Dodaj do ulubionych

Wyzwolona Marianne

01.11.05, 18:51
Kiedys tak.Te 35 lat temu.Ale dzisiaj babcia Marianna jest absolutnie
przebrzmiala.To nie to samo co prawie 65-letnia nadal ognista babcia Tina
Turner...
Obserwuj wątek
    • Gość: muka! Re: Wyzwolona Marianne IP: *.aster.pl 01.11.05, 19:20
      No i wypowiedział nam się znawca. Ciekawe tylko czy słyszał przynajmniej jedną
      płytę nagraną przez Faithfull w ostatnich - dajmy na to - dwudziestu latach.
    • Gość: muka! Re: Wyzwolona Marianne IP: *.aster.pl 01.11.05, 19:24
      Zapomniałem dodać że rzeczony znawca nie zauważył, że wielbiona przez niego Tina
      przeszła na emeryturę i w ogóle już nie występuje. Oczywiście poza
      okolicznościowymi imprezkami typu duńskie obchody którejśtam rocznicy urodzin
      Andersena. Aby ściągnąć na nią Tinę organizatorzy wywalili bodajże okrągły
      milion dolarów, co poważnie nadwyrężyło budżet całej imprezy. Doprawdy wielka
      artystka, co to występuje już tylko na festynach ;)
    • Gość: duve Re: Wyzwolona Marianne IP: *.chomiczowka.net.pl 02.11.05, 06:58
      he he he... block-buster - no kazdemu wolno sadzic i pisac, co chce. ja zostane
      przy swoim zdaniu, ze ze swego pokolenia Marianne jest nadal artystka
      rozwijajaca sie, szukajaca, eksperymentuje i nadal robi to z powodzeniem!
      d.
    • Gość: gość portalu Re: Wyzwolona Marianne IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 15:15
      Marianne nadal wielka jest!

Panie Sankowski, Badalamenti to głównie ze współpracy z Davidem Lynchem jest
      znany... Taki szczegół.
    • Gość: ja blad w nazwisku IP: *.in.ap.krakow.pl 02.11.05, 16:44
      sie pisze Faithful - jedno 'l' ..
      • Gość: wielbiciel Re: blad w nazwisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:05
        a wlsnie ze nie jedno a 2 L na koncu
    • Gość: guest Re: Wyzwolona Marianne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:47
      "Memory remains" bez jej wokalu to byłby zupełnie inny utwór. Jakby nie patrzeć
      ten utwór z jej udziałem był dosyć wysoko notowany.
      • Gość: Inga Re: Wyzwolona Marianne IP: 217.153.152.* 03.11.05, 11:00
        Marianne trzyma sie swietnie, koncert byl doskonaly!£y!
    • Gość: mama_grande Re: Wyzwolona Marianne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:17
      Uwielbiam Jej głos.
      • Gość: sweep Re: Wyzwolona Marianne IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 05.11.05, 11:29
        inga, nie orientujesz sie ile utworow zostalo zagranych z before the poison?
        było desperanto?
        • Gość: Rob Re: Wyzwolona Marianne IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.11.05, 00:32
          Nie było desperanto ale z tego co pamiętam była crazy love, mystery of love i
          last song, no child of mine. Fantastyczny koncert, fantastyczna Marianne,
          widziałem sporo koncertów ale ten był powalający! Ponad 1,5 godz.! Byłem też 3
          lata temu na jej koncercie we Wrocławiu ale ten w W-wie był dużo lepszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka