Dodaj do ulubionych

Sondaż Gazety: W co grają Polacy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:30
Ja to najbardziej lubie pograć sobie w CH..A :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Α i Ω Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:44
      > i gry przygodowe, jak słynne "The Sims"

8-/
      • macu3 Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy 09.08.05, 23:05
        Też chciałem się tego czepić... :)

Gorszego przykładu podać się nie dało, bo bądź co bądź, the sims można zaliczyć
        do kilku kategorii jednocześnie. Jednak z grą przygodową ma to mało wspólnego.
        • Gość: Alf Wyzsza Szkola Marketingu i Przygody. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:18
          w kategorii gier PRZYGODOWYCH, co pewnie jest zasługą niezwykle ostatnio
          popularnych "The Sims", w których gracz "ZARZĄDZA" wirtualną rodziną.

myslalem, ze gry ktore polegaja na zarzadzaniu nazywaja sie strategiczne, albo
          ekonomiczne... a tu sie okazuje, ze to gry przygodowe. Przygoda w zarzadzanie.
          Zarzadzanie to przygoda :P

• Gość: Α i Ω Re: Wyzsza Szkola Marketingu i Przygody. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:43
            > a także tworzenie światów - jak w słynnych "The Sims"

8-///

4 ściany, sracz i kilka mebli to już swiat, nie ma co
          • Gość: tomeczek Rodzina to Wyzsza Szkola Marketingu i Przygody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:24
            Od razu widać, żeś nie żonaty :) Jak się ożenisz, to zrozumiesz, że rodzina to i
            zarządzanie i tworzenie światów ("Jak powiesiłeś te szafki ofermo?!" "Przesuń
            ten regał!" "Dywan będzie brązowy bo ja i mamusia tak ustaliłyśmy!") a nawet
            szkoła przetrwania czyli przygody ("Kochanie wydałam na fryzjera te pieniądze,
            co leżały w szufladzie. To one były na życie do końca miesiąca?! Oj, nie
            wiedziałam..." No, jakoś przeżyjemy...")
    • more.words buuuu.... dyskryminacja !!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.05, 23:04
      ja i moja siostra czujemy sie ciut pominiete w tym sadazu!!!!!

my lubimy grac w: NFS Underground`a i Collina :P a w pierdolki typu
      pasjans....eee... nie gramy...

The Sims...tez odpada....bo..po co mi zabawa w rodzine...tez nie...

pozdr
      • Gość: Kazeloth Re: buuuu.... dyskryminacja !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:58
        Musiałem przerwać gre żeby napisać, że ja wcale nie gram i niech mi nie
        dopisują że niby gram 3 godz. miesięcznie.
    • Gość: div2 www.managerzone.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:03
      Ja w To gram już od dwóch lat i polecam wszystkim! UWAGA WCIĄGA!!!
      • Gość: darek Re: www.managerzone.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:03
        aaa podaj jeszcze informację ile Cię to kosztuje.. gram w hattricka i jest
        free..
        ale managerzone - fajnie wyglada tylko nigdzie do cholery nie moge znalezc
        ceny.. no taki ciemny juz jestem ;)
        dwajkowski@gazeta.pl
    • Gość: ... 7,62mm PL Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: 212.182.102.* 10.08.05, 05:10
      A ja w Batllefielda 1942.
      • Gość: stary A jak na tym tle wyglądają planszówki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:35
        Z badań przeprowadzonych w Stanach wynika,że w gry planszowe ( tak, takie bez
        komputera - jeszcze istnieją :) )gra 17% populacji, podczas gdy na X-Boxie tylko
        14%. Szachy i scrabble stanowiły w tym badaniu osobną kategorię.
        Gry planszowe są również bardzo popularne na Zachodzie. W ostatnim czasie u nas
        również pojawiło się wiele wydawnictw i grup autorów tworzących planszówki.
        GRY BEZ KOMPUTERA POWRACAJĄ I TO W WIELKIM STYLU!!!

www.gry-planszowe.pl
    • dem0kryt Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy 10.08.05, 08:01
      A ja wciąz gram w HOMM III. Ładnych kilka latek ma ta gra, a wciąż mnie kręci. I
      czekam na Dungeon Siege II. Chyba więc mieszczę się w opisanym w artkule
      schemacie...
    • Gość: Piesek Leszek ja gram w Championship managera IP: *.mtnet / 80.48.5.* 10.08.05, 08:27
      i czasem w Civilization
      • Gość: billups W co gramy ? IP: 222.* / 68.28.243.* 10.08.05, 08:59
        No to ja wam powiem,w co graja polacy. A wiec polacy graja sobie w hu..a !!! I nie tylko w polsce,ale I poza jej granicami, nikt tak dobrze nie gra w h..ja jak gramy my -polacy, znaczy sie .
    • agrafek komiks 10.08.05, 09:17
      Tak sobie tylko westchnę, bo też nie spodziewałem się wiele i nie rozczarowałem
      się.
      Jestem dorosły (przynajmniej fizycznie i biurokratycznie) i nie czytam komiksów
      po to, by wracać do czasów młodości. Istnieje mnóstwo komiksów dla ludzi
      dorosłych, po które sięgam tak jak po książkę czy film.
      Ale dla wielu komiks do końca świata i o jeden dzień dłużej będzie kojarzył się
      wyłącznie z bajkami dla dzieci.
      No nic, tak sobie tylko westchnąłem.
      • Gość: dzabban Re: komiks IP: *.pl / *.233.169.70.devs.futuro.pl 10.08.05, 13:23
        Dokadnie, nic dodać nic ująć...

GW znów się popisała świetną znajomościa tematu :)
    • sekret_admin Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy 10.08.05, 09:24
      literaki i gry strategiczne.
    • Gość: tomeczek Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:26
      = Cywilizacja
      = symulator stacji Poznań Główny [wersja Poznań '93, bo Poznań '89 mi nie chodzi
      :(( ]
    • tomash8 Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy 10.08.05, 10:27
      Ja uznaje niemal wyłącznie gry takie jak

- SENSIBLE WORLD OF SOCCER(oczywiście 95/96)
      - Cannon Fodder
      - Settlers I i II

Jedynymi nowszymi pozycjami, które zrobiły na mnie wrażenie są Populous 3 i Sim
      city 3000:)
    • Gość: Majka Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.idea.pl 10.08.05, 11:27
      I znów kulturalne niechlujstwo autora. Po co to gwarowe „kobiety zaś wolą”. A
      propos młodzieży wiejskiej, która „oswaja się technologią cyfrową”? Czy ty
      śpisz korekto?
      Przecież to nie są wasze badania, tylko zlecone przez was badania. To nie to
      samo. Co wspólnego ma „domena” z opisywaną młodzieżą? Co to znaczy „czas
      poświęcany na oglądanie” – skąd ten bełkot? Podobnie z „więcej grają” – może
      jednak częściej lub dłużej. Dlaczego „zarządzanie” wirtualną rodziną ma
      być „grą przygodową”. W czym tu przygoda? Im dalej, tym lepiej, skoro gry
      mogą „stawiać” na koordynację ręki z okiem. Ech, orły cyberprzestrzeni
      skoordynujcie mental ze słownikiem!
    • Gość: PEX W co grają Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:59
      a ja gram w NHL"a 2004 :)) raz w tygodniu, ok. godziny - ale i to dobre :))
    • Gość: Vymmiatacz Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.08.05, 13:10
      Z gier strategicznych polecam Starcraft: Brood War
    • Gość: Zyga zapraszam na www.minigry.net IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:33
      Znajdzie się coś i dla panów (strzelanki) i dla pań (karty).

Zyga
      ---
      www.minigry.net
    • Gość: Mikado Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.idea.pl 10.08.05, 13:56
      Połowa z tych osób nie wie co to są gry przygodowe i pisanie,ze Sims do takich
      naleza tylko poglebia taka niewiedze. Prawde mowiac kboiety graja w pasjanse bo
      to sa gry proste i nie wymagajace od uzytkownika wiele - gry duzo bardziej
      rozbudowane wymagaja wiekszej uwagi i opanowania szerokiej klawiszologii. Wiele
      razy obserwowalem reakcje kobiet na gry skomplikowane i proste - wybieraly te
      proste.
      • Gość: Ewa kobiety też graja IP: 212.160.172.* 10.08.05, 16:33
        po czesci masz racje (moja mama gra tylko w pasjansa i sapera)
        ale nie jestem pewna, czy ta teoria sie sprawdza w przypadku mlodszych kobiet

ja jestem juz dawno po 20, a ciagle duzo gram (mocno zawyzam statystyki :))
        lubie przygodowki (nie mylic z Simsami :)), stategie, RPG i dobrze zrobione gry
        ekonomiczne
    • Gość: Mateusz Re: Sondaż Gazety: W co grają Polacy IP: *.chello.pl 10.08.05, 16:42
      mam pytanko jak zabić potwora w doom 3 resurection of evil
      ,ładuje się prądem z czterech cylindrów rozstawionych po kątach pomieszczenia
      i strzela takim niebieskim płomieniem po podłodze a kulą rzuca
      , w tej sali moge schować się pod podłogą i doładować zycie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka