Dodaj do ulubionych

Brachmański: Spodziewam się dymisji

25.05.05, 10:48
Ten Brachmański to jakiś Dyduch 2. www.tylkopolityka.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Wysocy oficerowie KGB??? IP: *.chello.pl 25.05.05, 10:58
      Mala literowka (KGP) ale jakze znamienna... Lepiej to poprawcie, bo jeszcze
      batiuszka Putin znow sie bedzie pieklil, ze w polskich mediach trwa nagonka
      antyrosyjska ;)
    • Gość: kgb-kgp pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:00
      w tekscie zamiast KGP jest napisane KGB - czy oby tylko pomyłka? ;)
      • m15 Re: pomyłka 25.05.05, 11:03
        a rano mówil monice olejnik ze wszystko ok,ze nie poda sie do dymisji ,wogóle
        to nie wie o co chodzi,farbowany lisek
    • maureen2 Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji 25.05.05, 11:03
      Bardzo wielkie,enigmatyczne porządki,ktore polegają na nie robieniu zadnych
      porzadków,bo nic o nich nie słychać.
      • 2berber Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji 25.05.05, 11:10
        maureen2 napisała:
        > Bardzo wielkie,enigmatyczne porządki,ktore polegają na nie robieniu zadnych
        > porzadków,bo nic o nich nie słychać.

Jednak jeżeli powiązać to z pracą komisji d/s Eureko/BiG w PZU
        udział Belki, Rapackich w tej aferze no to mamy próbę
        zatuszowania sprawy przez usunięcie Brachmańskiego.
        GW jest zainteresowana, jest stroną w aferze PZU stąd
        wniosek artykuł jest paszkwilem na policję.
    • Gość: redblack Andrzej "Nieprawda" Brachmański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:17
      Oni wszyscy z SLD są jak sklonowani. Gdzie ich się robi ? W jakimś tajnym
      sowieckim laboratorium ?
    • ewary Brachmański ma śmierć w oczach 25.05.05, 11:17
      Słuchałem dziś tok fm z Brachmańskim. Miałem wrażenie, że gość ma śmierć w
      oczach. Strach, który przejawiał był niesamowity. Zachowywał się jak zaszczute
      zwierzę. W pewnym momencie zaczął prawie ubliżać Kaliszowi i Belce. Nie bardzo
      to wszystko rozumiem. Czy tylko boi się o stołek (jasne, że będzie też
      skończony jako polityk), czy jest w to wszystko zamieszany? Nie wiem.
      • Gość: WG Re: Brachmański ma śmierć w oczach IP: *.chello.pl 25.05.05, 16:03
        fantazjuj dalej... lepiej przeczytaj sobie skrypt i powiedz gdzie
        to "ubliżanie" Kaliszowi itd.

P.S. tego strachu w oczach nie bedę komentował
    • Gość: antonioni1 Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:20
      99 procent tego, co napisała GW to nieprawda. Tylko ten jeden jedyny procent
      jest prawdą: a jednak był gang.
    • q_vw Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji 25.05.05, 11:26
      ... i taki ktoś jest (był) ministrem ... SLD gratulujemy polityki kadrowej...
      • Gość: myszołów Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.icpnet.pl 25.05.05, 11:36
        Powiem tak
        wszyscy chyba doskonale wiemy, że Brachmański kręci i że niemal na pewno racja
        jest po stronie dziennikarzy. Tyle, że ten piskorz wciąz im się wyslizguje.
        To starcie wygrał Brachmański, co przyznaję ze smutkiem.
        Trzymam jednak kciuki za pismaków i za to, że przyskrzynią węża. To trudne, bo
        on zawsze będzie powtarzał jak nakręcony: nieprawda, nieprawda, fakty prosze,
        fakty proszę.
        Żyję nadzieją, że w końcu uda się do nich dojść.
        • rs_gazeta_forum Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji 25.05.05, 12:10
          myszołów napisał(a):
          > wszyscy chyba doskonale wiemy, że Brachmański kręci ...
          > i że niemal na pewno racja jest po stronie dziennikarzy.
          Ja przyznam, że nie wiem, czy kręci, czy nie, a już na pewno nie wiem
          "doskonale", natomiast wiem, że dziennikarze często wykorzystywani są do
          manipulacji.

