zbyszu 15.08.05, 22:26 Ten, kto słuchał dziś Trojki w godz. 18.00-22.00 i słucha teraz ten wie o co chodzi. Takiego radia... Takiej muzyki... Takiego mówienia do słuchacza... ...życzył bym zobie wramach wieczornego, codziennego pasma "mpTrójka" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poter Re: zamiast "mpTrójki" IP: *.tomaszow.mm.pl 16.08.05, 02:30 Ja nie słuchałem! Co było? Pewnie Niedzwiedzki i "muzyka ciszy" albo cos takiego, bo w koncu swieto niby Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Re: zamiast "mpTrójki" 16.08.05, 15:00 Tak, ale nie była to "muzyka ciszy". Doskonała, wybrana przez Człowieka a nie wypluta przez komputer muzyka. Choć nie ubóstwiam gustów Niedzwiedzia..włąśnie takiego Żywego Radia chce słuchać - nie targetowego tworu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: zamiast "mpTrójki" IP: 217.153.131.* 16.08.05, 15:47 w trójce komputer nie wypluwa plejlisty, układa ją człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Ukłąda człowiek, ale raz w tygodniu 16.08.05, 15:58 Zgadzam sie. Raz w tygodniu zbiera się Kolegium i wprowadz 4 nowe utwory do rotacji... Ale niestety już taki Baron, Rokos, Orzech, Łukawski, Szydłowska, Łodej nie ma wpływu na to co gra między 4.00 a 20.00. W tych godzinach - NIESTETY - wybrane przez Kolegium utwory wypluwa KOMPUTER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiofan Re: Ukłąda człowiek, ale raz w tygodniu IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:56 Niestety , a dyrektorem muzycznym stacji jest Marek Niedźwiecki ! a jego zastępcą Grzegorz Hoffman . MpTrójka to jest poprostu zmarnowany czas . I codziennie szydłowska . Dużo SMSowych głupich konkursów i ... MUZYKA Z TRUJKOWEJ PLUJLISTY . Szczerze mówiąc wolałbym aby to było pasmo autorskie ( codziennie ktoś inny ) . Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Układa człowiek, ale raz w tygodniu 25.08.05, 13:00 Gość portalu: Radiofan napisał(a): a dyrektorem muzycznym stacji jest Marek Niedźwiecki Od stycznia już nie jest, przynajmniej tak poinformował mnie w mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu O dyrektorze muzycznym Trojki 25.08.05, 21:28 Mi też się wydaje, że nie jest...Ale ucha sobie nie dam uciąc... Odpowiedz Link Zgłoś