Dodaj do ulubionych

Strona Trójki

IP: 62.141.240.* 08.05.05, 15:45
Ze strony Trójki wynika, że dzisiaj jest pierwszy dzień maja, a audycję Polska
według Polaków prowadzi Marek Niedźwiecki. 3 maja natomiast tekst pisany
białymi literami na szarym (sic!) tle informował o "wydażeniach". Tragedia...
Obserwuj wątek
    • zbyszu Re: Strona Trójki 08.05.05, 16:37
      Potwierdzam. na stronach TrUjki jest...1go maja. zapraszam więc do wstecznego
      słuchania
    • Gość: Aldi Re: Strona Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 16:41
      Ja juz niejednego "ortografa" na stronach Trójki wypatrzylem, ta ich PR-ówka
      powinna poleciec, bo nawet Radio Pcim Dolny chyba nie dopusciloby do takiej
      kompromitacji.
    • bragiel Strona Trójki-ocena -50 09.05.05, 20:28
      Co tu dużo mówić( a włsciwie pisac)-strona Trójki jest po prostu żenująca.
      W skali od 0 do 10 dałbym jej ocenę -50.
      Wygląd graiczny fatalny,layout koszmarny.Wiadomosci -hm jest tam w ogóle coś
      takiego?Fakt jest ,kilkuzdaniowe ogólne info papowskie,aktualizowane dwa razy
      dziennie.
      Komentarze do audycji -bez komentarza.
      Czesto zdarza sie ze np. 8 maja to u Trójkowego webmastera 1 maja.
      Krzyzyki zamiast zdjec-tez czesta sprawa.
      Weźmy Rmf-radio fatalne-ale strona Rmf naprawde jest świetna.Jest bardzo
      profesjonalna,a info jest szybciej niz na portalach internetowych.Gdy chce coś
      wiedziec najszybciej wchodzę wlasnie na strone www.rmf.fm-tam w minute po
      wydarzeniu ,mam juz opis tego wydarzenia.Do tego zdjecia z agencji Rmfu.
      Mysle,a nawet jestem pewien,ze Trójka powinna wydac te pare tyscioecy
      złotych,na stronę,bo to co jest obecnie przypoina razczej strone jakiegoś
      radyjka akademickeigo z Zielonej Góry,a nie najlepszej ,bądz co badz,rozgłosni
      ardiowej w Polsce.
      • roooot Re: Strona Trójki-ocena -50 09.05.05, 21:24
        Webmajster jest do d... i tyle. Trzeba go wymienić i nie będzie potrzeby sięgania do abonamentowej kasy.
    • zbyszu Re: Strona Trójki 15.05.05, 12:00
      Na stronach TrUjki znów zapowiedz popołudniowego programu jako
      cytuję "Pierwszomajowy niedzielny wieczór wypełniony najlepszą mozyką". Znów
      powiał amatorszczyzna i brakiem szacunku do Słuchacza. Wstyd
    • zbyszu Re: Strona Trójki 20.05.05, 19:04
      Wg informacji ze stron TrUjki na dzisiejszą listę zaprasza,,,P. Baron. Tyle,
      że "Balonik" prowadził listę...tydzień temu. Co za aktualnośc informacji na
      stronie radia...:-(((
      • zbyszu Re: Strona Trójki 20.05.05, 20:28
        No, już się poprawili, jest zapowiedz Listy z Niedzwiedziem i on też ją dzis
        prowadzi. Ale smród pozostał...
        • Gość: villac Re: Strona Trójki IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 20.05.05, 21:49
          Poprawili się ale dlatego że jakiś jeleń i jełop w jednej osobie przeczytał "że
          w jenternecie piszą o nas" zwyczajnie przestraszył się i zaktualizował stronę.
          Nie jest to pierwsza czy kolejna wpadka a NORMA. Czego oczekiwać skoro tacy
          profesjonaliści siedzą na decydenckich stołkach. Tym ludziom wszystko zwisa:
          prawdziwi słuchacze, wygląd i funkcjonowanie strony, nie chce mi się już pisać
          o jakości samego programu - najważniejsza dla panów kierowników jest oferta dla
          targeta docelowego i słupki. Resztę mają w dupie. Co słychać w radiu i widać na
          stronie internetowej.
    • zbyszu Re: Strona Trójki 21.05.05, 13:25
      Zapraszam na stronę TrUjki. Właśnie można obejrzeć zdjęcie prowadzącej (wg
      operatora strony) Agnieszki Szydłowskiej w wersji męskiej...:-))))))))))))))
      Uhahahahahahahahah!!!!
      W rzeczywistości teraz audycję prowadzi Rycho Jaźwiński,
      • zbyszu Re: Strona Trójki 21.05.05, 13:26
        ...i on jest na zdjęciu. Totalny blamaż strony trwa!!!
        • zbyszu Re: Strona Trójki 21.05.05, 14:40
          14.40 i dalej tak samo. Agnieszka Szydłowska w postaci męskiej do ogladania na
          stronach TrUjki. Polecam!!!
    • zbyszu Re: Strona Trójki 22.05.05, 15:43
      A teraz Dariusz Bugalski objawia się nam w postaci M. Kydryńskiego. Totalna
      porażka strony TrUjki. Szkoda, bo jeszcze jejj słucham...
      • yacy Re: Strona Trójki 23.05.05, 08:44
        Strona rzeczywiście często rozmija się z audycją, ale ja słucham audycji a nie strony Trójki...
        Ty zbyszu piszesz "jeszcze", a ja myślałem po Twoich postach, że "mimo wszystko zawsze". Ja jednak mimo wszystko - ZAWSZE. pozdrawiam
        • zbyszu Re: Strona Trójki 23.05.05, 18:53
          Słucham "jeszcze" i "zawsze", bo na dzień dzisiejszy nie ma (i jest to moja
          subiektywna ocena) lepszej stacji o zasięgu ogólnopolskim. Jednak jakby nie
          było, strona internetowa radia, to w czasach obecnych bardzo ważna wizytówka.
          Chyba o tym nie muszę przekonywać. Brak mi np. żywej Ramówki radia, tzn takiej
          z opisami tematycznych audycji. Tak jest w PR I, PR II, PR Bis, natomiast
          klikając na Trójke odnajduję wciąż ten sam opis ramówki od bodajże jesteni
          2004. Chyba troszkę za mało. Pozdrawiam i...do nasłuchania, czekam na Kostrzewę
          po 20.00, bo ten Kostrzewa sprzed 19.00 trochę muzycznie smęci...
          • Gość: Robercik Re: Strona Trójki IP: *.chello.pl 24.05.05, 08:41
            Zbyszu to powinien sobie założyć własnego bloga trójkowego ;D
            • zbyszu Re: Strona Trójki 24.05.05, 12:34
              Dzięki, ale nie, wystarczy mi forum...:-)))
    • zbyszu Re: Strona Trójki 25.05.05, 19:01
      Zauważcie, że gdy program prowadzi Paweł Kostrzewa na stronach trUjki widoczny
      jest przy mikrofonie znaczek Programu III. Cudowny widok, biedny Kostrzewa...
      • roooot Re: Strona Trójki 25.05.05, 19:23
        Zwróciłeś uwagę na kolor? Dziwna historia...
        • zbyszu Re: Strona Trójki 25.05.05, 19:40
          Faktycznie...rózowy. Ale może w tych pieknych czasach Program III stosował
          zarówno różowy jak i czerwony...Bo trzeba przyznać, że nie zwracano az takiej
          uwagi do wizualnej identyfikacji. Do nasłuchania...
    • dangog Re: Strona Trójki 05.06.05, 21:17
      Mnie też trochę zdziwiło jak otwieram stronę dobronocki a tam opis audycji z
      datą na następny tydzień
    • zbyszu Re: Strona Trójki 23.07.05, 12:57
      Oto w jaki sposób Trojka promuje chyba jedną z najważniejszych akcji
      promocyjnych swojej stacji:

"Sobota w stylu pop

Sobota w stylu pop
      W audycji jak zwykle mnóstwo pop nowości i pop przebojów.
      Zaprasza Robert Kantereit"

Tymczasem audycja na antenie nazywana jest "Sobota w stylu sport", a jej istotą
      jest Turniej Miast, relacje na żywo z Augustowa, rozmowy z gośćmi itp. Muzyka
      jest jedynie dodatkiem. A na zdjęciu obok jest nie Kantereit, ale Łukawski.
      Szok!!!

Zupełny brak profesjonalizmu. I tak realizuje sie promocję na podstwie hasła
      reklamowego:"Trójka - radość słuchania"?????
      Wstyd, Panowie dycydenci, spece do promocji oraz świto dyrektorska.
      • Gość: Trójkofan Re: Strona Trójki IP: *.tomaszow.mm.pl 23.07.05, 15:36
        Oficjalna strona to jedna wielka pomyłka. Napisałem kilka tygodni temu do
        webmastera (zwróciłem uwagę na ewidentne błędy), ale skoro nie ma ani poprawek,
        ani odpowiedzi, pozwolę sobie na krytykę poprzez forum. Pytam się co robią na
        trójkowej stronie ludzie już od dawna w Trójce niepracujący, jak Joanna Cieśla,
        Joanna Łatka, Magdalena Skawińska, Ernest Zozuń, czy wreszcie Paweł Kostrzewa?
        Czemu mają służyć ukryte linki do niektórych osób (np. Artur Makara)? Dlaczego
        nie są wymienieni wszyscy współpracujący z Trójką dziennikarze, a do wielu nie
        ma odnośników? Porządek alfabetyczny też "lekko" zaburzony. I to tylko błędy,
        które znajdują się w jednym dziale. Strach pomyśleć, co jest w pozostałych. Po
        prostu amatorszczyzna. Ale zamiast merytorycznej poprawności jest wesoło i
        kolorowo...
        • Gość: wesoło i kolorowo Re: Strona Trójki IP: *.aster.pl 24.07.05, 18:34
          a potem należy wejść na stronę trojkofana i spytać, dlaczego u niego tyle
          nieścisłości...
          • zbyszu Re: Strona Trójki 24.07.05, 18:56
            "Trójkofan" steruje stroną nieoficjalna, na innych zasadach to po 1). A po 2)
            nie ma dostepu do wszystkich informacji i mozliwości - jakie ma administrator
            strony radia.

Do nasłuchania
            • Gość: Trójkofan Re: Strona Trójki IP: *.tomaszow.mm.pl 24.07.05, 20:46
              Dziękuję Ci Zbyszu. Faktycznie nie mam takich możliwości, jak administrator
              strony oficjalnej. A co do nieścisłości pani/(panie?) "wesoło i kolorowo" - nie
              wątpię, że są. Krytykę przyjmuję z godnością i czekam na maila z wytknięciem
              błędów, które niezwłocznie postaram się wyeliminować :)
    • zbyszu Strona Trójki niedostępna (chwilowo) 29.08.05, 18:52
      Od jakiegoś czasu strona Trojki (i Polskiego Radia) jest niedostępna.

Szykują się jakieś zmiany???
      A moze ma to jakiś związek z "zamieszaniem" podczas publikowania ostatniego
      notowania Listy (pojawiło się na stronach Trojki dopiero dziś ok. południa.

Zobaczymy co się wydarzy... ;-)
      • campari.wawa Re: Strona Trójki niedostępna (chwilowo) 29.08.05, 20:24
        na moim komputerze strona Trójki (i Polskiego Radia) otwiera się bezproblemowo.

zbyszu napisał:

> Zobaczymy co się wydarzy... ;-)

fajnie gdyby w końcu coś sie na tej stronie wydarzyło ;)
        • zbyszu Strona Trójki (nie)dostępna (tzn. aktualna) 29.08.05, 20:32
          Następnie
          Klub Trójki

A oto co mi się otworzyło: (29 sierpnia 2005 roku, godz. 20.30)

"Jean Michele Jarre zagra jutro w Stoczni Gdańskiej, by uczcić 25
          rocznicę "Solidarności". "Zagra" to za mało - to będzie multimedialny spektakl,
          w którym będzie uczestniczyć ponad 100 tysięcy ludzi.
          Czy Jarre to wielki artysta czy twórca niewyszukanych widowisk dla wielkiej
          publiczności?" - koniec cytatu ze strony Trójki.

Bez komentarza

• zbyszu Re: Strona Trójki (nie)dostępna (tzn. aktualna) 29.08.05, 20:33
            To co? JMJ będzie powtarzał koncert specjalnie dla webmastera strony Trójki???

Oto co sie wydarzyło...
    • zbyszu Cuda na stronach Trójki 17.09.05, 00:04
      Około północy na stronach Trójki działy się cuda...

Jeszcze przed północą Trójka (wg. strony internetowej) zapraszała
      na...Markomanię...

...a chwilę po północy można było przeczytać zapowiedz "Polski dla Polaków"...

...na szczescie taraz wrócił Owczarek i "Teraz Polskie".

Ciekawa noc...:-)))
    • zbyszu Raz kolejny 16.12.05, 22:21
      Przykro o tym pisać po raz kolejny. Jednak fakt to fakt.

Po pierwsze) Wg stron Trójki jutro będziemy mieli okazję posłuchac Topu
      Wszechczasów - to już było!!!

Po drugie: W Porannym ZD3 porozmawiamy o pasjach... - to już było!!!

Fason jedynie trzyma - zresztą "jak zawsze":
      - Hirek Wrona w "Czarnym Piątku" - zapowiada nowy singiel Prince'a
      - Piotr Kosiński w "Nocy Muzycznych Pejzaży" - zapowiada nowy album Rush
      (koncertowy)
      - A. Szydłowska w "radiowym Domu Kultury" - o dziwo. Profesjonalizm?

Do nasłuchania

• zbyszu Porządki na stronach Trójki 16.01.06, 15:12
      Kilka dostrzegalnych zmian na stronie www Trójki:
      1) Nowa lista odnośników z lewej strony (wg alfabetu)
      2) Zaktualizowanie działu "Ludzie". Jeszcze do niedawna widnieli tam np. J.
      Cholewiński, D. Wojtalczyk

To tak na pierwszy rzut oka...
      • szakal35 Re: Porządki na stronach Trójki 17.01.06, 18:46
        zbyszu napisał:

> Kilka dostrzegalnych zmian na stronie www Trójki:
        > 1) Nowa lista odnośników z lewej strony (wg alfabetu)
        Bardzo dobre posunięcie.Jest zdecydowanie przejrzyściej,łatwiej się szuka w
        ustawieniu alfabetycznym niż w chronologicznym.No i pojawił się tam odnośnik
        do "Spikać po polsku"Agaty Torańskiej.
        2) Zaktualizowanie działu "Ludzie". Jeszcze do niedawna widnieli tam np. J.
        > Cholewiński, D. Wojtalczyk
        Nareszcie jest też,po mojej interwencji,Piotr Metz.Wkrótce mają się tam też
        pojawic informacje o p.Piotrze.A swoją drogą,miejmy nadzieję ,że nowy webmaster
        będzie właściwym człowiekiem na właściwym miejscu.
        • theagata Re: Porządki na stronach Trójki 27.01.06, 00:37
          porządki???
          prosto ze strony - ramówka trójki jesień 2005 {jest koniec stycznia 2006r.}
          wciąż brakuje informacji na bieżąco o godzinach emisji audycji.

have fun
          • theagata Re: Porządki na stronach Trójki 27.01.06, 00:43
            tam jest napisane: następna audycja - nocna polska
            i to wszystko nt. tej audycji. w kolumnie z audycjami nie ma :(

have fun
            • zbyszu Są jednak pewne zmiany 27.01.06, 01:37
              Owszem - tak jest. To odprysk przykazania o tylko polskim graniu między 2.00 a
              4.00.

PS. A co mozemy przeczytać na temat "audycji" w Antyradiu po północy (pn-czw,
              so-ndz) ?
              • theagata Re: Są jednak pewne zmiany 27.01.06, 10:25
                dzisiaj rzeźnia 00.00-03.00

have fun
          • Gość: Trójkofan Re: Porządki na stronach Trójki IP: *.tomaszow.mm.pl 28.01.06, 14:54
            Dzisiaj na trójkowej stronie możemy oglądać nowe wcielenie Agnieszki
            Szydłowskiej, która bardzo przypomina Piotra Barona. Ech, te zmiany...
            • zbyszu Kluby, wystawy i teatry na Szrenicy 28.01.06, 15:30
              Dokładnie chciałem teraz o tym napisac. Niby sztandarowa w zimie akcja
              promocyjna radia (Trójka na śniegu - Radiowy Dom na śniegu) a tutaj taaaaaka
              promocja i "informacja". Wstyd.

Z drugiej strony pan Baron ratuje program. Bardzo lubię go słuchać. Własnie,
              Baron nie "towarzyszy" w radiu - Barona się słucha przez wielkie "S"
    • Gość: endengo Cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:44
      Dzisiaj chciałem sprawdzić, co na szczycie zestawu, na który głosowali
      słuchacze NMP. Niestety, po sprawdzeniu odnośnika NMP zauważyłem, że 3 pierwsze
      miejsca zostały skasowane! Adnotacja brzmi: Rada Etyki Mediów.
      Czy w tytułach płyt i utworów znajdowało się coś, co nie wypada pokazywać
      nieletnim? Czy to pierwsza zapowiedź cenzury obyczajowej, o której kilka dni
      temu mówił prezes Kaczyński?
      Nie rozumiem...
      • Gość: majka Re: Cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:55
        Tu jest pełna lista

muzyka.onet.pl/mr,1230482,wiadomosci.html
        • Gość: majka Re: Cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:58
          ps. a ten komentarz to taki dowcip Kosiaka;-)
          • zbyszu Re: Cenzura - ależ nie 16.01.06, 22:29
            Dokładnie - taki dowcip Kosiaka. Komentarz pojawił się już w noc z piątku na
            sobotę.

Kosiak przynajmniej regularnie pisze zapowiedzi programu. Znacznie gorzej jest
            już np. u Niedzwiedzia, Metza
        • Gość: endengo Re: Cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:28
          No cóż, jak widać znów potwierdza się teza, że jestem trochę łatwowierny.
          Byłem dzielny i wytrzymałem do czwartej z okładem. Ale gdy Kosiak powiedział,
          że od m-ca trzeciego poświęci więcej czasu na każdą płytę, odpadłem. A było
          wspaniale...
          Ps. Dzięki za link
    • zbyszu Tomek Żąda przytył 01.02.06, 00:09
      Zerknijcie na strony www TrUjki.

Audycję prowadzi T. Żąda, ale co by nie było jest wręcz identyczny jak Wojtek
      Mann :-//
      • Gość: KK Re: Tomek Żąda przytył IP: *.chello.pl 01.02.06, 00:22
        zbyszu napisał:

> Zerknijcie na strony www TrUjki.
        >
        > Audycję prowadzi T. Żąda, ale co by nie było jest wręcz identyczny jak Wojtek
        > Mann :-//

faktycznie, ja bym powiedział nawet, że Tomek Żąda i Wojciech Mann to ta sama
        osoba :-/
        • Gość: Trójkofan Re: Tomek Żąda przytył IP: *.tomaszow.mm.pl 05.02.06, 17:53
          Wiem, że się czepiam, ale na trójkowej stronie w notce biograficznej pani Marty
          Malinowskiej błędnie jest napisane nazwisko pana Marka Niedźwieckiego. Domyślam
          się, że ów tekst wprowadzał trójkowy webmaster, który chyba powinien wiedzieć
          jak się powinno pisać nazwisko jednego z najwybitniejszych dziennikarzy
          muzycnych.
          • Gość: Trójkofan Re: Tomek Żąda przytył IP: *.tomaszow.mm.pl 05.02.06, 18:05
            Dalej jest równie interesująco: Marek Pawlukiewicz - informacja na samej górze
            głosi "w Trójce od 1987 roku", natomiast w tekście poniżej "Od 10 lat pracuje w
            radiowej "Trójce"". Może ten tekst należy rozumieć w ten sposób, że pan
            Pawlukiewicz od 1987 roku po prostu w Trójce... jest, natomiast pracuje od roku
            około 1996 ;)
    • zbyszu Re: Strona Trójki 02.02.06, 02:03
      Zerknąlem sobie na zapowiedz porannego Zapraszamy Do Trojki. Rzetelna zapowiedz
      programu. Programw pogułce. Aż chce się wstać o 6.00 i sluchac.

I kto się podpisał pod tym? Marcin Łukawski. Są ludzie, którym zależy na Tym
      Radiu. Którzy tworzą radio przez wielkie "R".

Może to nic nadzwyczajnego, ale jednak...
    • zbyszu Jest "Kosa" 02.02.06, 02:09
      Strony Trojki zapowiadały nam Klatta, tymczasem na 2 godziny z polską muzyką po
      polsku i nie po polsku zaprasza Janusz "Kosa" Kosiński.

Rozpoczął od jakiegoś wynalazku. Batalion da Moore (chyba tak to sie
      pisze).Ciekawe. Za chwile After Blues
      • theagata Re: Jest "Kosa" 03.02.06, 00:15
        Kosa po 2-giej w nocy . dobrze że chociaż zbyszu słucha. ja jednak wolę go w
        Antyradio o ludzkiej porze.

have fun
        • zbyszu Złapac "Kosę" 03.02.06, 00:22
          Też bym wolał, ale niestety nie nieszkam w Wawie, a do Antyradia przez net
          czesto jest się trudno przebić. Cóż będę polował dalej, na "Kosę" też

Do nasłuchania
          • Gość: bluesmanniak Re: Złapac "Kosę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:39
            ja tym razem tez 'upolowalem' Kose :)
            a bylo warto - tyle okolobluesowego materialu to juz dawno nie slyszalem, a
            jeszcze i dobry polski smooth i Pronko za dobrych lat
            juz kiedys pisalem - Kosa zapuszcza muzyke z najszerszego kregu sposrod 3-owych
            redaktorow
    • zbyszu "...Powinni Państwo włączyć Radio 3" 09.02.06, 20:06
      Zerknijcie na stronę Trojki do Magazynu Bardzo Kulturalnego. Jak milutko pani
      Baszka Marcinik (zapowiadając wizytę panów Basiński - Borusiński) nazywa To
      radio :-)))

Pani Baszko! Świetna robota !!!
      • szakal35 Re: "...Powinni Państwo włączyć Radio 3" 09.02.06, 21:03
        Nasza p.Basia Kochana Kochana;-)
        • szakal35 Re: "...Powinni Państwo włączyć Radio 3" 09.02.06, 21:04
          szakal35 napisał:

> Nasza p.Basia Kochana Kochana;-)
          Przepraszam za podwójne "Kochana".
    • zbyszu Po miesiącu... 11.02.06, 17:49
      Dziwne :-/

Gdy P. Metz po raz pierwszy od ponad miesiąca zamieścił "przedkomentarz" do
      swojej Listy Osobistej - oczywiście z głównej strony www TrUjki mozemy
      przeczytać jedynie ogólną charakterystykę programu.

Natomiast gdy tydzień temu, 2, 3, i 4 tygodnie temu Metz leniuchował, na
      stronie widniał zaległy komentarz z 7 stycznia 2006.

Kolejne zaniedbanie...:-///
      • szakal35 "Muzyczne rozmowy"/"Spotkania o świcie"? 11.02.06, 23:11
        Jak właściwie nazywa się ta audycja?Na stronie głównej widnieje zapis:"Spotkania
        o świcie",tu
        www.polskieradio.pl/katolicka/muzyczne.asp
        zaś jest mowa o "Muzycznych rozmowach".Pomyłka webmastera czy rzeczywiście jest
        to jedyny chyba trójkowy program o dwóch nazwach?
        • Gość: Trójkofan Re: "Muzyczne rozmowy"/"Spotkania o świcie"? IP: *.tomaszow.mm.pl 12.02.06, 14:49
          Program nosi nazwę "Muzyczne rozmowy" - tak mówią o nim prowadzący, i taka też
          nazwa pada w sygnałach rozpoczynających audycję.
    • Gość: bardzo dobrze Re: Strona Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka