Dodaj do ulubionych

JEDYNKA - KRETYNKA !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:14
Oto hasło godne obecnych decydentów Programu Pierwszego Polskiego Radia.
Zrzekam się praw autorskich, pod warunkiem, że rządzący hip-hopowcy-
targetowcy podzielą się ze mna wpływami z reklam.
Proszę o wpisywanie się wszystkich, którzy nie chcą aby Program Pierwszy
Polskiego Radia był niszczony przez klikę nieudolnych amatorów. Nie po to
płacimy abonament, aby ta decydencka trzódka niszczyła publiczne radio!
Obserwuj wątek
    • roooot Re: JEDYNKA - KRETYNKA !!! 27.06.05, 23:16
      Jakie jest ulubione hasło włodarzy radiowych?
      Im durniej - tym lepiej.

Miało być śmiesznie ale jakoś mnie to nie śmieszy...
      • Gość: przeciw Jestem za a nawet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:18
        Kim jest pierwszy? :)
        "Jedynka" na jedynkę- w sensie oceny:)

Jedynki można słuchać dopiero po 20 ,wcześniej nic tam nie ma.
        • jaion.x Re: Jestem za a nawet 28.06.05, 10:29
          A co ciekawego jest po 20.00?
          • Gość: przechodziłam,żeby Ci odpowiedzieć;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:51
            dokumenty,reportaże ,studio reportażu i dokumentu,nocne spotkania,muzyka
            świata,wieczór odkrywców,wieczór z jedynką- też często interesujace rozmowy,
            uważam,ze po 20 całkiem ,całkiem,ale dopiero po 20 !!!
            • Gość: ABC LATO ZERO ZERO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:19
              No bo wcześniej króluje LATO ZERO ZERO. To dopiero rozkosz dla kretynów!!!
              • Gość: xcufsyxiyusfscfs [...] IP: *.b.jawnet.pl 29.06.05, 19:46
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: ABW Re: do ABC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:20
                  Oto typowy przykład poziomu intelektualnego decydentów radiowych.
                  • Gość: ABW Re: do ABC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:24
                    Oczywiście miałem na myśli post tego całego xcufsyxiyusfscfs.
                    A może ten biedak za dużo słucha tego LATA ZERO ZERO. Zaszkodziło mu...
                    • Gość: lnsjdhsuakfhuwe Re: do ABC IP: *.246.jawnet.pl 30.06.05, 19:41
                      Zaszkodziło chyba tobie, znalazł sie nastepny RMFowiec, co krytykuje wszystko
                      • Gość: ABC Re: do ABC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 08:58
                        Błąd, kolego. Komercyjnych rozgłośni od dawna nie słucham. Są one przeznaczone
                        wyłącznie dla słuchaczy specjalnej troski, do których być może i Ty się
                        zaliczasz, zważywszy na niezwykle ciekawy nick...
                        • kicior99 Re: do ABC 01.07.05, 19:38
                          Nick semantycznie zblizony d Twojego, tylko przy uzyciu wiekszej liczby liter...
    • Gość: joanna Re: JEDYNKA - KRETYNKA !!! IP: *.garbatka.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 21:11
      Mnie juz wyrotowali z trójki i z bisu. Ale właściwie to i tak nie słucham (bo mi
      wylatują te wazkie tresci drugim uchem, jakoś sie nie zatrzymując), wiec niech
      sie wali.
      Uprzejmie tylko upraszam o uczciwość. Dlaczego loterii smsowej nie można nazwać
      loterią tylko "konkursem"?
      joanna

p.s. Przed 9-ta tez można posłuchać.
      • ami.123 Re: JEDYNKA - KRETYNKA !!! 30.06.05, 21:20
        Słuchało sie kiedys jedynki, słuchało, teraz niestety nie.
        Dlaczego? Oto zagadka dla radiowców z jedynki. Dlaczego odpłyneli w sina dal
        słuchacze tej satacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka