Dodaj do ulubionych

kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce?

08.07.05, 17:36
Nie znoszę słuchać gadki pani Dobroń. Ten jej udawany zachwyt, sztuczny
śmiech. Wiecznie chce być sympatyczna, wręcz się mizdrzy, ale efekt jest
odwrotny. A jej dowcip jest doprawdy taki, jak Karola Strasburgera z
teleturnieju "Familiada". Kto ją wpuścił do Trójki tak w ogóle? Dobrze,że
prowadzi program tylko w nocy.
Obserwuj wątek
    • Gość: żar z ogniska Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:43
      ..a ja Ją lubię nawet!
      • Gość: pz Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: 81.210.17.* 08.07.05, 17:45
        ja też
        • Gość: kamyk Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.07.05, 18:13
          Ja , też Ją lubię .
    • jureek Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? 08.07.05, 18:24
      jedzoslaw napisał:

> Dobrze,że
      > prowadzi program tylko w nocy.

Nie tylko w nocy. Miała też parę minut u Rokosa (pasują zresztą do siebie bardzo).
      A mój stosunek do niej? Trochę jak do Bugalskiego. Czasami drażni, ale nie na
      tyle, żebym wyłączał radio. Czasami śmieszy, a w sumie mam dla niej sporo
      sympatii. Są dużo gorsi.
      Jura
    • roooot Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? 08.07.05, 18:43
      G. Dobroń jest jak Heniu Sytner ;-) Oboje może nie są intelektualistami ale za to "żyją zdrowo" i zarażają tym innych - jak dla mnie bardzo sympatyczna para :-)
      • Gość: goommolyte Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:51
        dla mnie optymizm pani D. to optymizm zaraźliwy i wymuszony, niestety
    • Gość: pjo. Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 21:43
      kiedys mialem podobna opinie o Dobroniowej...

ale zmieniło mi się i nawetm jak trafie to lubie posluchac jej audycji
    • Gość: nie lubię Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.aster.pl 08.07.05, 23:03
      Gdyby nie tematyka audycji, to bym ją wyłączała.
      Jej nadmierny , czasem uwodzicielski, czasem sztuczny śmiech
      irytuje mnie bardzo. Ta pani zaniża poziom narracji w Trójce.
    • Gość: astat Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 00:12

jedzoslaw napisał:

> Nie znoszę słuchać gadki pani Dobroń. Ten jej udawany zachwyt, sztuczny
      > śmiech. Wiecznie chce być sympatyczna, wręcz się mizdrzy, ale efekt jest
      > odwrotny. A jej dowcip jest doprawdy taki, jak Karola Strasburgera z
      > teleturnieju "Familiada". Kto ją wpuścił do Trójki tak w ogóle? Dobrze,że
      > prowadzi program tylko w nocy.

Mnie też.
      Staram się unikać tu ocen osobistych i gustów, ale pani Dobroń kojarzy mi się z
      początkiem spadku 3 po równi pochyłej ruchem jednostajnie przyspieszonym. No
      może jednak ktoś lubi, jego sprawa, ja unikam i już, więc tym bardziej nie mnie
      oceniać.

• Gość: Bona Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 08:47
      Kobieta ma juz swoje lata ale jej infantylizm jest porazajacy...
    • Gość: barbarzyncy Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:18
      przypominam ze to wlasnie pani dobron przeprowadzila slynny wywiad w 95 roku z
      kandydatem na prezydenta aleksandrem kwasniewskim pytajac o wyzsze
      wyksztalcenie i to dzieki niemu dowiedzielismy sie ze olek nie ma magisterki
      • messi55 Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? 09.07.05, 11:28
        .... ;) ...
        co nie zminia faktu i| pani Dobron czyta wejscia z kartki, nie ma u niej
        spontanicznosci. kazde wejscie jest wyrezyserowane i to slychac jak diabli
        zwlaszcza ze wchodzi do studia po Kaczkowskim :)
    • tetao zazdroszczę 10.07.05, 13:12
      ci którzy nie lubią G.Dobroń (ja sie do nich NIE zaliczam) sciszają pewnie radio
      tylko raz

ja muszę to robić przy każdym KOSZMARNYM serwisie "informacyjnym" (bez wzgledu
      na to kto to czyta )

• pefendorf Re: zazdroszczę 10.07.05, 15:18
        Dobron ? rewelacyjna postac ! nocne rozmowy maja swoj wyjatkowy klimat, chetnie
        nagrywam te nocki bo to skandal zeby tak wazny program wymagajacy skupienia
        nadawac w nocy !!!

i jakby ktos mial archiwalne dobronocki to niech da znac
        • pump_it_up Re: zazdroszczę 10.07.05, 17:34
          Slucham Dobranocki od jakichs 2(?) lat i poczatkowa ta pani wydawala mi sie
          niezwykle sympatyczna, ciepla kobieta, pelna wiary w zycie i optymizmu. To sie
          chyba nie zmienilo, ale wyczuwam pewna sztucznosc. Niby jest mila, ale gdy ktos
          ma inne zdanie, badz nie nalezy do wiecznie zachwycajacych sie spiewem
          skowronka o swicie, w tonie jej glosu mozna wyczuc cos takiego, przez co wydaje
          sie byc wrecz odpychajaca. Nie, nie lubie jej, ale nie przestalam sluchac
          audycji. Ach..., i ta jej wieczna "jasnosc umyslu" czy "prawidlowe
          oddychanie"...
    • Gość: bluesmanniak Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 11.07.05, 10:53
      Sztuczny czy nie, infatylny czy radosny to jednak razem zdecydowanie pozytywna
      postac. Prowadzi jedyny w swoim rodzaju program, porusza tematy ktorych inni
      unikaja jak ognia, smiem twierdzic ze to program w stylu dawnej Trujki, z
      rozmowami na zywo ze sluchaczami, gdzie zdarzaja sie tragedie na antenie, czasem
      ktos kogos nawet obrazi, ale nie sa to rozmowy o dupie Maryni.
      Czasem sa to tematy i goscie z 3-go wymiaru, ale nie szkodza a wielu pomoga. W
      rozdzkarstwo, homeopatie czy bioterapie nie kazdy wierzy, nie kazdemu pomaga ale
      to zazwyczaj nie szkodzi. Dobron nie przekracza granicy dobrego smaku w
      narzucaniu komus 'swoich' prawd a czesto sama powatpiewa na antenie w teorie
      ktorych sama jeszcze nie wyprobowala.
      gdyby wiecej bylo takich ludzi swiat bylby z pewnioscia milszy i latwiejszy do
      przezycia...
      • pefendorf Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? 11.07.05, 10:59
        owszem
      • Gość: astat Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 14:08
        Hm, bluesmanniaku, wiesz, jak bardzo Cię lubię, ale no jednak stanę tym razem po
        przeciwnej stronie barykady:)
        A świat i tak nie będzie nigdy łatwiejszy do przeżycia, on tak ma, ten świat;)
        A, i napisz, jak ONB, nie dość, że Wam zazdrościłam, to jeszcze nic nie wiem. Ech...
        • Gość: bluesmanniak Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 11.07.05, 14:41
          choc Ty nie wiesz jak bardzo Cie lubie to mozemy stanac po tych przeciwnych
          stronach, ale podamy sobie rece, ok?
          swiat tak ma bo swiat to ludzie, a ze tych 'dobroniowatych' malo to ciezko jest...

ps.relacja z onb moze jutro wieczorem
          • Gość: astat do bluesmanniaka na marginesie IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 17:59

Gość portalu: bluesmanniak napisał(a):

> choc Ty nie wiesz jak bardzo Cie lubie to mozemy stanac po tych przeciwnych
            > stronach, ale podamy sobie rece, ok?
            > swiat tak ma bo swiat to ludzie, a ze tych 'dobroniowatych' malo to ciezko jest
            > ...
            >
            > ps.relacja z onb moze jutro wieczorem

No nie powiem, serce mi co nieco stopniało po Twoich słowach... Ale rozumiem, że
            to tylko zapotrzebowanie na kolejną pastę do zębów?:))) Uściskaj Marylę i czekam
            na bluesowe relacje. A Paweł z Magdą byli, że tak sobie prywatnie zapytam? I mój
            ulubiony cool? A Ania sopocka? I reszta? Cholerny świat, że też nie mogłam być z
            Wami...
            A, jutro manniak, to się dowiem wszystkiego;)
    • Gość: Endengo Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.edu.pl / *.edu.pl 11.07.05, 16:13
      A mnie P.Dobroń kojarzy się z poradnikami Johna Graya i innych speców od
      "optymizmu", "serduszek w górę" itp. Czyli coś w stylu: "Trudności losu są
      bardzo trudne, a niespodzianki bardzo niespodziewane, lecz my się nie poddamy
      bo..." (i tu podkład któregoś z songów Eltona)
      • Gość: goommolyte Re: kogo jeszcze wkurza Grażyna Dobroń w Trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:53
        nie wchodząc jednak w kwestię zawartości merytorycznej audycji pani Dobroń to
        jednak ona jest denerwująca. Porusza ważne tematy, uczy optymizmu, ale sposób w
        jaki to robi powoduje,że nie mogę jej słuchać i po prostu zmieniam stację. Jest
        SZTUCZNA i tyle!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka