszcze nowszy watek na
                zupelnie inny temat.
      • Gość: Parkinson Wątek nieważny. Ważne dyskutanty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:21
        jak wyżej. Co ty na to anyab?
      • Gość: Czerwiec 14 Re: Nowy watek IP: *.chello.pl 20.02.05, 00:27
        > PS Jesli robisz to sluzbowo to czy placa chociaz za nadgodziny?
        Robię to dla przyjemności.

Mam poważne wątpliwości, że ta Twoja odpowiedź anyab jest prawdziwa, chociażby z
        tego powodu, że "komentujesz" od świtu do późnej nocy. Jak za darmo można tyle
        czasu ślepiać w monitor, i to na nienajciekawsze strony internetu???
        Czytając Twoje komentarze do najróżniejszych tematów można Cię określić jako
        "Kubę Janiszewskiego tego Forum". Zupełnie jak on znasz się(?) na wszystkim,
        jak on - masz jedynie słuszne poglądy i jak on - pouczasz innych, jak mają
        myśleć, kogo uważać za dobrego, kogo za złego itd. itp.
        Któregoś dnia po zajrzeniu do Forum pomyślałem już, że jesteś Anną Laszuk, czyli
        "Kubą Janiszewskim - bis". Ale ponieważ pisałaś w trakcie jej (A.L.) wymądrzania
        się, no to nie możesz być nią. Chociaż ... może być tak: jak wszystkim wiadomo
        A.L. i K.J. dmą w tą samą trąbę, to jak program prowadzi K.J., to za anyab robi
        A.L., i odwrotnie - na antenie A.L., to K.J. zmienia sie w anayab.
        I chociaż Cię anyab "lubię" tak samo, jak A.L. i K.J., pozdrawiam Cię serdecznie
        i życzę trochę więcej pomyślunku nim coś napiszesz.
        • Gość: anyab Re: Nowy watek IP: *.zax.pl 21.02.05, 08:56
          > Czytając Twoje komentarze do najróżniejszych tematów można Cię określić jako
          > "Kubę Janiszewskiego tego Forum". Zupełnie jak on znasz się(?) na wszystkim,

1. Mnie się wydaje, że pan Kuba nie zna się na polityce, którą komentuje. Co to
          jest dla Ciebie "wszystko" - chyba definiujemy to słowo inaczej.

> masz jedynie słuszne poglądy i jak on - pouczasz innych, jak mają
          > myśleć
          imo starałam się udowodnić, że każdy ma prawo do swoich poglądów i że nie ma
          tych jedynie słusznych. Nie sądzę, żeby inni uczestnicy forum pisali co myślą,
          mając większe wątpliwości, co do słuszności swoich racji, niż ja.

> Mam poważne wątpliwości, że ta Twoja odpowiedź anyab jest prawdziwa,
          chociażby
          > z
          > tego powodu, że "komentujesz" od świtu do późnej nocy. Jak za darmo można tyle
          > czasu ślepiać w monitor, i to na nienajciekawsze strony internetu???

Od świtu komentowałam tylko raz :). Ja wiele rzeczy robię za darmo. Jeśli Ty
          robisz wszystko za pieniądze - to szczerze współczuję.

> Któregoś dnia po zajrzeniu do Forum pomyślałem już, że jesteś Anną Laszuk,
          czyl
          > i
          > "Kubą Janiszewskim - bis". Ale ponieważ pisałaś w trakcie jej (A.L.)
          wymądrzani
          > a
          > się, no to nie możesz być nią. Chociaż ... może być tak: jak wszystkim wiadomo
          > A.L. i K.J. dmą w tą samą trąbę, to jak program prowadzi K.J., to za anyab
          robi
          > A.L., i odwrotnie - na antenie A.L., to K.J. zmienia sie w anayab.
          > I chociaż Cię anyab "lubię" tak samo, jak A.L. i K.J

Ze smutkiem stwierdzam, że nie przyłożyłeś się. Przestiudiuj dokładnie moje
          teksty :))) i zastanów się nad ich zgodnością z poglądami Anny Laszuk I Kuby
          Janiszewskiego.

> i życzę trochę więcej pomyślunku nim coś napiszesz.
          A dokładnie o co chodzi ?. Które moje opinie uważasz za bezmyślne i dlaczego ?.
          Przyczep się do czegoś konkretnie - będzie mi łatwiej przemyśleć Twoje zdanie.
    • Gość: Wasza Szkapa Re: Nowy watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:54
      No i prosze, anyab- ten watek mial byc wg Ciebie taki nieciekawy...
      • Gość: anyab Re: Nowy watek IP: *.zax.pl 19.02.05, 19:34
        Gratulacje! :). Do jutra pozostanę w kanale -pa.
        • Gość: Falanga1 Re: Nowy watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:35
          Czepcie się od dziewczyny. Ona tak pisze wyniośle i z wyważeniem , bo popiera
          partię wyniosłych i wyważonych . Chce być taka jak oni , ugrzeczniona i
          poprawna politycznie. Tylko nie zauważyła że oni już od jakiegoś czasu się
          bardzo zmienili. Frasyniuk wali na prawo i lewo, po wszystkich od Giertycha po
          Rokite. Nie przebiera w środkach , zrobił się wręcz chamski . No bo skoro
          chamom rośnie , to może uda się przechwycić trochę elektoratu samoobrony. Więc
          uważajcie , bo jak ona się zreflektuje , to może po was pojechać aż miło.
          • Gość: anyab Re: Nowy watek IP: *.zax.pl 20.02.05, 19:51
            pudło Falango - nie popieram UW:) (bo jak mniemam tę partię masz na myśli)

Co do mojego stylu, to myślę, że wytłumaczenie jest bardziej banalne. Jestem w
            miarę przyzwoicie wykształconą, starszą panią ze stołecznego królewskiego
            miasta Krakowa. No to jak mam pisać?. Proste - > wyniośle i z wyważeniem :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka