tezurus 13.03.05, 19:58 polecam teraz....świetna muuuuza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homo.sluchaczus Re: NOwa BISka 14.03.05, 09:16 tezurus napisał: > polecam teraz....świetna muuuuza dodałbym jeszcze, że i audycje coraz lepsze. polecam sobotnią Antenę RTV Kamila Dąbrowy i Grześka Markowskiego(dawne Radio NRD w Radiostacji). Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: NOwa BISka 14.03.05, 16:14 > dodałbym jeszcze, że i audycje coraz lepsze. polecam sobotnią Antenę RTV Kamila > Dąbrowy i Grześka Markowskiego(dawne Radio NRD w Radiostacji Ja sluchalem - super! Markowski jest nie do pobicia (jesli chodzi o dowcip, to Q Wojewodzki przy nim jest tylko wygadany prostaczek). :-) Zeby tak jeszcze Hawryluk sie pojawil.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s, Hawryluk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:04 spoko, bedzie hawryluk. w swieta w 2 audycjach po 3 godziny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homo.sluchaczus Re: Hawryluk 15.03.05, 09:47 Gość portalu: s, napisał(a): > spoko, bedzie hawryluk. w swieta w 2 audycjach po 3 godziny!!! super. muzyka coraz lepsza, wracają najlepsi prowadzący z dawnej Radiostacji... coś się jednak dobrego dzieje w polskim eterze. oby tak dalej. z utęsknieniem czekam na "kolonie francuskie". Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: NOwa BISka 14.03.05, 10:48 czy juz naprawde oprocz muuuuzy nic nie widzicie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: NOwa BISka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:26 Czy zmieniła się w związku z tym jakoś ramówka Radia Bis? Odpowiedz Link Zgłoś
homo.sluchaczus Re: NOwa BISka 14.03.05, 15:23 Gość portalu: Preslaw napisał(a): > Czy zmieniła się w związku z tym jakoś ramówka Radia Bis? w soboty o 21-ej K.Dąbrowa i G.Markowski - "Antena RTV" (w niej m.in. haiku Brzóski oraz Nieznane losy 4 pancernych bez psa), a np. dzisiaj (poniedziałek) DJ GRA o 19-tej prowadzi Novika. o innych zmianach jeszcze nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: NOwa BISka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 15:42 Czy to znaczy, że nie będzie Aleksandy Kaczkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: NOwa BISka 14.03.05, 18:40 Jestem w szoku... {rawie same pochwały ( nie licząc kilku słów lekkiej krytyki. Czyżby coś się zmieniało na tym, forum?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
homo.sluchaczus Re: NOwa BISka 15.03.05, 09:43 Gość portalu: Preslaw napisał(a): > Czy to znaczy, że nie będzie Aleksandy Kaczkowskiej? wczoraj Novika powiedziała, że Aleksandra Kaczkowska będzie w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaurismaki Re: NOwa BISka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.05, 15:30 O, rany! Kaczkowska! :):):) Zakompleksiony fetysz swojego ojca... Hmm..., Biska radiem dla totalnych miernot. Kaczkowska... Nic dodać, nic ująć... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NOwa BISka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:55 Zgadza się! Ale teraz i tak jest już jej w Bisce mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaurismaki Re: NOwa BISka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.05, 15:58 I oby tak już pozostało! :):):) Miłego weekend'u! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: NOwa BISka IP: *.chello.pl 19.03.05, 12:21 przykro mi, ze tak piszesz i nie czuje sie fetyszem mojego ojca, a juz na pewno nie zakompleksionym fetyszem. interesuje mnie skad masz taka opinie o mnie, moze sie podzielisz? Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: NOwa BISka 19.03.05, 18:58 Nie ma co się nim przejmować. Rób swoje! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mirwit Re: NOwa BISka 20.03.05, 16:07 Pewnie, że się nie ma co przejmować. Ale swoją drogą coś mniej Olki ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górny Re: NOwa BISka IP: *.chello.pl 20.03.05, 17:52 I słusznie bo po prostu jest słaba i Sito to chyba słyszy na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
talita82 Re: NOwa BISka 21.03.05, 10:43 Ja bardzo lubię środowe DJ Gra. Szkoda, ze tak krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: NOwa BISka 21.03.05, 13:06 to jak lubisz środowe to powinna cię zainspirowac i poniedziałkowe. Polecammmm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
talita82 Re: NOwa BISka 22.03.05, 10:07 Też tak sądze, ale niestety mam wtedy inne zajęcia :(( Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Panowie dżentelmeni ! 22.03.05, 17:10 Nie jest winą dziecka, że ma ojca.Pani Aleksandra pracuje na swoje konto. I Wam nic do tego.Jeżeli coś Wam się nie podoba, to napiszcie co.Natomiast odrzucanie jej za nazwisko jest nie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: NOwa BISka 19.03.05, 15:20 poziomk napisał: > czy juz naprawde oprocz muuuuzy nic nie widzicie..... Jeśli ma byc taka muza jak w Poranku czy DJGra albo TRENDYatorze to ja mówiem TAk nic więcej nie widze i nie chce widzieć jakichś beznadziejnych konkursów w 3 słowka czy zabawy z kredką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian [...] IP: *.chello.pl 24.03.05, 19:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan usz Re: NOwa BISka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 19:32 NISAMOWITA MUZYKA. ZAPOWIADA SIE, ZE TAKIE BEDA CALE SWIETA. DZIEKI!!!! www.polskieradio.pl/bis/pasmo.aspx?iID=4281 Odpowiedz Link Zgłoś