Dodaj do ulubionych

Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:18
Ciekawe ze kiedy Hare Krisznowcy prowadza "normalna dzialalnosc misyjna" to
nikt nie wznosi rajwachu ze probuja kogos indoktrynowac, natomiast gdyby sie
tam nie daj Boze jakis ksiadz pojawil to juz bysmy mieli ze "katole sieja
duchowa narkomanie". Hipokryzja zwyczajna to jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: Darku.... Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.com.pl / 62.233.185.* 03.08.05, 17:37
      Niestety muszą z przykrością stwierdzić że piszesz o rzeczach o których nie masz
      pojęcia. Może najpierw rusz się z przed kompa i jedź na woodstock a następnie
      się wypowiadaj.
      • bet-ka Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia 03.08.05, 17:53
        A co chciałeś przez to powiedzieć? Nie czepiam się, tylko zwyczajnie nie
        rozumiem.
        • Gość: Josza Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:09
          Lol. Bylem w zeszlym roku i fajnie bylo. Tylko mnie wkurza GW. Amen.
          • Gość: Josza Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:14
            Chodzi o to ze GW uwielbia wytykac katolikom obnoszenie sie z religia, procesje
            ktore wychodza na ulice, i "narzucaja sie" niewierzacym. Kinga Dunin swojego
            czasu napisala niesamowicie zjadliwy artykul o tym jak to wszyscy plakali po
            smierci Papieza "utrudniajac normalnym ludziom zycie" itp. itd. Tu jakos nikt
            nie opatrzyl tego komentarzem ze Harekrysznowcy obnosza sie ze swoja religia i
            ci ktorzy nie sympatyzuja z nimi musza na nich patrzec, sluchac itp. (chociaz
            moje osobiste zdanie jest takie ze kazdy moze chodzic i obnosic sie ze swoim
            wyznaniem jesli tylko chce.) No ale coz.
            • Gość: gargul Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: 217.17.33.* 03.08.05, 19:30
              Czytałem taki artykuł, że podobno jest to jeden z największych punktów
              rekrutacyjnych Krisznowców w naszym rejonie geograficznym. Nigdzie w Europie
              nie maja takiego nagłośnienia. Jak sie poprzygladac ich wewnetrznym
              gadkom - dostaja spazmów z zachwytu z tego powodu.
    • Gość: emilio Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:08
      Zdjęcia zajebistE !!!! Pewnie ludzie i impreza też chociarz nigdy nie byłem :(
    • Gość: piotrecki hare rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:06
      nie dziwie sie owsiakowi ze nie zyczy sobie przystanku jezus. zauwazcie, ze jest atakowany przez media katolickie.
      • Gość: LIV Re: hare rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:07
        jest atakowany ale dlaczego......dlatego ze nie ma dla niego alterantywy skoro
        niech kazdy ma prawo wyboru-
        • Gość: McAron Re: hare rydzyk IP: *.daper.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:01
          Skoro katolicy chcą alternatywy to niech robią sobie przystanek jezus ale w innym miejscu. Wtedy Owsiak napewno nie będzie miał nic przeciwko...
    • hektor_wektor PW2005... 03.08.05, 23:12
      Myśle, że jak po każdym Woodstocku, na końcu rozpęta się wojna polsko-polska pod
      flagą woodstockowo-niewiadomo_jaką. Póki co dobrze, że są zdjęcia - zwłaszcza to
      27'me :)

Trochę żałuje, że w tym roku nie mogę pojechać ale byłem już dwa razy i czuje
      się usprawiedliwiony. Ogólnie było miło, niczym się nie zaraziłem. Każdemu
      polecam, można porzucić na 2-3 dni tę cholerną maskę, którą na codzień trzeba
      sprzedawać otaczającemu społeczeństwu. Dwa-trzy dni totalnego luzu...
    • Gość: matys Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:37
      co fakt, to fakt
    • Gość: człes Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:31
      No niestety muszę Cię rozczarować, gdyż wypowiadasz się na temat o którym nie
      masz zielonego pojęcia. Osobiście byłem na przystanku i widziałem sporo
      księży "wtapiającyh" się w tłum i nikt tego tak nie przeżywał jak Ty.
    • Gość: homofob Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.chello.pl 04.08.05, 08:32
      Bród, smród i syf. Czyli zjazd totalnych buraków wszelkiej maści. "Kolczykiem w uchu manifestuję swoją wolność" błeheheheee Jakie to mądre
      Co do Hare Kriszna - przecież nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że to wredna sekta dla tumanów. Ale cóż - na Przystanku jest kogo werbować
      • ed_norton Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia 04.08.05, 08:57
        Gość portalu: homofob napisał(a):

> Bród, smród i syf.

Byles? Widziales? czules? a nawet gdyby bylo tak, jak piszesz, nie kazdy musi
        lubiec Czystosc, zapach fiolkow i niesyf.

> Czyli zjazd totalnych buraków wszelkiej maści.

pitolicie Hipolicie, to ze Ci sie nie podoba, nie znaczy, ze trzeba ich gnoic
        (ich- uczestnikow imprezy)

> "Kolczykiem w
        > uchu manifestuję swoją wolność" błeheheheee Jakie to mądre

jak mialem 17 lat mowilem tak samo, teraz mam troche wiecej i ciesze sie, ze
        wtedy tak mowilem, bo nauczylo mnie to szacunku do wolnosci swojej i innych.
        Ciebie widac nie...niemniej argumentacja rzeczywiscie infantylna, teraz bym tak
        nuie powiedzial. Moje tatuaze sa tylko moje, nie dorabiam do nich ideologii
        ktora chcialbym sie dzielic z innymi.

> Co do Hare Kriszna - przecież nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że to wredna s
        > ekta dla tumanów.

to glebokie przemyslenie...porownywalnie glebokie z manifestem wolnosci przez
        kolczyk.
      • Gość: rohe Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:10
        Do homofoba: Czy Ty, "czyscioszku" myjesz sie,tak dokladnie jak ONI na
        zdjeciach 11,23,24,25,27. Oczywiscie w Twoim zasr....ym zadupiu. Starszy
        mieszkaniec Kostrzynia.
      • Gość: ja przystankowicze-matoły dobra kąska dla kryszny.heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:51
        masz racje ....hehehe na przystanku jest kogo werbować....jak ci ludzie uwazają
        ze hare kryszna jest w porządku... i zyja utopijnymi ideami typu"biały rasta"
        normalnie matoły...kryszowcy wiedza gdzie uderzyć.....TAM BEDA MIEĆ DUŻO
        CZŁONKÓW.....PRZECIEZ TAKI MATOŁ JAK BEDZIE W SEKCIE TO TEŻ w zaparte BEDZIE
        UWAŻAŁ ZE manifestuje swoja wolność HEHE DOBRE
    • Gość: mick Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.pec.torun.pl 04.08.05, 08:37
      No i dobrze, niech się bawią i śpiewają. Wara od młodych ludzi, różnym stróżom
      cnoty i trzeźwości. To też jest szkoła życia. Hawk.
    • Gość: OLO LUDZIE OPAMIENTAJCIE SIE TO DZIECINADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:15
      BIAŁY PODAJĄCY SIE ZA RASTA TO ŚMIESZNE MACIE POJECIE.........
      • Gość: Zuluseq Re: LUDZIE OPAMIENTAJCIE SIE TO DZIECINADA IP: 80.51.253.* 04.08.05, 11:40
        No i bardzo dobrze ! Śmiech nikomu jeszcze nie zaszkodził. Zamiast robić problem
        z braku problemu przyłącz się i baw się z nami.
        • Gość: wit hare kryszna ----oczywiście że sekta.!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:39
          no dokładnie tak dobry ten komentarz pod zdjęciem.....DZIAŁALNOSC
          MISYJNA....buahhaaa....no nie!!!!!!!! kota ogonem to polacy potrafia
          odwrócić ...ale gdyby to ludzie z kosciła katolickiego szli to juz by były
          komentarze typu...właśnie "anty-kato" ale sekta jest cacy.....jest dobra i taką
          działalnośc dobrą prowadzi ... ludzie aż tak wam rozum odebrało
    • Gość: bywalec Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: 83.70.199.* 04.08.05, 09:44
      No co za idiotyczne komentarze do zdjec, fot nr 2. Widac, ze na fot nr 1 z owej
      puszki chlopiec w mundurze zalewa kawe. Jakis madrala z GW jednak stwierdzil ze
      lepiej podpisac ze ludzie sobie grzeja piwo. Co za idiotyzm. Zdjecie 1 powinno
      byc 2, a 2 byc powinno jako 1.

