Gość: Myx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:30 Ja to najbardziej lubie pograć sobie w CH..A :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Α i Ω Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:44 > i gry przygodowe, jak słynne "The Sims" 8-/ Odpowiedz Link Zgłoś
macu3 Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy 09.08.05, 23:05 Też chciałem się tego czepić... :) Gorszego przykładu podać się nie dało, bo bądź co bądź, the sims można zaliczyć do kilku kategorii jednocześnie. Jednak z grą przygodową ma to mało wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Wyzsza Szkola Marketingu i Przygody. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:18 w kategorii gier PRZYGODOWYCH, co pewnie jest zasługą niezwykle ostatnio popularnych "The Sims", w których gracz "ZARZĄDZA" wirtualną rodziną. myslalem, ze gry ktore polegaja na zarzadzaniu nazywaja sie strategiczne, albo ekonomiczne... a tu sie okazuje, ze to gry przygodowe. Przygoda w zarzadzanie. Zarzadzanie to przygoda :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Α i Ω Re: Wyzsza Szkola Marketingu i Przygody. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:43 > a także tworzenie światów - jak w słynnych "The Sims" 8-/// 4 ściany, sracz i kilka mebli to już swiat, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Rodzina to Wyzsza Szkola Marketingu i Przygody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:24 Od razu widać, żeś nie żonaty :) Jak się ożenisz, to zrozumiesz, że rodzina to i zarządzanie i tworzenie światów ("Jak powiesiłeś te szafki ofermo?!" "Przesuń ten regał!" "Dywan będzie brązowy bo ja i mamusia tak ustaliłyśmy!") a nawet szkoła przetrwania czyli przygody ("Kochanie wydałam na fryzjera te pieniądze, co leżały w szufladzie. To one były na życie do końca miesiąca?! Oj, nie wiedziałam..." No, jakoś przeżyjemy...") Odpowiedz Link Zgłoś
more.words buuuu.... dyskryminacja !!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.05, 23:04 ja i moja siostra czujemy sie ciut pominiete w tym sadazu!!!!! my lubimy grac w: NFS Underground`a i Collina :P a w pierdolki typu pasjans....eee... nie gramy... The Sims...tez odpada....bo..po co mi zabawa w rodzine...tez nie... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazeloth Re: buuuu.... dyskryminacja !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:58 Musiałem przerwać gre żeby napisać, że ja wcale nie gram i niech mi nie dopisują że niby gram 3 godz. miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div2 www.managerzone.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:03 Ja w To gram już od dwóch lat i polecam wszystkim! UWAGA WCIĄGA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: www.managerzone.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:03 aaa podaj jeszcze informację ile Cię to kosztuje.. gram w hattricka i jest free.. ale managerzone - fajnie wyglada tylko nigdzie do cholery nie moge znalezc ceny.. no taki ciemny juz jestem ;) dwajkowski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... 7,62mm PL Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: 212.182.102.* 10.08.05, 05:10 A ja w Batllefielda 1942. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary A jak na tym tle wyglądają planszówki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:35 Z badań przeprowadzonych w Stanach wynika,że w gry planszowe ( tak, takie bez komputera - jeszcze istnieją :) )gra 17% populacji, podczas gdy na X-Boxie tylko 14%. Szachy i scrabble stanowiły w tym badaniu osobną kategorię. Gry planszowe są również bardzo popularne na Zachodzie. W ostatnim czasie u nas również pojawiło się wiele wydawnictw i grup autorów tworzących planszówki. GRY BEZ KOMPUTERA POWRACAJĄ I TO W WIELKIM STYLU!!! www.gry-planszowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy 10.08.05, 08:01 A ja wciąz gram w HOMM III. Ładnych kilka latek ma ta gra, a wciąż mnie kręci. I czekam na Dungeon Siege II. Chyba więc mieszczę się w opisanym w artkule schemacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piesek Leszek ja gram w Championship managera IP: *.mtnet / 80.48.5.* 10.08.05, 08:27 i czasem w Civilization Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billups W co gramy ? IP: 222.* / 68.28.243.* 10.08.05, 08:59 No to ja wam powiem,w co graja polacy. A wiec polacy graja sobie w hu..a !!! I nie tylko w polsce,ale I poza jej granicami, nikt tak dobrze nie gra w h..ja jak gramy my -polacy, znaczy sie . Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek komiks 10.08.05, 09:17 Tak sobie tylko westchnę, bo też nie spodziewałem się wiele i nie rozczarowałem się. Jestem dorosły (przynajmniej fizycznie i biurokratycznie) i nie czytam komiksów po to, by wracać do czasów młodości. Istnieje mnóstwo komiksów dla ludzi dorosłych, po które sięgam tak jak po książkę czy film. Ale dla wielu komiks do końca świata i o jeden dzień dłużej będzie kojarzył się wyłącznie z bajkami dla dzieci. No nic, tak sobie tylko westchnąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzabban Re: komiks IP: *.pl / *.233.169.70.devs.futuro.pl 10.08.05, 13:23 Dokadnie, nic dodać nic ująć... GW znów się popisała świetną znajomościa tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sekret_admin Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy 10.08.05, 09:24 literaki i gry strategiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:26 = Cywilizacja = symulator stacji Poznań Główny [wersja Poznań '93, bo Poznań '89 mi nie chodzi :(( ] Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy 10.08.05, 10:27 Ja uznaje niemal wyłącznie gry takie jak - SENSIBLE WORLD OF SOCCER(oczywiście 95/96) - Cannon Fodder - Settlers I i II Jedynymi nowszymi pozycjami, które zrobiły na mnie wrażenie są Populous 3 i Sim city 3000:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.idea.pl 10.08.05, 11:27 I znów kulturalne niechlujstwo autora. Po co to gwarowe „kobiety zaś wolą”. A propos młodzieży wiejskiej, która „oswaja się technologią cyfrową”? Czy ty śpisz korekto? Przecież to nie są wasze badania, tylko zlecone przez was badania. To nie to samo. Co wspólnego ma „domena” z opisywaną młodzieżą? Co to znaczy „czas poświęcany na oglądanie” – skąd ten bełkot? Podobnie z „więcej grają” – może jednak częściej lub dłużej. Dlaczego „zarządzanie” wirtualną rodziną ma być „grą przygodową”. W czym tu przygoda? Im dalej, tym lepiej, skoro gry mogą „stawiać” na koordynację ręki z okiem. Ech, orły cyberprzestrzeni skoordynujcie mental ze słownikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEX W co grają Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:59 a ja gram w NHL"a 2004 :)) raz w tygodniu, ok. godziny - ale i to dobre :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vymmiatacz Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.08.05, 13:10 Z gier strategicznych polecam Starcraft: Brood War Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga zapraszam na www.minigry.net IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:33 Znajdzie się coś i dla panów (strzelanki) i dla pań (karty). Zyga --- www.minigry.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikado Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.idea.pl 10.08.05, 13:56 Połowa z tych osób nie wie co to są gry przygodowe i pisanie,ze Sims do takich naleza tylko poglebia taka niewiedze. Prawde mowiac kboiety graja w pasjanse bo to sa gry proste i nie wymagajace od uzytkownika wiele - gry duzo bardziej rozbudowane wymagaja wiekszej uwagi i opanowania szerokiej klawiszologii. Wiele razy obserwowalem reakcje kobiet na gry skomplikowane i proste - wybieraly te proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa kobiety też graja IP: 212.160.172.* 10.08.05, 16:33 po czesci masz racje (moja mama gra tylko w pasjansa i sapera) ale nie jestem pewna, czy ta teoria sie sprawdza w przypadku mlodszych kobiet ja jestem juz dawno po 20, a ciagle duzo gram (mocno zawyzam statystyki :)) lubie przygodowki (nie mylic z Simsami :)), stategie, RPG i dobrze zrobione gry ekonomiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.chello.pl 10.08.05, 16:42 mam pytanko jak zabić potwora w doom 3 resurection of evil ,ładuje się prądem z czterech cylindrów rozstawionych po kątach pomieszczenia i strzela takim niebieskim płomieniem po podłodze a kulą rzuca , w tej sali moge schować się pod podłogą i doładować zycie Odpowiedz Link Zgłoś