A ich zaufanie do własnej nieomylności (i pewnie parę innych rzeczy) nieźle
          pokazuje ten fragment:
          " ... Dorota Gawryluk: Ja się dziwię, że pan się tak denerwuje, oczywiście
          chciałabym usłyszeć przepraszam od Gazety, jeśli napisała nieprawdę,
          i jeśli tak jest, mam nadzieję że to słowo usłyszymy.
          Ale dziwię się, że pan się denerwuje na Gazetę, a nie powołuje pan specjalnej
          komisji do wyjaśnienia złych rzeczy w Komendzie Głównej Policji. Bez wyjaśniania
          sprawy mówi pan że 99% informacji jest nieprawdziwych. ..."

Aż się niedobrze robi przy lekturze takiej wypowiedzi:
          - panienka dziwi się, że ktoś się denerwuje, że został opluty i nie słyszy nawet
          "przepraszam",
          - panienka dziwi się, że skoro GW coś napisała, to nie zostaje natychmiast
          powołana komisja - czyli to, co pisze GW jest prawdą, choćby prawdą nie było -
          uczyła się od Goebbelsa?

dale myszołów napisał(a):
          > ... fakty prosze, fakty proszę.
          > Żyję nadzieją, że w końcu uda się do nich dojść.
          No właśnie.
      • manny_ramirez Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji 26.05.05, 18:57
        miejmy nadzieje ze Po i PIS beda prowadzic lepsza
    • Gość: tekameka Kajdankami sie przykułeś do koryta Brachmański ? IP: 83.175.158.* 25.05.05, 11:38
      miej honor - jezeli wiesz co to słowo znaczy
    • Gość: op Brachmański czas juz odejść, dość tego złego!!! IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:58
    • Gość: Naganiacz Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.05.05, 12:11
      Słusznie sie spodziewałeś, zasłużyłes na to - teraz szykuj flintę i heja w las,
      tam też można się wyżyć...
    • a_s_i_m_o Manipulacja GW 25.05.05, 12:22
      Przeczytajcie artykul (chocby naglowek) z poniedzialku:

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2724411.html
      po ktorym Brachmanski powiedzial ze GW klamie,

i z dzisiaj:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2727824.html
      po ktorym Brachmanski powiedzial, ze dzisiaj jest juz raczej prawdziwy.

A pozniej zastanowcie sie jak poteznym manipulacyjnym imperium jest GW. Czym to
      sie rozni od Busha Broni Masowego Razenia? Kto tu jest imperium poza jakakolwiek
      kontrola?

Facet straci prace z powodu falszywego artykulu.

Pozdrowienia dla piglowacki za spotrzegawczosc.
    • Gość: michal Ale ten facet się mota. Zero konsekwencji. IP: *.crowley.pl 25.05.05, 12:27
      Dziwnie sie ten gosc zachowuje. Mota sie strasznie a jego wypowiedzi nie
      prowadza do nikad. Zaprzecza wszystkiemu. Cos mi sie wydaje, ze niedlugo mu
      zabronia z kraju wyjezdzac.
    • Gość: obrzydzony Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.05, 12:44
      Zarzucacie kolesiostwo Brachmańskiemu (wyssane z palca), wyciągacie jakieś
      bzdety z przeszłości, itp. A czy kolesiostwo w telewizji Dworaka i wszystko co
      się tam dzieje to was nie razi? I do tego ta blondynka Gawryluk, od której aż
      cuchnie nachalną prawicową propagandą. Ps. Pozdrowienia dla pana prezydenta i
      pani Waniek, odnowicieli TVP.
      • Gość: ok n IP: *.do.pl / *.generacja.pl 25.05.05, 12:56
        zachowuje się i wykłóca niczym gó..arz
    • rsrh Jednego "fachowca" mniej!! Pani Alicjo Hytrek 25.05.05, 12:57
      Czekam na Pani komentarz jako rzecznika tych "organów"!!
    • Gość: WG Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.chello.pl 25.05.05, 16:08
      słuchałem tego wywiadu i stwierdzam, że Brachmański dał Gawryluk i Spółce
      nieźle popalić. pewnie kręci, ale ma u mnie plusa za skuteczne przeciwstawienie
      się dziennikarskiej arogancji.
      • Gość: grom Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.net.autocom.pl 25.05.05, 16:13
        Racja! Gawryluk jest bardzo arogancka, a pewnie myśli, że ma wdzięk i styl.
        • Gość: grom Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.net.autocom.pl 27.05.05, 19:01
          No proszę, więc to jednak min. Brachmański miał rację. Naszej "ulubionej"
          p. red. Gawrylukowej pewnie jest teraz podwójnie wstyd za ten wywiad z min.B.
          Za te kretyńskie pytania,za nie słuchanie odpowiedzi,za głupawe ironizowanie,
          generalnie za arogancję, którą przecież demonstrowała nie po raz pierwszy.
          Czy naprawdę nie ma w Polsce dziennikarzy, którzy spełnialiby podstawowe choćby
          kryteria jak takt, kultura, no i kompetencje?
          • Gość: manus Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.aster.pl 27.05.05, 20:21
            Na wpadkę GW nabrali sie politycy z premierem na czele, media w tym red.Gawryluk i
            90% spoleczenstwa interesującego się polityką. Dziwią epitety, inwektywy i JAD
            sączący sie pod adresem tej dziennikarki ze strony grupy forumowiczów będących
            adwersażmi Prawicowych Ryjów.
            Przepadam za programami prowadzonymi przez DG., ktora m.in. nie kryje
            rozbawienia idiotyzmami prezentowanymi na codzien przez naszych "polityków",
            robiąc to zawsze taktownie i kulturalnie, czyli prezentując cechy które cenisz.
            • Gość: grom Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.net.autocom.pl 27.05.05, 20:33
              Ludzie lubią naprawdę bardzo dziwne rzeczy i osoby, np. taką nietaktowną
              i żałośnie prymitywną panią G. No cóż,nie warto chyba przytaczać tu powszechnie
              znanego łac.przysłowia o gustach co to nie podlegają dyskusji. Ale nie martw się
              jeszcze i gust ci się wyrobi,trzeba dużo ćwiczyć!
              • Gość: manus Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.aster.pl 27.05.05, 21:18
                Będę się staral nie martwic, dużo ćwiczyć i liczę na Twój sygnał jesli ocenisz,
                że moj gust sie choćby minimalnie poprawil. Miłego "weekendu".

• Gość: grom Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.net.autocom.pl 27.05.05, 23:37
                  Rozumiem,że te nieszczęsne Ryje bardzo Cię uraziły.Na usprawiedliwienie - zauważ
                  - nie ja ten termin wprowadziłam. Będzie dobrze. Dużo słońca.
                  ////
                  (. .)
                  I
                  =
                  • Gość: jow Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 02:59
                    > Na uaprawiedliwienie-zauważ-nie ja ten termin wprowadziłam.
                    To żadne usprawiedliwienie!
                    • Gość: grom Re: Brachmański: Spodziewam się dymisji IP: *.net.autocom.pl 28.05.05, 10:05
                      To po pierwsze nie było "do jow", drogi jow. A po drugie to nie jest taki zły
                      termin i często znajduje, niestety, świetne zastosowanie. Np.: nie pchaj ryja
                      w nie swoje sprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka