dana75 14.07.05, 08:28 sam sobie pisze "maile od słuchaczy"? Tak sądzę, bo wszystkie są w tym samym stylu. A chyba nie "obrabia" każdego przed przeczytaniem na antenie? Czy już nikt nie chce pisać do Trujki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stary dlaczego nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:19 coś czepiasz się a tyle ciekawszych rzeczy dzieje się dookoła. Zresztą Boalon wyjeżdża dziś-jutro na urlop. Bądź z klasą nie psuj mu wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: dlaczego nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:32 Gość portalu: stary napisał(a): > Bądź z klasą nie psuj mu wypoczynku tak, to jest argument:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: dlaczego Baron IP: *.crowley.pl 14.07.05, 10:39 jasne, już widzę jak Baron preparuje maile - pamiętaj słonko, że fakt, iż nie podoba Ci się Trójka nie oznacza jeszcze, że jest mnóstwo ludzi, któzy mają przeciwne zdanie i lubią rano wyskrobać wiadomość do redakcji parę razy mój mail się pojawiał i wierz mi, że nie podlegał żadnym przeinaczeniom rozumiem, że wypowiedzi telefoniczne to także ściema, a zajęta linia telefoniczna to efekt odłożenia słuchawki na bok? gratuluję pomysłowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiofan Re: dlaczego Baron IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:11 no nie wiem czy maile są obrabiane czy nie ale tik przegina . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: dlaczego Baron IP: *.crowley.pl 14.07.05, 15:03 to moze, drogi fanie, jakies argumenty? czy "tak bo tak"? hmm, niby fan, a tak watpi w radio... moim zdaniem tego typu oskarzenia sa ewidentnym przegieciem; kolejne teorie spiskowe wokol Trojki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redbull Re: dlaczego Baron IP: *.gizycko.mm.pl 14.07.05, 20:34 juz Tobie tlumacze dlaczego wszystkie maile są w tym samym stylu. To banalnie proste. Baron wybiera te maile do zacytowania na antenie, ktore go interesuja - dlatego taki sam styl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinrok ą ę 14.07.05, 22:40 na moje BARON jest taki bardzo ugrzeczniony taki miły, politycznie poprawny, taki mdły chociaż żarty i powiedzenia ma czasem fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: ą ę IP: *.crowley.pl 15.07.05, 10:14 ta, oni wszyscy w Trójce są za mili, za mdli, bezosobowi... najlepiej, żeby wszyscy zaczęli się upalać, palić kadzidełka w studio i głosem rozmarzonego francuskiego barda mówili wiersze, a elitarne piosenki przerywali fragmentami prozy... to samo oczywiście dotyczy serwisów informacyjnych jakiś nonsens! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalką Re: ą ę IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.05, 11:42 eee tam Nonsens! To oczywiste że powinni i Kadzidło i Mirrę i Złoto:))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: dlaczego Baron 14.07.05, 23:23 ja pisze czasem i one sa czasem czytane. wiec ja tych zarzutow nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
kurnafelek Re: dlaczego Baron 16.07.05, 19:13 Jakież to pomysły Wam się juszcze zrodzą w głowach. Baron siedzi, pisze maile i zawija je w sreberka??? Często pisuję do Balonika i on te maile czyta, jak sądzę z upodobaniem:) Trochę mi to pochlebia, no bo jestem zadufanym w sobie słuchaczem Trójki. Piszę też do innych i oni też te maile w sreberka... i czytają je, no bo chyba o to w końcu chodzi!!! Czyżbym się mylił?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: dlaczego IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 22:28 Mhm. Chyba właśnie o to chodzi. Przynajmniej ja tak myślę. Znaczy, że to jakaś ciężkiego kalibru pomyłka. Jeśli siedzę w środku nocy słuchając Manniaka i piszę do pana Manna jakże ważkie uczuciowo trzy słowa, że melduję się i słucham, to ani nie oczekuję odczytania ich na antenie, ani tym bardziej nie sądzę, że ktoś preparuje listy do siebie. List piżamkowy najlepszym przykładem:))) Spiskowe teorie dziejów i już. Ja akurat robię to wyłącznie dlatego że tak sobie wymyśliłam, że radiowcom potrzebna jest świadomość zarówno wsparcia ze strony słuchaczy jak i ich sympatia. A niektórych lubię bardzo, więc daję wyraz. Podejrzewam, że inni słuchacze mogą mieć równie niezdrowe upodobania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat ps IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 22:47 I chciałam wszystkich forumowiczów uprzedzić, że zasadzam się jutro w trakcie PzR na drugi już w życiu list do pana Andrusa, żeby się wytłumaczyć z szargania przeze mnie jego nazwiska na forum:) Ja nie wiem, jak on wybrnie z tego wszystkiego, jeszcze wyjdzie, że spreparował i przekupił i uwódł...;) Może nie przeczyta, jak to mawia pan Kydryński: boski klawisz delete...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: ps, zasadzka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.05, 11:38 przeczyta , przeczyta! chociaż może nie przeczyta..hmm(?) bo to na zasadzce ma polegać! wszyscy, że przeczyta! (Bar)On, prawem kaduka że nie! I tak ..upłyną nam upojne lata...w rozmowach kontrolowanych z Trójką:))) ps Ano,mam Cię tutaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapral Re: dlaczego Baron IP: *.netten.pl 20.07.05, 22:31 hahahaahah jasne. Zwłaszcza o poranku w tak dynamicznej audycji zespol bawiłby sie w wysylanie sobie "lipnych" maili. Nie rozsmieszaj mnie! A to, ze wybiera te listy, ktore wydaja mu sie ciekawe, to fakt. A wy pewnie chcielibyscie zeby czytal wszystko. Tylko ze do tego, 3 godziny moglyby okazac sie zbyt krotkim czasem. Baron rulezzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
dana75 w porządku 21.07.05, 08:57 Nie będę się upierała przy swoim zdaniu, skoro większość twierdzi, że jest inaczej. Ale: po pierwsze - nie mówiłam o p. Mannie czy p. Andrusie (oni "nadają" w bardziej kameralnych porach, kiedy i odbiorców mają mniej), po drugie - nie twierdzę, że wszystkie one są preparowane, a po trzecie - tematy porannych audycji nie są wymyślane (chyba?) ad hoc, tylko raczej planowane wcześniej, więc i jakieś maile "na rybkę" można (trzeba?) mieć w zanadrzu, czyż nie? Wydaje mi się, że teraz w radiu (komercyjnym przede wszystkim, ale mało go słucham) panuje "spontaniczność kontrolowana". Pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: w porządku IP: *.crowley.pl 21.07.05, 10:16 trzeba być idiotą, żeby preparować maile (wybacz) co to za problem wymyślić maila? tylko... po co wymyślać, skoro maile spływają? to samo w kwestii telefonów Odpowiedz Link Zgłoś