Nam nie jest wszystko jedno - tak to szlo ?
      • Gość: look_ash Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: 193.28.230.* 04.08.05, 10:17
        niestety ostatnio media lubia kreowac rzeczywistosc niz ja relacjonowac, tak prezeentujac fakty aby potwierdzily zalozona z gory teze, przoduje w tym ostatnio tvn (fakty, uwaga) a teraz dolącza do tego gazeta! WSTYD
    • Gość: wacek Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:56
      etam lepszy woodstock był w żarach niż teraz w kosztrzynie
    • Gość: aniol Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.05, 10:05
      a mnie nie bedzie..... bawcie sie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kaja PW od początku - kto był na na pierwszych PW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:00
        Przystanek Woodstock znam od poczatku, byłam w Czymanowie, Szczecinie-Dąbiu,
        Żarach (w Pokojowym Patrolu), ech, to były czasy.... potem mnie juź tam nie
        było, ale jeszcze się zawinę i przyjadę może w przyszłym roku, teraz mam 28
        lat, ale jeszcze przyźyje to co kiedyś na Przystanku!
    • remiks89 Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia 04.08.05, 12:27
      TO CO SIE DZIEJE NA PRZYSTANKU WOODSTOCK WCZORAJ TZN. 3 SIERPNIA POKAZAŁA
      TELEWIZJA TRVAM W REPORTAŻU "...W OŚMIU ARGUMENTACH". POKAZANE TAM BYŁO
      WOODSTOCK Z TAMTEGO ROKU. rZEBYŚCIE TO WIDZIELI.
    • Gość: niepraktykująca Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:44
      masz rację ,akcepyujemy cudzą religię,a potępiamy swoją
    • Gość: igor_cz Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.08.05, 13:11
      Josza, czy jak Cię tam zwą! Jak wytłumaczysz wieloletnią obecność Przystanka
      Jezus na Woodstocku? Jak wytłumaczysz to, że w tym, bądź przyszłym roku ma on
      na Przystanek wrócić? Jak wytłumaczysz to, że wielu Woodstockowiczów chętnie
      wybierało się na Przystanek Jezus, by np. porozmawiać z księżmi? Nikt wówczas
      nie krzyczał o duchowej indoktrynacji itp. Chyba, że Ty sam to robiłeś. Do
      Krishnowców, jak i zarówno na Przystanek Jezus przychodzą Ci co tego chcą. To,
      że ktoś jest w namiocie Krishny i ogląda jakieś przedstawienie, bądź koncert,
      wcale nie oznacza, że zaraz musi być, jak to pięknie ująłeś "zindoktrynowany".
      Zresztą na samym Woodstocku księży jest pełno. Pozdrawiam Cię serdecznie i
      życzę miłego łikendu, bo ja zamierzam spędzić go wśród ok. 300 000 ludzi mi
      przyjaznych, a dokładnie na Woodstocku. Żegnam.
    • odoll Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia 04.08.05, 14:35
      Ja też jadę, już za dwie godziny, jak tylko wyjdę z pracy, na szczęście
      dostałem urlop na jutro. Współczuję tym, którzy wiedzę o Przystanku Woodstock i
      o świecie w ogóle czerpią z telewizji Trwam. To nie jest obiektywne źródło, i
      nigdy nie zamierzało takim być. Jego najważniejszym celem jest atakowanie
      wszystkich, którzy chcą zrobić coś dobrego inaczej niż (oby zmądrzał) Tadeusz,
      a zwłaszcza tych, którym się to udaje. A do pośmiania się - fragmenty
      bezpośredniej relacji Radia Maryja z Przystanku Woodstock:
      ,,Jest nas tu na Przystanku Jezus bardzo dużo... bardzo dużo katolickiej,
      pięknej, wspaniałej młodzieży. Rozglądam się i widzę coś około pięćset osób. A
      dookoła tłum... ze dwieście tysięcy młodych ludzi w rękach szatana.''
      I jeszcze jedno:
      ,,Tu są tysiące smutnej, bardzo smutnej młodzieży. I oni wszyscy się śmieją.''
      Do zobaczenia w Kostrzynie! Już się nie mogę doczekać!

• Gość: asek ZDJECIE 26 - KONKURS :-) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.08.05, 17:56
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35080,2853087.html?x=26
      wg Was ile ma lat ta dziewczyna :-)
      • Gość: asek Re: ZDJECIE 26 - KONKURS :-) mialo byc 27 !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.08.05, 17:58
        serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35080,2853087.html?x=26
        LINK JEST DOBRY
    • Gość: norbi Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: 82.160.33.* 07.08.05, 21:22
      fajnie piszesz, ze "natomiast gdyby sie
      > tam nie daj Boze jakis ksiadz pojawil to juz bysmy mieli ze "katole sieja
      > duchowa narkomanie". Hipokryzja zwyczajna to jest."

nie masz pojecia o tym oczym piszesz poniewaz ksieza katoliccy sa na przystanku
      i to nie po raz pierwszy, rozmawiaja o wierze, a co wazniejsze potrafia tez
      wysluchac argumentow drugiej strony.

zanim zaczniesz sie znowu wypowiadac to ogranicz sie do tematow o ktorych masz
      pojecie...
    • tomash8 Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia 08.08.05, 09:25
      Tyle że księża też byli, misiu:P
      • Gość: jaba Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.05, 13:35
        I zakonnice. I żul-punki wąchali zakonnice na drodze do krisznowców ;>
    • Gość: Bozia :) Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:17
      Robercik ladne zdjatko ...tylko czemu mnie tam nie bylo<??> pozdrawiam pa :*
    • Gość: mushroom1@wp.pl Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:34
      czlowieku !!! zajmij sie fotografowaniem owadow !!
    • Gość: szatan Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.rene.com.pl 10.08.05, 19:42
      Jabolowe ofiary górą !!!!!!!!
    • Gość: amkacz grubo! IP: *.bendbroadband.com 11.08.05, 00:31
      toz to flaga Wojtka - kolegi z Bialogardu ;]
      NIECH MOC MELANZU BEDZIE Z WAMI ;]
      i aby zawsze bylo grubo.pl ;]
    • Gość: jabolowa ofiara Re: Przed XI Przystankiem Woodstock - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:48
      jestem szumowina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka