Dodaj do ulubionych

Rok Polski obcięty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:49
Obciąć kasę na bajzel w Zamku Ujazdowskim,anie naprezentacje Polski za
granicą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bacz Dobra sztuka znajdzie nabywcę bez pomocy MSZ... IP: *.pl / 193.24.200.* 02.03.05, 15:41
      Taki Kaczmarek - nie dostał od MSZ ani grosza
      a zgarnął Oskara.

• Gość: aaa Re: Dobra sztuka znajdzie nabywcę bez pomocy MSZ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:23
        Posłuchaj co gada Kaczmarek najpierw a potem komentuj sirot. Kaczmarek mówi w
        wywiadach, że po pierwsze otrzymał pomoc od A.Holland
        - a po drugie sam organizuje pomoc polskiej sztuce bo widzi jak ta zdycha pod
        burackimi rządami.
        Nawet dziś mozna wziąć udział w aukcji, którą Kaczmarek w internecie organizuje
        z przeznaczeniem dla artystów polskich (czywiście z kręgu filmowego). Tak więc
        nie piej tych swoich pseud poglądów że prawdziwa sztuka sama się...bo w Polsce
        wiem tylko o jednym 'artyście' który sam się broni MichałWiśniewski z Ich Troje.
        • janbacz Re: Dobra sztuka znajdzie nabywcę bez pomocy MSZ. 02.03.05, 21:00
          Gość portalu: aaa napisał(a):

> Posłuchaj co gada Kaczmarek najpierw a potem komentuj sirot. Kaczmarek mówi w
          > wywiadach, że po pierwsze otrzymał pomoc od A.Holland

No czyli jest tak jak napisałem przecież
          Holland nie jest z MSZ, ani nawet z rządu.
          Nie wiem za co na mnie najeżdżasz...

> - a po drugie sam organizuje pomoc polskiej sztuce bo
          > widzi jak ta zdycha pod burackimi rządami.

No właśnie, burackimi rządami m.in. MSZ.

> nie piej tych swoich pseud poglądów że prawdziwa
          > sztuka sama się...bo w Polsce
          > wiem tylko o jednym 'artyście' który sam się broni
          > MichałWiśniewski z Ich Troje

Nie no - cała branża muzyki rozrywkowej jakoś się broni,
          jedni mają super jak Wiśniewski, inni nie narzekają,
          a jeszcze inni narzekają, ale tak musi być.
          Jest określony popyt i nie da się tak go dowolnie
          pompować aby wszyscy artyści z branży byli zadowoleni.
          Przedstawiłeś tu pseudoinformacje
          czyli nieprawdę a ja napisałem prawdę.

• Gość: olo Re: Dobra sztuka znajdzie nabywcę bez pomocy MSZ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:41
            mówiąc o branży muzyki rozrywkowej to tak jakbyś mówił o literaturze pięknej
            tylko i wyłącznie w kontekście komiksów z batmanem i supermanem.
    • Gość: MABULLA Re: Rok Polski obcięty IP: *.d.pppool.de 02.03.05, 16:03
      No i qrwa znowu bede ukladal zdania przed sasiadami niemieckimi!!!!!!!!!!
    • Gość: J. Paweł II Teges Re: Rok Polski obcięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 00:17
      Katolskie problemy i zero lewactwa. Gdzie wy, ku.., żyjecie, ludzie? Minister
      Dąbrowski to jakiś, ku.., wzór jest? Agoro S.A. droga, przypominij sobie, z
      czego żyjesz jak Osama Bush Papież od trzech dekad. Zawsze macie na hot-dogi.
      Ch.. wam w dupę.
    • Gość: Albert Re: Rok Polski obcięty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 10:54
      Rzeczywiście żle się dzieje, że są takie cięcia. Trochę za późno, ale jeśli
      zauważymy, że w Niemczech wcale nie jesteśmy tak bardzo oczekiwani z naszą
      kulturą, to jeśli będzie 50 imprez mniej czy więcej nie zmieni to polsko-
      niemieckich stosunkków. W Niemczech w tym roku jest ważniejsza impreza niż
      Polski Rok w NIemczech, a mianowicie Japoński Rok w Niemczech (w Japoni w tym
      roku odbywa się wystawa Expo. O tym mówi się wszędzie i nawet zamieszczono
      informacje na stronie niemieckiego MSZ, czego nie napisano o Polskim Roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka